Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Simpelveld?

Voor al uw hulp in het huishouden in Simpelveld


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!
Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2589 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Bent u inwoner van Simpelveld en op zoek naar een huishoudelijke hulp? Dan bent u bij Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl aan het goede adres. U kunt uw voorkeuren doorgeven en wij gaan voor u op zoek!

De vergoeding voor de hulp

Uw huishoudelijke hulp uit Simpelveld betaalt u een loon van € 13,50 per uur, hoeveel uur u de hulp nodig hebt bepaalt u zelf! Daarnaast bent u ons eenmalig een bemiddelingsbedrag verschuldigd, voor een specificatie hiervan verwijzen wij u graag door naar onze pagina over het bemiddelingsbedrag.

Een hulp in Simpelveld, de voordelen op een rij

  • Garantie: bij ons ontvangt u altijd één jaar lang garantie;
  • Grootste aanbod: wij bieden u het grootste aanbod van Nederland. Ruim 96.000 huishoudelijke hulpen staan bij ons ingeschreven, dus er is altijd wel iemand die bij u past;
  • Geen gedoe: wij zoeken een huishoudelijke hulp voor u en verzorgen de administratie, u ervaart het gemak, wij doen de rest!

Hoe vraag ik een hulp aan?

Het aanvragen van een huishoudelijke hulp in Simpelveld is niet moeilijk. Het enige wat u hoeft te doen is het volgen van de onderstaande stappen:

  1. Vul ons inschrijfformulier in en geef aan welke wensen u heeft met betrekking tot de huishoudelijke hulp;
  2. Na de ontvangst van uw inschrijving gaan wij direct voor u op zoek naar een huishoudelijke hulp bij u in de buurt. Vaak vinden wij al een hulp binnen 1 of 2 dagen;
  3. Hebben wij een huishoudelijke hulp voor u gevonden? Dan brengen wij u in contact met de hulp. U kunt een afspraak maken en kijken of er een klik is tussen u en de hulp. Is er geen klik? Dan zoeken wij gratis door tot we een hulp vinden die beter bij u past.

Altijd een hulp uit Simpelveld

Bij de selectie van een hulp zoeken wij altijd iemand bij u uit de buurt. Op het onderstaande kaartje ziet u de ingeschreven hulpen bij u in de buurt.


 

Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Simpelveld