Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Wageningen?

Voor al uw hulp in het huishouden in Wageningen


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!
Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2589 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Bent u op zoek naar hulp in uw huishouding, maar wilt u wel graag dat zij afkomstig is uit Wageningen? Dan kunnen wij u helpen zoeken. Er staan bij ons hulpen uit heel Nederland ingeschreven, dus ook in Wageningen zijn mensen die u willen helpen!

Tarief

Als u besluit dat u een huishoudelijke hulp uit Wageningen wilt inschakelen, dan komen daar natuurlijk vergoedingen bij kijken. Ten eerste de vergoeding die u direct aan de huishoudelijke hulp betaalt: deze bedraagt slechts € 13,50 per uur. Daarnaast is er nog een bemiddelingsbedrag dat u aan ons betaalt. Dit bemiddelingsbedrag verschilt per aanvraag. Als u wilt weten wat het bemiddelingsbedrag in uw geval is, kunt u onze pagina over het bedrag voor bemiddeling bezoeken.

Hoe werkt ikzoekhuishoudelijkehulp.nl? 

Kiest u ervoor om een huishoudelijke hulp uit Wageningen in te schakelen, dan hoeft u alleen maar het stappenplan te volgen. We zullen u zo snel mogelijk benaderen met de gegevens van een geschikte hulp die helemaal voldoet aan uw wensen en eisen. 

  1. Schrijf u in op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

  2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in

  3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp

  4. U ontvangt de gegevens van hulp die bij u past

  5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan, wij gaan dan op zoek naar een andere hulp die beter bij u past.

Wat zijn de voordelen? 

Bij Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl werken we met de 3G's. Dat heeft voor u als klant veel voordelen. Het betekent namelijk dat wij u:

 

Altijd een hulp uit Wageningen 

Wij kunnen u garanderen dat wij een hulp voor u vinden in de buurt van Wageningen. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer van uw hulp, omdat zij bij u in de buurt woont.

Onderstaand kaartje toont u alle hulpen die zich bij ons hebben ingeschreven en in de buurt van Wageningen wonen. 

Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Wageningen