Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Alkmaar?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2589 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Ook in Alkmaar helpen wij u graag bij het zoeken van een geschikte huishoudelijke hulp. Dus mocht u geen tijd of zin meer hebben om het huishouden bij te houden, of bent u niet meer in staat om bepaalde taken uit te voeren, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Altijd iemand naar uw wens

In onze database staan ruim 96.000 hulpen, daartussen zit altijd wel iemand die bij u past. Aan de hand van de door u opgegeven wensen gaan wij voor u op zoek naar de beste huishoudelijke hulp. Gaat de hulp bij u aan de slag, dan betaalt u deze slechts € 13,50 per uur.

Een hulp bij u uit de buurt

Wij vinden het belangrijk dat de hulp bij u in de buurt woont, zo worden problemen met vervoer en reistijd voorkomen. Daarom zullen we voor u altijd zoeken naar een hulp in en rondom Alkmaar.

Een klik met uw hulp

Wanneer u een hulp in huis neemt is het belangrijk dat u een klik hebt met deze hulp. U dient daarom een kennismakingsgesprek te plannen waarin duidelijk wordt of er een klik is of niet. Indien er een klik is kunt u samen met de hulp de eerste werkdag plannen. Wanneer er geen klik is, dient u dat bij ons aan te geven, wij gaan dan voor u op zoek naar een nieuwe hulp.

Schrijf u nu in voor een hulp in Alkmaar.