Hulp in de huishouding gezocht

Bent u op zoek naar hulp in huis? Bij ons bent u aan het juiste adres voor hulp in de huishouding en/of hulp aan huis voor ouderen. Wat de reden van uw aanvraag ook is, wij zoeken een geschikte hulp aan huis voor u.

Hulp aan huis gevraagd

Om hulp aan huis te regelen, hoeft u niet veel moeite te doen. Via ons vraagt u eenvoudig en snel een hulp in de huishouding aan. Het enige wat u hoeft te doen is onderstaande stappen te volgen:

  1. U schrijft zich in via ons inschrijfformulier op de website;
  2. Activeer uw inschrijving en voltooi de aanvraag met uw wensen en eisen;
  3. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, gaan we direct voor u aan de slag;
  4. Zodra we een geschikte hulp aan huis gevonden hebben, ontvangt u de contactgegevens;
  5. U plant vervolgens een kennismakingsgesprek met de hulp in huis. Als jullie een klik hebben, kan de huishoudhulp direct bij u aan de slag. Als er geen klik is, zoeken wij kosteloos een nieuwe match voor u.

Hulp in huishouding vergoeding

De kosten voor hulp in de huishouding bestaan uit twee delen. Allereerst is er het uurloon van de hulp aan huis. Dit uurtarief bedraagt slechts € 12,50. Dit is een clusive bedrag, dus voor u komen er geen kosten meer bij het uurloon op. Het uurloon betaalt u rechtstreeks aan de hulp in huis. De hulp in de huishouding is zelf verantwoordelijk voor de belastingaangifte. Het tweede deel van de kosten bestaat uit maandelijkse abonnementskosten met eenmalige bemiddelingskosten van € 29,95. Hier zit onder andere vergoeding voor schade en ongevallen bij inbegrepen.

Ik zoek hulp in huis