Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Bosschenhoofd op 09-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Een eerdere kandidaat vroeg of zij de kleding die van mijn kinderen te klein was mocht hebben. Ze had nog geen dag bij ons gewerkt. Ben ik niet mee doorgegaan. Hulp die uiteindelijk aan de slag ging, vond nadat ik had gezegd dat wij volgens mij geen match waren, het huis 'te harig' ondanks dat van tevoren bekend was dat er huisdieren waren. Er was niet onder het bed gestofzuigd, het bad was niet schoongemaakt en de deuren waren niet gedaan. Geen buiten proportionele vragen dacht ik. Drie maanden volgehouden met deze hulp. Drie maanden te lang.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Erg jammer te lezen dat de kwaliteit van de hulpen ondermaats waren. Indien u niet tevreden bent met de kwaliteit kunt u dit uiteraard als eerste aankaarten bij de hulp, zodat de hulp zich hierin kan verbeteren. Mocht er geen verbetering zijn, dan kunt u uiteraard stoppen met de hulp en kunnen wij voor u verder zoeken.

Door uit Azewijn op 04-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Hoe eenvoudig kan het zijn? Zoekopdracht ingegeven en al snel werd een fijne hulp voorgedragen. Wij zijn tevreden!

Door uit Baarn op 04-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Zodra een huishoudelijke hulp reageert op de zoekvraag krijg je een factuur om de bemiddelingskosten te betalen. Ook als de hulp de volgende dag een bericht stuurt eigenlijk toch geen tijd/zin te hebben. Inmiddels dus nog niemand op gesprek gehad, maar wel een factuur moeten betalen. Het zou eerlijker zijn om pas te betalen als er daadwerkelijk een match is.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend dat u het zo ervaart. U betaald onze kosten inderdaad op het moment dat wij een hulp voorstellen. Indien deze hulp, om welke reden dan ook, niet bij u aan de slag gaat. Dan gaan wij uiteraard voor u verder zoeken. U krijgt bij ons een jaar garantie op de bemiddelingskosten. In deze periode zoeken wij zonder extra kosten verder.

Door uit Oss op 31-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik kreeg snel een reactie en de eerste kennismaking met de huishoudelijke hulp ging spontaan. Ik hoop nog lang van haar diensten gebruik te mogen maken

Door uit Kerkrade op 24-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Wij hebben 26 September u gevraagd om bemiddeling voor het ,, zoeken "van een reinigingskracht. Moet echter ervaren dat wij 24-oktober nog steeds niemand hebben. Naar uw zeggen zouden wij geen gedoe hebben als wij van u gebruik maken. Tot nu toe is uw dienst echter teleurstellend. U zult uw mensen eerst eens moeten updaten wat gang van zaken is e.d. Wij zijn reeds 2 x afgewezen worden. IK vind dat niet kunnen; daar wij een gewoon gezin zijn en geen moeilijke of aparte dingen vragen .

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Erg vervelend dat er nog geen hulp bij u aan de slag is gegaan. Wij hebben tot nu toe twee hulpen voorgesteld. Deze zijn elk na twee weken afgewezen. Het is niet dat wij er lang over doen om een hulp aan u voor te stellen. Echter als wij steeds na twee weken pas verder bericht van u krijgen, dan kunnen wij ook pas na die periode voor u verder zoeken. Elke hulp die wij hebben voorgesteld was binnen 2 dagen gevonden. De hulpen die wij voorstellen geven ook elk bij ons aan beschikbaar voor uw aanvraag te zijn voor minimaal een jaar. Wij stellen dus niet zomaar hulpen voor. Wij zijn sinds vandaag weer voor u opzoek en hopen uiteraard dat snel iemand bij u aan de slag kan gaan.

Door uit Roosendaal op 24-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik heb een zeer goede ervaring met degene die bij mij komt. Ze is heel netjes, vriendelijk en komt haar afspraken na.

Door uit Leiden op 18-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle reactie, goede service en snel tot een overeenkomst gekomen

Door uit Breda op 09-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Voor korte tijd hulp nodig gehad en op valreep hulp geregeld voor mijn ouders. Helemaal prima gelopen, hulp was top, site duidelijk, niet teveel poespas. Top. Ook vraag werd snel beantwoord.

Door uit Hoogvliet Rotterdam op 07-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Mijn werkster was altijd op tijd . Ze vond mijn katten ook leuk en lief .ze hete Joke brouwer uit Spijkenisse en ze werkte goed gr julia franse

Door uit 's-Hertogenbosch op 07-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prima service

Door uit Maastricht op 06-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Deze dienstverlening doet niet wat ze beloven te doen! Op 14 augustus 2019 ingeschreven. Op 19 augustus 36,26 betaald. 1 huishoudelijke hulp heeft zich gemeld maar wilde alleen komen werken als ik niet thuis zou zijn. Dat vond ik geen goed idee en dus dat ging niet door.. Ik heb 2 maal een brief ontvangen of ik mijn eisen wilde aanpassen en als ik binnen 1 week dat niet deed werd ik uitgeschreven. Na tweemaal een email gestuurd met de vraag het geld voor 1 oktober te retouneren heb ik niets meer vernomen van deze zogenaaamde "dienstverlening": Dus mensen :PAS OP!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw feedback. Vervelend dat u het zo ervaart. Echter dreigen wij u niet met uitschrijving e.d. Wanneer wij langere tijd geen hulp kunnen vinden, vragen wij u nogmaals naar uw aanvraag te kijken of er wellicht iets gewijzigd dient te worden aan uw eisen. Naarmate tijd verstrijkt kunnen namelijk ook uw eisen wijzigen. U bent echter niet verplicht de aanvraag aan te passen, wij kunnen namelijk met de huidige aanvraag verder te zoeken. Wij vragen u wel te reageren op de e-mail, zodat wij niet onnodig verder zoeken als bijvoorbeeld uw zorgaanvraag al op een andere wijze wordt ingevuld. Echter tijdens uw gehele garantie periode kunnen wij zonder extra kosten voor u opzoek naar een hulp.

Door uit Winterswijk op 03-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Een erg prettig eerste kennismakingsgesprek.

Door uit Heerlen op 02-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

snelle service

Door uit Schelluinen op 02-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

zeer snel geholpen en alles goed geregeld

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!