Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 7.6

Video Reviews


Heer of mevrouw

Heer of mevrouw

Heer of mevrouw van Alphen

Heer of mevrouw Van den Bergh

Heer of mevrouw Kuilman

Heer of mevrouw Westerweel

Heer of mevrouw Bessems

Heer of mevrouw Hommes
Laad meer ervaringen

Door uit Beneden-Leeuwen op 02-12-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Okay

Door uit Voorthuizen op 20-11-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Het is niet ingericht op verhuurders van recreatiewoningen

Door uit Zeist op 11-11-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Slecht, het eerste contact dat ze me aanbevelen is een 16 jarige die na contact zoeken niks van zich laat horen en daar sturen ze dan een rekening voor

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo Sander, De voorgestelde kandidaat voldoet volgens onze gegevens aan de door jou opgegeven eisen tijdens het indienen van de aanvraag. Indien deze kandidaat vervolgens de werkzaamheden niet of niet naar behoren uitvoert kunnen wij uiteraard passende maatregelen treffen. Echter hoeft de leeftijd van een kandidaat geen invloed te hebben op de kwaliteit van de hulp. Het is helaas niet toegestaan om actief te selecteren op basis van leeftijd, dit kan door de kandidaat als discriminatie worden opgevat. Wij hopen op uw begrip daarvoor. Groeten Hans

Door uit Nieuwerkerk aan den IJssel op 06-11-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Slecht. Krijg een jongen aangeboden van 18 jaar. Niet wat ik gevraagd heb

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor je review. Vervelend dat je ervaring met ons negatief is. Wij zijn continu bezig om onze dienstverlening te verbeteren. En hoewel een negatieve review ontvangen nooit leuk is, zijn wij je wel dankbaar. Want hierdoor kunnen wij groeien en verbeteren. Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze dienstverlening. Een speciaal team test alle nieuwe ideeën uitgebreid, voordat we ze definitief doorvoeren. Is een idee een echte verbetering? Dan maken wij de wijziging definitief. Werkt het niet (goed genoeg)? Dan houden we het bij het oude of passen we het idee aan waardoor het wél werkt. Klachten of feedback kun je daarom ook het beste doorgeven via www.hulp-in-huis.nl/feedback. Dan komt het direct bij ons terecht. Als wij een klacht ontvangen, doen we er alles aan om een passende oplossing te vinden. Maar daarvoor is het wel belangrijk dat we vroegtijdig op de hoogte zijn van de klacht. Veel klachten belanden jammer genoeg eerst op reviewsites zoals deze. Nog voordat hierover contact met ons is geweest. Er is vaak al veel frustratie ontstaan bij de klant. Dat merken we ook bij jouw review, Ellen. Dit had voorkomen kunnen worden als je eerder contact met ons had gezocht. Dat kan nu alsnog via www.hulp-in-huis.nl/feedback. Wel valt mij op dat in je aanvraag niet tot nauwelijks wensen staan. Wij kunnen dan ook geen rekening houden met jouw wensen als deze niet bekend zijn bij ons. Ik zie dat ondertussen je aanvraag gesloten is. Mocht je via ons alsnog willen zoeken dan is dit uiteraard mogelijk wel horen we dan de gewenste eisen zodat wij gerichter opzoek kunnen gaan naar een geschikte hulp. Laten we contact hebben en samen tot een goede oplossing komen. Ik hoor graag van je! Groet, Elise

Door uit Enschede op 01-11-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Eerste indruk is niet goed. Ik vraag om een dame en krijg een man aangeboden. Aanvraag niet goed gelezen. Wel snelle reactie.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo Diane, Wij begrijpen dat dit erg vervelend is, helaas is er in de communicatie hierover iets misgegaan. Normaal gesproken dient u te worden vermeld dat het helaas niet mogelijk is om onderscheid te maken op basis van leeftijd, geslacht en/of afkomst van de kandidaten. Deze mail heeft u inmiddels wel ontvangen, wij hopen op uw begrip daarvoor. Inmiddels hebben wij uw aanvraag weer opnieuw in behandeling genomen en gaan wij onze uiterste best doen om alsnog een geschikte volgende hulp voor u te vinden. Groeten Hans

Door uit Apeldoorn op 01-11-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Mijn hulpaanvraag heeft dit jaar nog niet tot het door mij gewenste resultaat geleid. Helaas! Na telefonisch contact met een medewerker hoop ik alsnog spoedig een goede huishoudhulp te vinden/krijgen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo Joke, Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de aangeboden oplossing. Mocht er nog iets zijn dan vernemen wij het graag. Groet Hans

Door uit Amsterdam op 26-10-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Slechte ervaring zie boven.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo Marja, Erg vervelend om te lezen dat de voorgestelde kandidaat helaas niet voldoet aan uw eisen, helaas kunnen wij helaas niet actief selecteren op basis van het geslacht van een kandidaat. Dit kan namelijk door de kandidaat als discriminatie ervaren worden. Wij hopen op uw begrip hierin, wij hebben inmiddels contact gehad hierover en inmiddels is u een passende oplossing aangeboden. Mocht u tevreden zijn over de geboden oplossing kunt u deze review altijd nog aanpassen. Groet Hans

Door uit Stadskanaal op 24-10-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De eenvoudige procedure; de kenmerken van het bedrijf: vaste hulp, voor het maandtarief schadedekking en vervanging van hulp, het acceptabele tarief van € 13,50.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hoi Coen, Prettig om te lezen dat alles zo duidelijk is en dat u naar tevreden bent geholpen. Groeten Hans

Door uit Rijswijk op 20-10-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Het bedrijf heeft de perfecte huishoudelijke hulp voor me gevonden

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo mw. M. Staphorsius, Blij om te lezen dat wij de perfecte hulp hebben kunnen voorstellen. Als wij verder nog iets kunnen doen vernemen wij dit uiteraard graag. Groeten Hans

Door uit Drachten op 18-10-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Nog geen ervaring

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hoi Hielke, Fijn om te lezen dat u tot nu toe erg tevreden bent, mocht er iets zijn vernemen wij dit graag. Uw review kunt u altijd nog aanpassen indien dit nodig is. Groeten Hans

Door uit Almere op 15-10-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle service

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo Marja, Erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze diensten. Groetjes Hans

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf je dan nu vrijblijvend in!

Vaste huishoudelijke hulp

Je krijgt een eigen huishoudelijke hulp (m/v) die altijd bij je komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, moeten ze een training volgen. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Je bent bij ons verzekerd van een nieuwe hulp als je schoonmaakster stopt. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement. Je zit dus nooit zonder hulp!