Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Veldhoven?

Voor al uw hulp in het huishouden in Veldhoven


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!
Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2589 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Op zoek naar hulp in het huishouden in Veldhoven? Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl staat voor u klaar. U hoeft uzelf alleen maar in te schrijven en wij gaan direct voor u op zoek naar een geschikte huishoudelijke hulp uit Veldhoven.

Loon en bemiddelingsbedrag voor de hulp

Voor een huishoudelijke hulp betaalt u slechts € 13,50 per uur. Hierbij zijn alle toeslagen inbegrepen. Naast de vergoeding die u direct aan de hulp betaald vragen wij u nog een eenmalig bemiddelingsbedrag te betalen. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van uw aanvraag. Op onze pagina over het bemiddelingsbedrag leest u hier alles over.

Hoe vraag ik een hulp aan?

Een huishoudelijke hulp in de buurt van Veldhoven is zo geregeld. Het enige wat u nog hoeft te doen is het volgen van de onderstaande stappen.

  1. Vul ons inschrijfformulier in en geef aan welke wensen u heeft met betrekking tot de huishoudelijke hulp;
  2. Na de ontvangst van uw inschrijving gaan wij direct voor u op zoek naar een huishoudelijke hulp bij u in de buurt. Vaak vinden wij al een hulp binnen 1 of 2 dagen;
  3. Hebben wij een huishoudelijke hulp voor u gevonden? Dan brengen wij u in contact met de hulp. U kunt een afspraak maken en kijken of er een klik is tussen u en de hulp. Is er geen klik? Dan zoeken wij gratis door tot we een hulp vinden die beter bij u past.

De voordelen van Ik zoek Huishoudelijke Hulp

  • Garantie: bij ons ontvangt u altijd één jaar lang garantie;
  • Grootste aanbod: wij bieden u het grootste aanbod van Nederland. Ruim 96.000 huishoudelijke hulpen staan bij ons ingeschreven, dus er is altijd wel iemand die bij u past;
  • Geen gedoe: wij zoeken een huishoudelijke hulp voor u en verzorgen de administratie, u ervaart het gemak, wij doen de rest!


Daarnaast gaan wij altijd voor u op zoek naar een hulp bij u uit de buurt. Zo weet u dus zeker dat uw hulp uit (de omgeving van) Veldhoven komt. Op onderstaand kaartje ziet u de ingeschreven hulpen bij u in de buurt.


 

Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Veldhoven