Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Pijnacker-Nootdorp?

Voor al uw hulp in het huishouden in Pijnacker-Nootdorp


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!
Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2744 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen


Komt u door tijdsgebrek of beperkingen niet meer toe aan het huishouden? Zoekt u een huishoudelijke hulp in Pijnacker-Nootdorp? Een hulp van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl biedt u de oplossing.

De vergoeding voor een hulp in Pijnacker-Nootdorp

De vergoeding voor een huishoudelijke hulp in Pijnacker-Nootdorp is op te splitsen in de vergoeding voor de hulp en het eenmalige bemiddelingsbedrag. De vergoeding voor de hulp uit Pijnacker-Nootdorp bedraagt slechts € 13,50 per uur. Over het bemiddelingsbedrag leest u alles op onze pagina over het bedrag voor bemiddeling.

De voordelen van Ik zoek Huishoudelijke Hulp

  • Garantie: bij ons ontvangt u altijd één jaar lang garantie;
  • Grootste aanbod: wij bieden u het grootste aanbod van Nederland. Ruim 90.000 huishoudelijke hulpen staan bij ons ingeschreven, dus er is altijd wel iemand die bij u past;
  • Geen gedoe: wij zoeken een huishoudelijke hulp voor u en verzorgen de administratie, u ervaart het gemak, wij doen de rest!

Een hulp aanvragen, hoe moet dat?

Het aanvragen van een huishoudelijke hulp in Pijnacker-Nootdorp is niet moeilijk. Wij nemen u graag al het werk uit handen. Het enige wat u nog hoeft te doen is uzelf in te schrijven en een aanvraag in te dienen.

Altijd een hulp uit Pijnacker-Nootdorp

Bij de selectie van een hulp zoeken wij altijd iemand bij u uit de buurt. Op het onderstaande kaartje ziet u de ingeschreven hulpen bij u in de buurt.


Schrijf u hier in voor een huishoudelijke hulp in Pijnacker-Nootdorp