Op zoek naar een huishoudelijke hulp?

Voordelig en betrouwbaar

Een huishoudelijke hulp die voor slechts € 12,50 per uur bij u aan de slag gaat? Wij kunnen u helpen!

Hoe werkt het?

  • Het enige wat u hoeft te doen, is ons inschrijfformulier invullen. Daarin kunt u precies aangeven welke eisen u stelt aan de hulp.
  • Aan de hand van uw eisen gaan wij op zoek naar een passende hulp bij u in de buurt. Dit lukt vaak al binnen 1 of 2 dagen.
  • Zodra we een kandidaat voor u hebben gevonden, brengen we u met de hulp in contact. U kunt dan een eerste afspraak maken om kennis te maken en te kijken of er een klik is. Is de klik er niet? Dan gaan wij gratis op zoek naar iemand die beter bij u past.
  • Bevalt de huishoudelijke hulp u achteraf toch niet, dan kunt u dit binnen vier weken aangeven. Ook dan zoeken wij gratis een meer geschikte kandidaat.

U betaalt alleen bij resultaat

Vinden wij geen huishoudelijke hulp die aan uw opgegeven wensen voldoet? Dan hoeft u vanzelfsprekend niets te betalen. Dit noemen wij de ‘no cure, no pay’ benadering. U betaalt alleen bij resultaat!

Schrijf u in en wij gaan direct voor u op zoek naar een geschikte huishoudelijk hulp!

Schrijf u in voor een huishoudelijke hulp

Bij u in de buurt!

We bemiddelen in heel Nederland. Op de onderstaande kaart staan de hulpen in uw omgeving vermeld. Aan de hand van uw aanvraag zoeken wij uit welke van deze hulpen aan uw eisen voldoet. Deze hulpen benaderen wij.