Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 7.6

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer en/of mevrouw

Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes
Laad meer ervaringen

Door uit Ledeacker op 15-09-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim voldoende)

Omschrijving site:

Netjes hoe de aanvraag werd geregeld, handig gelijk contact met hulp. En facturen makkelijk te doen.

Door uit Meppel op 15-09-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer goed)

Omschrijving site:

top!

Door uit De Bilt op 09-09-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

1 x een Bulgaarse meneer in huis gehad die een Bulgaarse mevrouw bij mij wilde laten werken. 1 x een reactie gehad van een mevrouw die al een andere tijdelijke baan had gevonden. 1 x een gesprek gehad met een Syrische mevrouw die niet komt vanwege het niet willen betalen van belasting.

Door uit Terheijden op 05-09-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

matig

Door uit Cuijk op 05-09-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Positief, een prettige eerste kennismakingsgesprek.

Door uit Eindhoven op 25-08-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

positief

Door uit Eindhoven op 24-08-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

1e ervaring: hoewel ik aangegeven heb een hulp te willen van 09.00 - 12.00 uur, koppelde het bedrijf mij aan iemand, die alleen 's avonds wil/kan werken. 2e ervaring: deze koppeling was aanzienlijk beter. De eerste afspraak is gemaakt.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Wij vragen vooraf of de hulp beschikbaar is het door u gevraagde momenten en zullen de kandidaat alleen voorstellen als deze met "ja" is beantwoord. Wij zullen nooit een kandidaat voorstellen die niet beschikbaar is.

Door uit Almere op 15-08-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Bijna voldoende)

Omschrijving site:

Ik heb 3 weken moeten wachten voor ik een geschikte hulp had. De eerste aangewezen persoon reageerde helemaal niet. de tweede kwam helemaal niet opdagen voor de afspraak. nu een kennismaking gesprek gehad met de 3de hopelijk gaat dit wel goed komen. we zullen zien.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Wij zullen nooit iemand voorstellen die aangeeft niet beschikbaar te zijn, inmiddels is volgens onze gegevens de 3e hulp bij u gestart. Wij hopen dat dit naar tevredenheid is.

Door uit Utrecht op 11-08-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ze reageerde binnen een dag op WA, feitelijk onmiddellijk. Was op tijd op kennismakingafspraak en had tijd.

Door uit Alkmaar op 11-08-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Doet datgene wat zij beloofd mij helpen met zoeken naar goede en betroubare hulp

Door uit Heerlen op 10-08-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

???

Door uit Zwolle op 09-08-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

niks opvallends, gewoon goed.

Door uit Rijswijk op 05-08-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer slecht)

Omschrijving site:

Slecht komt gewoon niet opdagen

Door uit Velp op 29-07-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb kennisgemaakt met mijn nieuwe hulp. Zij is Poolse en spreekt geen Nederlands en ook geen Engels of Duits zoals in de informatie staat. Dat wordt dus moeilijk. Communicatie gaat via een nicht van haar die goed Nederlands spreekt. Ik zie het als een uitdaging. Afwachten maar…De eerdere twee matches werken niet meer bij jullie.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen dat u ontevreden bent over onze dienstverlening. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw specifieke aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Wij vernemen graag hoe de werkzaamheden van de hulp verlopen.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf je dan nu vrijblijvend in!

Geniet ook van het gemak van een huishoudelijke hulp (m/v) in huis

Net als 19.179 andere huishoudens

  • Een huishoudelijke hulp voor € 13,50 per uur
  • Een huishoudelijke hulp met schoonmaakcertificaat
  • Eigen account met handig urenoverizcht
  • Fonds bij schade door hulp
  • Een vervangende hulp

Vaste huishoudelijke hulp

Je krijgt een eigen huishoudelijke hulp (m/v) die altijd bij je komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, moeten ze een training volgen. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Je bent bij ons verzekerd van een nieuwe hulp als je schoonmaakster stopt. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement. Je zit dus nooit zonder hulp!