Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Ermelo op 20-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle reactie

Door uit Zevenaar op 20-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Geen

Door uit HENGELO op 20-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

xx

Door uit Oudehaske op 18-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

bij de eerste voorgestelde kandidaat was er geen match omdat ze niet op de hoogte was van onze wensen, en het dus totaal niet aansloot. Dat was onhandig. Bij de tweede kandidaat ging het wel goed.

Door uit Eindhoven op 17-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

eenmaal mislukt door onvolledige wensspecifikatie onzerzijds. Andere keer ging het niet goed door aanbieding te jonge onrijpe kandidate Derde keer raak. Dat is een goe resultaat op een lastige markt.

Door uit Eindhoven op 17-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goede en vlotte service

Door uit Geertruidenberg op 16-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Na een paar teleurstellende ervaringen met voorgestelde hulpen waar we geen contact mee konden krijgen verliep het dit keer wel zoals het moet gaan. We hebben een teleurstellende ervaring gehad maar deze kandidaat lijkt ons heel geschikt dus we starten vol goede moed opnieuw!

Door uit Uitgeest op 16-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Twee kandidaten hebben beide op het laatste moment afgezegd. Nu nog steeds geen huishoudelijke hulp.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Erg vervelend dat de eerste twee kandidaten niet hebben geleid tot een samenwerking. De laatste kandidaat was helaas ziek geworden en dit ligt buiten onze macht. Wij zijn inmiddels weer voor u opzoek en hopen snel iemand voor u te vinden. Wij horen graag of uw feedback samen met uw gegevens op de website geplaatst moeten worden.

Door uit Zutphen op 15-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De eerste kandidaat leek een match, maar kwam op de dag dat zij zou beginnen niet opdagen. Ook na een tweede kans kwam zij niet opdagen. De tweede kandidaat had op de dag dat ik de naam door kreeg net een andere baan aangenomen. De derde kandidaat lijkt nu een march te zijn

Door uit Oisterwijk op 15-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Allereerst kreeg ik een email dat jullie twee weken lang gingen zoeken naar een hulp. Vervolgens krijg ik op 05/08 een email met de vraag of ik mijn criteria wil aanpassen. Heb ik gedaan, vervolgens krijg ik een email waarin staat dat jullie nog een week zoeken. Vervolgens krijg ik vandaag 15/08 een bericht dat jullie hulp hebben gevonden. Ik was in de veomderstelling dat wanneer jullie binnen een week geen hulp konden vinden het hiermee afgedaan was. Kan ook netgens vinden waar ik me kan uitschrijven. Bij deze mij graag uitschrijven.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

De afspraak was dat wij verder zouden zoeken voor u. Als we moeten doorzoeken zoeken wij gewoon door, niet maar één week. Als u niet reageert binnen een week zetten wij het stop. We zullen een uitzondering voor u maken en de kosten die wel degelijk gemaakt zijn niet in rekening brengen. U kan zichzelf uitschrijven via uw account.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!