Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 7.7

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer en/of mevrouw

Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes
Laad meer ervaringen

Door uit Feanwâlden op 29-04-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Snelle en correcte reacties, snel een eerste contact voorgesteld, wel erg snel ook werd de rekening gepresenteerd, daar had wat mij betreft wel duidelijker uitleg per mail aan vooraf mogen gaan. Mij was bijvoorbeeld ontgaan dat je 'instapt' voor minimaal een jaar en dat je al betaald vóór de daadwerkelijke match. Wel is er veel informatie op de website te vinden. En heb ik vlot een geschikte hulp gevonden die volgende week al bij mij aan de slag gaat.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hoi Paulien, Bedankt voor je leuke review!

Door uit Waalwijk op 28-04-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Duidelijke communicatie, goede communicatie, er wordt voor vervanging gezorgd, je hoeft weinig zelf te doen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hoi C. Bruines, Bedankt voor je leuke review!

Door uit Veenendaal op 25-04-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik heb hulp aangevraagd,kreeg snel een bevestiging van deze aanvraag en binnen paar dagen idd een hulp.Dus super dat het snel is opgepakt en afgehandeld.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hoi Marjo, Bedankt voor je leuke review!

Door uit Almere op 23-04-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heel makkelijk, binnen een dag hadden we een hulp.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hoi Mandy, Bedankt voor je leuke review!

Door uit Weert op 17-04-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer goed)

Omschrijving site:

positief

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hoi Frank, Bedankt voor je leuke review!

Door uit Maastricht op 16-04-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

ik ben zeer tevreden

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hoi Toos, Bedankt voor je leuke review!

Door uit Utrecht op 14-04-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Al gauw was er een hulp gevonden. Nog voor het gesprek plaatsvond moest ze stoppen met werken. En weer heel snel was een andere hulp gevonden.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hoi Wil, Bedankt voor je leuke review!

Door uit Amsterdam op 12-04-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik had gauw hulp

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hoi C.L.J, Bedankt voor je leuke review!

Door uit Hoorn op 11-04-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel en netjes verzorgd.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hoi Gerrit, Bedankt voor je leuke review!

Door uit Emmen op 11-04-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heel erg prettig.Zij is open en eerlijk

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hoi Hendrik Pieter, Bedankt voor je leuke review!

Door uit Maastricht op 08-04-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

ok

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hoi Van Well, Bedankt voor je leuke review!

Door uit Wageningen op 07-04-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim voldoende)

Omschrijving site:

Positief

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hoi Janneke, Bedankt voor je leuke review!

Door uit Veldhoven op 31-03-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim voldoende)

Omschrijving site:

Verschillende personen contact mee gehad, uiteindelijk iemand kunnen vinden. Alleen jammer dat je nog 12,50 p/m moet betalen voor de service buiten de eenmalige 30,- om.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hoi Daisy, Bedankt voor je leuke review!

Door uit Nuenen op 23-03-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Mijn nieuwe hulp is nog niet begonnen, maar de ervaring tot nu toe is erg positief. Alles duidelijk en goed geregeld. Nu nog kijken of de uitvoering goed gaat.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hoi Astrid, Bedankt voor je leuke review!

Door uit Oud Gastel op 06-08-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer slecht)

Omschrijving site:

Joanna is niet op komen dagen en ik kan vervolgens geen contact met jullie krijgen om een nieuwe hulp te zoeken

Door uit Weert op 30-07-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Niet goed

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf je dan nu vrijblijvend in!

Geniet ook van het gemak van een huishoudelijke hulp in huis

Net als 18.703 andere huishoudens

  • Een huishoudelijke hulp voor € 13,50 per uur
  • Een huishoudelijke hulp met schoonmaakcertificaat
  • Eigen account met handig urenoverizcht
  • Fonds bij schade door hulp
  • Een vervangende hulp

Vaste huishoudelijke hulp

Je krijgt een eigen huishoudelijke hulp die altijd bij je komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, moeten ze een training volgen. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door uw hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster

Onze insteek is dat uw huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin uw schoonmaakster eerder stopt dan verwacht. Je bent bij ons verzekerd van een nieuwe hulp als je schoonmaakster stopt. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement. Je zit dus nooit zonder hulp!