Huishoudelijke hulp aanvragen

Wil je een huishoudelijke hulp aanvragen? Dan ben je aan het juiste adres. Vraag een betrouwbare huishoudelijke hulp aan met een uurloon van € 14,50. Je bent altijd verzekerd van goede hulp in het huishouden en een fonds bij schade door de hulp.

Hoe huishoudelijke hulp aanvragen?

De aanvraag van een huishoudelijke hulp is simpel. Je doorloopt de volgende stappen:

  • Je schrijft je in op onze website;
  • Je dient een aanvraag voor huishoudelijke hulp in, waarbij jij je wensen en eisen doorgeeft;
  • Wij gaan direct op zoek naar de perfecte match;
  • Je ontvangt de gegevens van de hulp;
  • Je maakt kennis met de huishoudelijke hulp. Is er een klik, dan kan de hulp direct aan de slag. Is er geen klik? Dan zoeken wij een nieuwe hulp.

Kosten aanvragen huishoudelijke hulp

Onze hulpen hebben een uurloon van € 14,50. Dit bedrag betaal je zelf aan de hulp. De hulp draagt hiervan niets aan ons af. Daarnaast sluit je bij ons een schoonmaakabonnement af van € 14,95 per maand. Met dit abonnement profiteer je van veel voordeel:

  • Fonds bij schade door hulp
  • Een hulp voor € 14,50 op basis van je wensen
  • Garantie zolang je abonnement loopt
  • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
  • Eenvoudige online administratie

Waar kan ik huishoudelijke hulp aanvragen

Doe je aanvraag voor een huishoudelijke hulp en wij gaan direct voor je op zoek. Wij hebben geen wachtlijsten, dus meer dan 87% van de aanvragers heeft binnen 3 werkdagen een match!

Vaste huishoudelijke hulp

Je krijgt een eigen huishoudelijke hulp (m/v) die altijd bij je komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, moeten ze een training volgen. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Je bent bij ons verzekerd van een nieuwe hulp als je schoonmaakster stopt. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement. Je zit dus nooit zonder hulp!