Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Lochem?

Voor al uw hulp in het huishouden in Lochem


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!
Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2744 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Bent u op zoek naar hulp in uw huishouding, maar wilt u wel graag dat zij afkomstig is uit Lochem? Dan kunnen wij u helpen zoeken. Er staan bij ons hulpen uit heel Nederland ingeschreven, dus ook in Lochem zijn mensen die u willen helpen! 

Vergoeding

Een huishoudelijke hulp uit Lochem ontvangt een vergoeding van slechts € 13,50 per uur. Daarnaast vragen wij u nog eenmalig een bemiddelingsbedrag te betalen. Dit bedrag verschilt per aanvraag, u kunt het bedrag voor uw specifieke aanvraag berekenen op onze pagina over het bemiddelingsbedrag.

Procedure

Als u graag een huishoudelijke hulp uit Lochem wilt, kunt u het volgende stappenplan volgen. Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, zetten we de procedure in werking en benaderen we u zo snel mogelijk met de gegevens van een goede kandidaat.

  1. Schrijf u in op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

  2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in

  3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp

  4. U ontvangt de gegevens van hulp die bij u past

  5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan, wij gaan dan op zoek naar een andere hulp die beter bij u past.

De voordelen van Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

Het inschakelen van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl kent verschillende voordelen. We hebben voor u al veel Lochemse klanten tevreden gemaakt met een goede hulp. Dat komt onder andere doordat we u de 3G's kunnen bieden:

 

 

Een hulp uit Lochem

Bij Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl zoeken we altijd een hulp die bij u uit de buurt komt. Zo hoeft u zich niet druk te maken om het vervoer van uw hulp. Ze woont namelijk niet ver van u vandaan.

Op het volgende kaartje kunt u zien waar in Lochem de hulpen wonen die zich bij ons hebben ingeschreven.


 

Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Lochem