Prijs huishoudelijke hulp

Wilt u graag een duidelijk beeld van de kosten van een huishoudelijke hulp? Op deze pagina komt u alles te weten over het salaris van een huishoudelijke hulp en het eenmalige bemiddelingsbedrag.

Wat kost een huishoudelijke hulp

Een huishoudelijke hulp kost € 13,50. Bij dit bedrag zijn alle kosten, zoals vakantiegeld en belasting, inbegrepen. Voor u komen er dus geen kosten meer bovenop het salaris van de huishoudelijke hulp. De huishoudelijke hulp moet zijn of haar inkomsten nog wel opgeven bij de Belastingdienst. 

Het eenmalige bemiddelingsbedrag

Om voor u een goede huishoudelijk hulp te kunnen vinden, gaan wij op zoek naar hulpen die aansluiten bij uw wensen en eisen. Zodra wij een match voor u hebben gevonden, ontvangt u de gegevens van de huishoudelijke hulp. Wij sturen u daarbij ook een factuur met daarop het bemiddelingsbedrag. Dit bedrag brengen wij in rekening voor het verrichte werk ten aanzien van de koppeling tussen u en een passende huishoudelijke hulp. De hoogte van het bemiddelingsbedrag is afhankelijk van het aantal uren dat de huishoudelijke hulp bij u gaat werken per week of maand.

Met de bemiddelingstool kunt u berekenen hoe hoog de eenmalige bemiddelingskosten zijn voor u.

Hieronder kunt u berekenen wat de eenmalige bemiddelingskosten bedragen voor uw aanvraag.

Garantie bij uw aanvraag

Het totaalbedrag betaalt u alleen indien wij daadwerkelijk gegevens van een hulp leveren. De kosten voor de bemiddeling kunt u naar ons overmaken. Als wij geen hulp beschikbaar hebben, bent u ons niets verschuldigd.

Bent u niet tevreden over uw huishoudelijke hulp? Dat is geen probleem! Wanneer de door ons aangedragen huishoudelijke hulp toch geen goede match blijkt te zijn, zoeken wij verder tot we een nieuwe match hebben gevonden. Deze garantie geven wij een jaar.

Wij hopen uiteraard dat alles duidelijk is. Mocht u nog vragen hebben laat het ons dan weten door contact op te nemen via het contactformulier (binnen een werkdag kunt u een reactie verwachten).

Bent u eruit en wenst u niet langer al uw vrije tijd in het huishouden te stoppen of uw lichaam rust te gunnen? Schrijf u dan in.

Vind een fijne huishoudelijke hulp voor mij