Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.1

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Nijmegen op 20-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik heb een aantal keer gehad dat de huishoudelijke hulp niet op kwam dagen voor het kennismakingsgesprek of überhaupt ineens niet meer reageerde. Ik vind dat niet prettig en dat vermindert mijn vertrouwen in jullie dienst.

Door uit Capelle aan den IJssel op 16-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Inzet van hulp perfect alleen weet zij nog niet goed hoe de factuur te sturen.

Door uit Maasbree op 13-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik ontvang vanochtend een hele reeks facturen van een persoon die bij mij gewerkt zou hebben. Deze persoon is nooit komen opdagen zonder afzegging en de andere twee kandidaten ook niet. Dit vind ik ronduit slecht en ben er nu ook klaar mee. Ik wens geen gebruik meer te naken van jullie “diensten” Ik heb nu al zo vaak hierover gecommuniceerd maar er wordt niets mee gedaan.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Indien de hulp niet bij u aan het werk is, of heeft gewerkt dient u zelf het contract te stoppen via uw account. Indien u dit niet doet is de hulp verplicht uren of 0 uren door te geven. Wij zien dan ook graag uw opzegging tegemoet. Wij zijn via verschillende kanalen bereikbaar.

Door uit Oisterwijk op 06-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Na de inschrijving kreeg ik heel snel respons, ik heb contact opgenomen met de voorgestelde persoon en het klikte goed.

Door uit Oranjewoud op 28-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel en efficiënt

Door uit Bunde op 27-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Na een paar weken gewacht te hebben op bericht verliep het eerste contact met aangeboden hulp niet goed. Het contact met een tweede aanbod verliep zonder probleem.

Door uit Beek en Donk op 26-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Professionele, effectieve en snelle bemiddeling en informatieve berichten.

Door uit Drempt op 25-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heel snel de juiste hulp geregeld. Direct antwoord op vragen etc. Zeer aan te bevelen

Door uit Amsterdam op 17-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Vlotte hulp bij het zoeken. Helaas niet de juiste persoon gevonden ( sociaal vaardig werd gevraagd van de persoon ) waar om werd gevraagd .

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

We doen zoveel mogelijk ons best een hulp te selecteren die het beste bij u past. Indien u geen klik heeft met de hulp of u vind de hulp onvoldoende. Dan zoeken wij graag een nieuwe hulp voor u binnen uw garantie periode. Wij zien dan ook graag uw afwijzing tegemoet.

Door uit Apeldoorn op 09-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Kreeg 2x een match. Met de eerste een afspraak gemaakt om kennis te maken. Kort ervoor trok zij zich terug. De tweede match reageert niet eens op mijn mail met de vraag om kennis te maken. Ook telefonisch niet bereikbaar. De organisatie wil niet even informeren wat de reden is dat er geen contact mogelijk is. Op naar nummer 3. Mijn vertrouwen is gedaald.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Uiteraard weten wij ook niet de reden waarom de tweede hulp niet bereikbaar is voor u, als wij dit wisten hadden wij u uiteraard hierover geinformeerd.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!