Ervaringen van onze klanten


Gemiddelde Score 8.4

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer Bessems

Meneer huijgen

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer

Mevrouw van der Weiden

Mevrouw van der Pluijm

Mevrouw Zondervan-Schröder
Laad meer ervaringen

Door uit Waalre op 16-11-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

lijkt me een vertrouwbare organisatie

Door uit 's-Hertogenbosch op 15-11-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

snelle feedback na aanvraag en goede uitleg. 1 ding is niet duidelijk aangegeven. er staat ergens dat per gewerkt uur ik €3,50 aan uw organisatie moet betalen. ik hoop dat dat éénmalig is anders wordt de uurprijs wel hoog

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Op de website wordt vermeld dat er voor elk uur die u aan hulp nodig heeft per week €3,50 moet betalen. Dit is onderdeel van de het bemiddelingsbedrag die eenmalig betaald dient te worden.

Door uit Meerlo op 14-11-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goed. Snel iemand gevonden

Door uit Leidschendam op 14-11-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik ben zeer tevreden met de begeleiding van het zoeken naar een hulp.

Door uit Amstelveen op 14-11-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Hello It is more convenient and time saving, if you check with the help if it possible for them to go to the place of client or not, before assigning them to the task. recently I received the contact details of a help, but after calling her, she told me that she cannot come to the city where I live. I was surprised because I assumed that the help accepts a task if the location is ok for her. so waste of my time and hers. mvg sareh

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

we would like to emphasize that the cleaners are informed about the distance between the work adress and their house. We are very clear towards the cleaners that they are only allowed to accept an application if they are willing travel to the adress and meet the criteria.

Door uit Susteren op 13-11-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Stipt snel

Door uit Best op 13-11-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Tussenpersoon

Door uit Voorburg op 13-11-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima en snelle dienstverlening

Door uit Venlo op 11-11-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

prima

Door uit Amersfoort op 11-11-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle reactie en goeie match. Fijn!

Door uit Veenendaal op 10-11-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Bij het matchen van hulp wordt te slecht gekeken naar afstanden en bereikbaarheid. Ik had specifiek gevraagd om iemand die naar twee verschillende woonplaatsen wilde mee verhuizen maar kreeg matches die daar niet aan voldeden.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Op het moment dat wij u de gegevens van een hulp sturen, zijn zij zelf met uw aanvraag akkoord gegaan. Zij zijn dan ook op de hoogte van de afstand tot het werkadres en de reistijd en gaan hier ook mee akkoord. We doen uiteindelijk ook een beroep op een stukje verantwoordelijkheid van de hulpen, wanneer zij aangeven beschikbaar en bereid te zijn om voor u aan de slag te gaan. We vinden het vervelend dat zij hier in uw geval toch weer vanaf zagen.

Door uit Lelystad op 10-11-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Werkt snel en soepel.

Door uit Nieuwerkerk aan den IJssel op 10-11-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Een gemakkelijke manier om snel passende huishoudelijke hulp te vinden!

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

 
Language English