Over ons

Ons doel?

U helpen bij het zoeken naar een huishoudelijke hulp


Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om het zoeken van een hulp zo snel, makkelijk en betrouwbaar mogelijk te maken. In 2007 hebben wij daarom een service opgericht die mensen met een PGB (zorgindicatie) helpt bij het zoeken naar een geschikte huishoudelijke hulp. Al snel klopten veel mensen zonder een PGB (zoals tweeverdieners, alleenstaande mannen en drukke gezinnen) bij ons aan. Ook bij deze groep mensen bleek de behoefte aan een huishoudelijke hulp erg groot. Daarom hebben wij ons concept aangepast zodat tegenwoordig zowel mensen met als zonder een zorgindicatie bij ons terecht kunnen.

Grote behoefte aan hulpen
En dat concept werkt! Door de enorme behoefte en het overweldigende aanbod van huishoudelijke hulpen kunnen wij u overal in Nederland van dienst zijn. Onze database met hulpen groeit sinds 2007 enorm, op het moment staan er 246.777 hulpen bij ons geregistreerd. Een aantal waarover wij in 2007 nooit over hadden durven dromen.

Wij helpen onze klanten dus met het zoeken naar een geschikte en passende huishoudelijke hulp. Criteria die wij gebruiken bij het zoeken van een hulp zijn mede door u te bepalen. Als hulpzoeker kunt u een ervaringseis en/of andere wensen en eisen opgeven. Aan de hand van deze wensen en eisen gaan wij voor u op zoek. Deze werkwijze heeft gezorgd voor vele tevreden klanten:

Meneer/mevrouw Narain uit Duivendrecht,Ik ben tevreden over de dienstverlening. Het verliep vlot. De informatie is duidelijk en het email-contact vind ik efficiënt en prettig. Tot nu toe prettig om zaken mee te doen. Zou ik aan anderen willen aanraden”.

Meneer/mevrouw Staalberg uit Lathum,Een fantastische manier en voelt veilig. Zeer adequaat, zeer praktische wijze voor hulp zoeken, is was verbaasd dit te vinden. Ik zal het zeker aanraden”.

Continue verbetering
Door onze tevreden klanten en de aanblijvende groei kunnen wij continu onze service verbeteren. Zo bieden wij u bijvoorbeeld tegenwoordig garantie op een huishoudelijke hulp (in plaats van 2 weken garantie die wij u voorheen konden bieden).

Bent u ook op zoek naar een makkelijke, snelle en betrouwbare manier om een hulp te vinden?

Schrijf u dan hier in!


Hoewel ons kantoor is gevestigd in Enschede, is onze service gericht op heel Nederland. Wij zorgen er altijd voor dat een u wordt gekoppeld aan een hulp in de buurt.

Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl, onderdeel van Hulp-in-huis BV
Nijverheidstraat 5
7511 JM Enschede
Tel: 088 430 30 82 (Wij zijn bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10:30 – 12:00 en van 14:30 - 16:00)
KvK-nummer: 61338710
BTW nummer: NL8543.02.700.B.01.

Kijk hier welke pagina's naar ons doorlinken.

Geniet ook van een huishoudelijke hulp in huis

Net als 14.509 andere huishoudens


  • Een huishoudelijke hulp voor € 12,50 per uur
  • Een huishoudelijke hulp met schoonmaakcertificaat
  • Eigen account met handig urenoverizcht
  • Vergoeding bij schade of ongevallen
  • Een vervangende hulp