Over ons

Oprichter

Korné Pot (1982) studeerde Bedrijfskundige Informatica. Hij besefte al vroeg dat ICT steeds meer ingezet zou worden om mensen het leven makkelijker te maken. Tijdens zijn studie ging hij aan de slag als projectmedewerker bij onderzoek en adviesbureau HHM. Daar hielp hij met verschillende onderzoeken.

Visie en missie

Tijdens een van zijn onderzoeken merkte Korné dat mensen met een PGB maar lastig een geschikte hulp konden vinden voor het uitvoeren van het PGB. Het idee voor Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl was geboren. Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl is begonnen met een persoonlijke frustratie en met de overtuiging dat bepaalde dingen veel te ingewikkeld zijn. Door het inzetten van internet weet Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl services beter neer te zetten, iets wat Korné een echte kick geeft. Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl staat met meerdere websites voor het eenvoudig vinden van een hulp die aansluit bij de wensen van de klant. Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl maakt het uit handen geven van huishoudelijke taken zo eenvoudig mogelijk. Op deze manier koopt de klant als het geluk door het krijgen van meer vrije tijd.

Schrijf je nu in!

Persberichten

Artikelen over ons.

Reviews van klanten

‘De zoektocht naar een werkster was binnen een dag opgelost.’

‘Een snelle en betrouwbare manier om een betrouwbare werkster te vinden.’

‘Geeft een gevoel van betrouwbaarheid.’

‘Snelle en prima service, maar wel prijzig voor alleen in contact brengen.’

‘Groot huis en even inwerken. Na vier weken kan ik melden dat ze dingen snel oppakt en het goed doet. Het huis is nu een stuk schoner dan met onze vorige hulp van een andere organisatie. Verder was het zo dat ik me inschreef en na een dag al een reactie had.’

Detailinformatie over de dienst

Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl is een organisatie die zich heeft gespecialiseerd in zorgbemiddeling via het internet. Door middel van meerdere websites koppelt Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl mensen die een hulp zoeken aan een werkzoekende die een (bij)baan in de zorg wil.

De volgende soorten hulp worden aangeboden op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl of andere websites die onder Hulp-in-Huis BV vallen:

  • Huishoudelijke hulp

  • Persoonlijke verzorging

  • Ondersteunende begeleider

  • Boodschappenhulp

  • Oppas

Werkzoekenden komen na hun inschrijving in onze database. Ze worden gescreend en volgen een online training over de diensten die ze kunnen uitvoeren.

Lijst met samenwerkingen

Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl heeft de volgende samenwerkingen:

  • WC-eend

  • Jumbo

  • Hooghoudt

Klik hier om te zien welke pagina's naar ons linken.

Ik zoek huishoudelijke hulp Logo

Download

Contactinformatie

Ikzoekeenwittewerkster.nl, onderdeel van Hulp-in-huis BV
Nijverheidstraat 5
7511 JM Enschede
Tel: 088 430 30 87 (Wij zijn bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10:30 – 12:00 en van 14:30 - 16:00)
KvK-nummer: 61338710
BTW nummer: NL8543.02.700.B.01.

Vaste huishoudelijke hulp

We sturen je de gegevens van een hulp die aangeeft bij jou te willen werken. Jullie maken zelf afspraken wanneer en hoe vaak de hulp komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, volgen ze een training. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Wij gaan dan direct op zoek naar een nieuwe hulp. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement.