Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Leiden op 18-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle reactie, goede service en snel tot een overeenkomst gekomen

Door uit Breda op 09-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Voor korte tijd hulp nodig gehad en op valreep hulp geregeld voor mijn ouders. Helemaal prima gelopen, hulp was top, site duidelijk, niet teveel poespas. Top. Ook vraag werd snel beantwoord.

Door uit Hoogvliet Rotterdam op 07-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Mijn werkster was altijd op tijd . Ze vond mijn katten ook leuk en lief .ze hete Joke brouwer uit Spijkenisse en ze werkte goed gr julia franse

Door uit 's-Hertogenbosch op 07-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prima service

Door uit Maastricht op 06-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Deze dienstverlening doet niet wat ze beloven te doen! Op 14 augustus 2019 ingeschreven. Op 19 augustus 36,26 betaald. 1 huishoudelijke hulp heeft zich gemeld maar wilde alleen komen werken als ik niet thuis zou zijn. Dat vond ik geen goed idee en dus dat ging niet door.. Ik heb 2 maal een brief ontvangen of ik mijn eisen wilde aanpassen en als ik binnen 1 week dat niet deed werd ik uitgeschreven. Na tweemaal een email gestuurd met de vraag het geld voor 1 oktober te retouneren heb ik niets meer vernomen van deze zogenaaamde "dienstverlening": Dus mensen :PAS OP!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw feedback. Vervelend dat u het zo ervaart. Echter dreigen wij u niet met uitschrijving e.d. Wanneer wij langere tijd geen hulp kunnen vinden, vragen wij u nogmaals naar uw aanvraag te kijken of er wellicht iets gewijzigd dient te worden aan uw eisen. Naarmate tijd verstrijkt kunnen namelijk ook uw eisen wijzigen. U bent echter niet verplicht de aanvraag aan te passen, wij kunnen namelijk met de huidige aanvraag verder te zoeken. Wij vragen u wel te reageren op de e-mail, zodat wij niet onnodig verder zoeken als bijvoorbeeld uw zorgaanvraag al op een andere wijze wordt ingevuld. Echter tijdens uw gehele garantie periode kunnen wij zonder extra kosten voor u opzoek naar een hulp.

Door uit Winterswijk op 03-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Een erg prettig eerste kennismakingsgesprek.

Door uit Heerlen op 02-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

snelle service

Door uit Schelluinen op 02-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

zeer snel geholpen en alles goed geregeld

Door uit Almere op 01-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ze zijn in begin heel goed en dan denk je oh dat gaat goed. Dan zijn ze vaker ziek. Yasmine heb ik ontslagen en Juliet heeft zelf opgezegd.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen dat de hulpen in een later stadia niet meer naar wens zijn. Gelukkig hebben wij voor u een nieuwe hulp gevonden en hopelijk leidt dit wel tot een langdurige samenwerking.

Door uit Santpoort-Zuid op 30-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle hulp

Door uit Hengelo op 26-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Prima

Door uit Loosdrecht op 24-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Beste meneer/mevrouw, Uw website werkt goed. Ik ven verwondert dat u zo snel een hulp hebt gevonden. Uw heeft goed uw best gedaan en dat is te waarderen. Met vriendelijke groet, Mevr. W Prinsen-Mohlmann

Door uit op 24-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Wij hebben een nutteloos telefoonnummer gekregen en moesten daar ruim 36 euro voor betalen. Niet mee in zee gaan

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Wij werken niet met een betaalt telefoonnummer. Indien u ons belt worden er standaard kosten berekend.

Door uit De Steeg op 24-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel in contact met een hulp. Overzichtelijke website met handige formulieren.

Door uit Noordbroek op 24-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel en top geregeld!!

Door uit Hem op 24-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

prima snel hulp gevonden

Door uit Geldrop op 24-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Binnen een week kennismakingsgesprek gehad.

Door uit Amersfoort op 23-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Na advies m.b.t. aanvraag is procedure snel en efficiënt verlopen

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!