Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.1

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Den Bosch op 22-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Echt slechte service, geen communicatie en geen hulp. Conclusie - ben geld verloren en nooit hulp gehad

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Spijtig om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Wij zijn per e-mail op werkdagen beschikbaar voor al uw vragen en ook telefonisch zijn wij bereikbaar. Wij proberen onze communicatie zo optimaal mogelijk te houden. Verder hebben wij u meerdere hulpen voorgesteld echter heeft u aangegeven dat wij niet verder meer hoeven te zoeken.

Door uit Waalwijk op 22-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Mijn hulp levert PRIMA werk en ik ben blij met haar. Maar de administratie en het mail verkeer laat te wensen over. Ik heb een aantal keren moeten mailen om dingen recht te zetten. Kennelijk zijn het geautomatiseerde berichten hetgeen niet meehelpt aan het gevoel een goede/duidelijke begeleiding te krijgen.

Door uit Hensbroek op 21-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

vlot en accuraat

Door uit Beltrum op 21-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Nog weinig ervaring met de schoonmaakster, pas 1 keer geweest. Wij kozen voor deze organisatie want u heeft gecertificeerde schoonmaaksters in dienst. Dit moet nog blijken, want bij de eerste keer hadden we wel enkele opmerkingen over het werk. Hebben dit aan haar verteld. Hopelijk volgende keer beter.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw feedback. Wanneer een hulp voor het eerst komt bij u, is het uiteraard altijd aftasten hoe u wenst dat er wordt schoongemaakt. Niet elke opdrachtgever wenst hetzelfde. Wanneer u dit inderdaad bespreekt met de hulp, dan kan de hulp zich hierop aanpassen.

Door uit Enschede op 19-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Fantastische service, snel, betaalbaar en superschoon.

Door uit Den Bosch op 19-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Philomena is een ijverig en prettig persoon

Door uit Wijk en Aalburg op 19-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Er is weinig contact met ons we vullen iets in en er wordt gezocht, ik zou zelf prettig vinden dat er bij jullie ook een intake komt zodat jullie gerichter kunnen zoeken. Dit kan ook telefonisch.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Wij werken voornamelijk digitaal, hierdoor kunnen meer tijd besteden aan het zoeken in plaats van aan het gesprek met u. Hierdoor vinden wij sneller een hulp, indien u uw eisen zo specifiek mogelijk opgeeft tijdens uw aanvraag zal dit geen probleem moeten opleveren.

Door uit Wehl op 17-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel en duidelijk

Door uit Huizen op 13-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Eerst werden er twee heren voorgesteld die niet matchen op het profiel, daarna een dame/meisje dat niet kwam opdagen op de kennismakingsafspraak. Het lijkt allemaal heel mooi, maar tot nu toe hebben we er niets aan gehad.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Spijtig om te lezen dat u niet bent voorzien. Momenteel bent u nog gekoppeld aan een kandidaat. Indien u de kandidaat afwijst via uw account zoeken wij graag een nieuwe hulp voor u! Uiteraard kunt u aanvullende eisen en wensen stellen aan uw aanvraag.

Door uit Groesbeek op 13-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik vind het een geweldige manier om hulp te krijgen, geen gedoe met briefjes in een supermarkt. Het is keurig geregeld.

Door uit Echten op 13-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Tot op heden super!

Door uit Kloetinge op 09-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik wees Lorena en Amanda af zonder gesprek. De verstrekte gegevens vond ik voor mij zelf te weinig solide. Ze leken teveel opgepoetst. De afwijzing kan best onterecht zijn geweest.

Door uit Annen op 05-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Eind augustus aanvraag gedaan, abonnement aangegaan na 'match'. Helaas stopte deze hulp na 2 weken ivm een andere baan. Daarna nog 2 namen doorgekregen die het beide lieten afweten. Erg slechte ervaring, bemiddelingskosten kwijt en geen huishoudelijke hulp.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te zien dat u niet tevreden bent over de voorgestelde hulpen, wij proberen altijd betrouwbare hulpen voor te stellen. Uw feedback met betrekking tot de hulp is hierin heel belangrijk, zodoende kunnen wij de hulpen controleren of deze zich aan de afspraken houden.

Door uit Doetinchem op 04-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Na een paar ongelukkige matches toch een hele fijne dame gevonden die mij super goed kan helpen! Er was snel vervanging geregeld toen ik aangaf dat het bij een paar werknemers niet werkte of klikte.

Door uit 's-Hertogenbosch op 04-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima service

Door uit Ede op 03-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik loop al lang met het idee rond om hulp in de huishouding te zoeken maar vond het teveel gedoe. Jullie hebben laten zien dat het helemaal geen gedoe hoeft te zijn. Binnen een dag een vriendelijk meisje met twee jaar ervaring. En ook de administratieve ondersteuning vind ik top!

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!