Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Amsterdam?

Kosten huishoudelijke hulp Amsterdam

De kosten van een betrouwbare huishoudster in Amsterdam bestaan uit twee delen. Je betaalt de schoonmaakster een uurloon van € 13,50. Daarnaast is er sprake schoonmaakabonnement. Hiervoor betaal je maandelijks € 11,99 met eenmalige bemiddelingskosten van € 29,95. Hiermee krijg je vergoeding bij schade en ongevallen, garantie gedurende de gehele looptijd van het abonnement en vervangende schoonmaak als jouw hulp stopt.

 • Fonds bij schade door hulp
 • Een hulp voor € 13,50 op basis van uw wensen
 • Garantie zolang uw abonnement loopt
 • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
 • Eenvoudige online administratie
 • 3 maanden gratis

Schoonmaakster Amsterdam aanvragen

Huishoudelijke hulp Amsterdam aanvragen

Wil je zo snel mogelijk een huishoudelijke hulp uit Amsterdam? Volg dan onderstaande stappen:

 1. Schrijf je in;
 2. Dien een aanvraag in;
 3. Na ontvangst van je aanvraag gaan wij direct voor je op zoek naar een geschikte hulp in Amsterdam;
 4. Als wij een hulp hebben gevonden die aan jouw wensen en eisen voldoet, ontvang je de gegevens van de hulp;
 5. Je kunt dan een kennismakingsgesprek plannen om te kijken of er een klik is. Geen klik? Dan gaan wij voor jou op zoek naar een hulp die beter bij je past.

Naast het feit dat wij altijd een hulp zoeken die aan jouw wensen en eisen voldoet, zoeken wij ook altijd een hulp bij jou uit de buurt. Jouw hulp komt dus altijd uit (de omgeving van) Amsterdam.

Beschikbare schoonmaaksters in Amsterdam:

Geniet ook van het gemak van een huishoudelijke hulp in huis

Net als 16.256 andere huishoudens


 • Een huishoudelijke hulp voor € 13,50 per uur
 • Een huishoudelijke hulp met schoonmaakcertificaat
 • Eigen account met handig urenoverizcht
 • Fonds bij schade door hulp
 • Een vervangende hulp

Vaste huishoudelijke hulp

Je krijgt een eigen huishoudelijke hulp die altijd bij je komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, moeten ze een training volgen. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door uw hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster

Onze insteek is dat uw huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin uw schoonmaakster eerder stopt dan verwacht. Je bent bij ons verzekerd van een nieuwe hulp als je schoonmaakster stopt. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement. Je zit dus nooit zonder hulp!