Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Amsterdam?

Voor al uw hulp in de huishouding in Amsterdam

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare hulp in Amsterdam? Dan bent u bij ikzoekhuishoudelijkehulp.nl aan het goede adres. Onze hulpen gaan graag bij u aan de slag, dit doen zij voor slechts €12,50 per uur (excl. eenmalig bemiddelingsbedrag).

Een huishoudelijke hulp aanvragen in Amsterdam is erg makkelijk. U volgt hiervoor de onderstaande stappen:

  • Vul ons inschrijfformulier in en geef aan welke wensen u heeft met betrekking tot de huishoudelijke hulp;
  • Na de ontvangst van uw inschrijving gaan wij direct voor u op zoek naar een huishoudelijke hulp bij u in de buurt. Vaak vinden wij al een hulp binnen 1 of 2 dagen;
  • Hebben wij een huishoudelijke hulp voor u gevonden? Dan brengen wij u in contact met de hulp. U kunt een afspraak maken en kijken of er een klik is tussen u en de hulp. Is er geen klik? Dan zoeken wij gratis door tot we een hulp vinden die beter bij u past.

De voordelen van een huishoudelijke hulp

Een huishoudelijke hulp kan u veel werk uit handen nemen. Zo kunt u tijd overhouden voor leukere dingen. Naast de voordelen die een huishoudelijke hulp u biedt profiteert u bij ons ook van vele voordelen, namelijk:

Altijd een hulp uit (de omgeving van) Amsterdam

Wij weten hoe fijn het is om een huishoudelijke hulp te hebben die bij u uit de buurt komt. Deze hulp weet hoe het er aan toe gaat bij u in de omgeving en de kans op een klik is daardoor het grootst. Wij zoeken dan ook altijd naar een geschikte hulp bij u uit de omgeving.

Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Amsterdam

 
Language English