Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Echt-Susteren?

Voor al uw hulp in het huishouden in Echt-Susteren


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!

Bent u op zoek naar een hulp in de huishouding in Echt-Susteren? De huishoudelijke hulpen van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl gaan graag bij u aan de slag.

Kosten huishoudelijke hulp

U betaalt de werkster een vaste vergoeding van € 12,50. Hiernaast sluit u bij ons een schoonmaakabonnement af waarvoor u maandelijks € 8,99 betaalt. Met dit abonnement bent u verzekerd van een vergoeding bij schade en/of ongevallen, garantie gedurende de hele looptijd en vervangende hulp indien nodig.

  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
  • 3 maanden gratis


De voordelen van Ik zoek Huishoudelijke Hulp

  • Garantie: bij ons ontvangt u altijd één garantie;
  • Grootste aanbod: wij bieden u het grootste aanbod van Nederland. Ruim 96.000 huishoudelijke hulpen staan bij ons ingeschreven, dus er is altijd wel iemand die bij u past;
  • Geen gedoe: wij zoeken een huishoudelijke hulp voor u en verzorgen de administratie, u ervaart het gemak, wij doen de rest!

Een hulp aanvragen in Echt-Susteren

Voor u als inwoner van Echt-Susteren is het niet moeilijk om een hulp aan te vragen. U dient u zelf in te schrijven en een aanvraag in te dienen. Daarna gaan wij aan de hand van uw wensen en eisen op zoek naar een geschikte huishoudelijke hulp.

Indien wij een hulp in Echt-Susteren voor u hebben gevonden die aan de door u opgegeven wensen en eisen voldoet ontvangt u de gegevens van deze hulp. U kunt dan een kennismakingsgesprek plannen om te kijken of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp bij u in Echt-Susteren aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan ons aan, wij gaan dan gratis voor u op zoek naar een hulp die beter bij u past.

Naast het feit dat wij altijd een hulp zoeken die aan
de door u opgegeven wensen en eisen voldoet zoeken wij ook altijd een hulp bij u uit de buurt. Uw hulp komt dus altijd uit (de omgeving van) Echt-Susteren.

Op onderstaand kaartje ziet u de ingeschreven hulpen bij u in de buurt.

 

Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Echt-Susteren