Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 7.9

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Wintelre op 08-05-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim voldoende)

Omschrijving site:

8

Door uit Wijchen op 29-04-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Duidelijke communicatie

Door uit Vorden op 19-04-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer goed)

Omschrijving site:

In één woord: geweldig

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent met de hulp!

Door uit Gasselte op 14-04-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim voldoende)

Omschrijving site:

Snel en accuraat

Door uit Amstelveen op 13-04-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

ik heb 2 kandidaten voorgedragen gekregen en beide kandidaten voldoen niet aan mijn verwachting. De omschrijving van de kandidaten is ook té summier.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Wat jammer dat beide kandidaten niet naar verwachting waren. Wij doen zoveel mogelijk ons best een goede match te maken. Indien u de hulp afwijst zoeken wij graag een nieuwe kandidaat voor u !

Door uit Bussum op 07-04-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

deze tweede match levert een prettige en vriendelijke persoon, goed contact over de te verrichten werkzaamheden

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw review. Wij wensen u een prettige samenwerking met uw hulp.

Door uit Zetten op 06-04-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Bijna voldoende)

Omschrijving site:

Het matchen gaat erg snel en vriendelijk. Als er geen match is wordt dit goed opgepakt. Wel zijn er veel dingen die niet klopte aan het profiel van onze match. De woonplaats, jaren ervaring, meerdere huishoudens in de buurt klopte allemaal niet. Dit was erg jammer, hierdoor verliep de kennismaking erg stroef. En als er bij staat dat je match 10 jaar werk ervaring heeft en het is nog niet eens 10 maanden, is dat toch wel een tegenvaller.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw review. De hulpen geven hun eigen totale werkervaring aan. Mocht er geen klik zijn of de kandidaat bevalt niet zoeken wij graag een nieuwe kandidaat binnen de garantie.

Door uit Velp op 05-04-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Slecht bereikbaar, als je opmerkingen wil toevoegen kan niet over een kandidaat, ik zou niet zo snel jullie aanbevelen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Wij zijn zowel via de mail als telefonisch bereikbaar voor opmerkingen. Bedankt voor uw review.

Door uit Brielle op 29-03-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Hier heb ik nog geen antwoord op

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw review.

Door uit Zundert op 28-03-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heb in het verleden al goede ervaringen gehad

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw review!

Door uit Den Bosch op 26-03-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prima

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw review. We doen ons best en wensen u een fijne samenwerking met uw hulp.

Door uit Deventer op 18-03-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Zij kwam heel snel en vanmorgen geef zij mij door dat zij het niet wilt ik vind het heel slirdig van haar

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen dat de hulp af heeft laten weten. Wij doen zoveel mogelijk ons best een hulp aan u voor te stellen die ook zelf verantwoordelijkheid neemt. Echter uw review nu op basis van de kwaliteit van de hulp. Dit kunnen wij helaas niet garanderen zoals u merkt zijn wij zeer afhankelijk van de hulpen. Indien u de hulp afwijst zoeken wij graag een nieuwe kandidaat voor u.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Geniet ook van een huishoudelijke hulp in huis

Net als 13.930 andere huishoudens


  • Een huishoudelijke hulp voor € 12,50 per uur
  • Een huishoudelijke hulp met schoonmaakcertificaat
  • Eigen account met handig urenoverizcht
  • Vergoeding bij schade of ongevallen
  • Een vervangende hulp