Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Sint Anthonis?

Voor al uw hulp in het huishouden in Sint Anthonis


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!
Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2744 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Bent u inwoner van Sint Anthonis en op zoek naar een huishoudelijke hulp? Dan bent u bij Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl aan het goede adres. U kunt uw voorkeuren doorgeven en wij gaan voor u op zoek!

Het tarief voor een hulp

Uw huishoudelijke hulp uit Sint Anthonis betaalt u een vergoeding van € 13,50 per uur, hoeveel uur u de hulp nodig hebt bepaalt u zelf. Daarnaast bent u ons nog een eenmalig bemiddelingsbedrag verschuldigd, voor een specificatie hiervan verwijzen we u graag door naar de pagina over het bedrag voor bemiddeling.

Vind makkelijk en snel een huishoudelijke hulp

Het is voor u heel makkelijk om een huishoudelijke hulp uit Sint Anthonis te vinden. Als u de volgende stappen volgt, dan zetten wij de procedure in werking en zullen we u binnenkort berichten met het nieuws dat we iemand voor u gevonden hebben!

  1. Schrijf u in op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl
  2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in
  3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp
  4. U ontvangt de gegevens van een hulp die bij u past
  5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan, wij gaan dan op zoek naar een andere hulp die beter bij u past.

De voordelen van een hulp in Sint Anthonis

Als u via Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl een hulp in de buurt van Sint Anthonis zoekt, geniet u van een aantal voordelen. Zo bieden wij u het volgende:

Bij Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl zoeken we altijd een hulp die bij u uit de buurt komt. Zo hoeft u zich niet druk te maken om het vervoer van uw hulp. Ze woont namelijk niet ver van u vandaan.

Op het volgende kaartje kunt u zien waar in Sint Anthonis de hulpen wonen die zich bij ons hebben ingeschreven.


 

Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Sint Anthonis