Hulp in de huishouding gezocht

Ben je op zoek naar hulp in huis? Bij ons ben je aan het juiste adres voor hulp in de huishouding en/of hulp aan huis voor ouderen. Wat de reden van jouw aanvraag ook is, wij zoeken een geschikte hulp aan huis voor jou.

Hulp aan huis gevraagd

Om hulp aan huis te regelen, hoef je niet veel moeite te doen. Via ons vraag je eenvoudig en snel een hulp in de huishouding aan. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaande stappen te volgen:

  1. Schrijf je in via ons inschrijfformulier op de website;
  2. Activeer jouw inschrijving en voltooi de aanvraag met jouw wensen en eisen;
  3. Als wij jouw aanvraag hebben ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag;
  4. Zodra we een geschikte hulp aan huis gevonden hebben, ontvang je de contactgegevens;
  5. Je plant vervolgens een kennismakingsgesprek met de hulp in huis. Als jullie een klik hebben, kan de huishoudhulp direct bij jou aan de slag. Als er geen klik is, zoeken wij een nieuwe match voor jou.

Hulp in huishouding vergoeding

De kosten voor hulp in de huishouding bestaan uit twee delen. Allereerst is er het uurloon van de hulp aan huis. Dit uurtarief bedraagt slechts € 14,50. Het uurloon betaal je rechtstreeks aan de hulp in huis. De hulp in de huishouding is zelf verantwoordelijk voor de belastingaangifte. Het tweede deel van de kosten bestaat uit maandelijkse abonnementskosten. Hier zit onder andere vergoeding voor schade en ongevallen bij inbegrepen.

Ik zoek hulp in huis

Vaste huishoudelijke hulp

Je krijgt een eigen huishoudelijke hulp (m/v) die altijd bij je komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, moeten ze een training volgen. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Je bent bij ons verzekerd van een nieuwe hulp als je schoonmaakster stopt. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement. Je zit dus nooit zonder hulp!