- Tarief -

Uurloon huishoudelijke hulp

Uw huishoudelijke hulp kost € 13,50 per uur in 2021. Dit is inclusief toeslagen en vakantiegeld. U krijgt gegarandeerd een legale huishoudelijke hulp. Wij kunnen dit aanbieden dankzij ons schoonmaak abonnement.

 • Voordelig uurloon
 • Legale huishoudelijke hulp
 • Handig urenoverzicht
 • Wij houden niets in van de huishoudelijke hulp

Schoonmaakabonnement

Voor € 11,99 per maand en € 29,95 eenmalige bemiddelingskosten kijkt u nooit meer om naar uw huishouden en uw zoektocht naar een geschikte huishoudelijke hulp.

Het abonnement biedt u vele voordelen. Zo krijgt u een voordelige huishoudelijke hulp voor € 13,50 per uur, fonds bij schade door hulp (max. €2.500,-), regelen wij een vervangende hulp indien de hulp stopt en kunt u gebruik maken van een eigen account met overzichtelijke administratie.


 • Fonds bij schade door hulp
 • Uurtarief huishoudelijke hulp € 13,50
 • Garantie zolang uw abonnement loopt
 • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
 • Eenvoudige online administratie
 • Eerste 3 maanden gratis

Eerlijk voor de hulp & voordeel voor u

De hulp
Het uurloon van € 13,50 is helemaal van de huishoudelijke hulp. Zo verdienen zij goed en eerlijk.


Uw voordeel
Het abonnement van € 11,99 biedt u vele voordelen. Zo kunt u gebruik maken van een fonds bij schade door de hulp, zoeken wij een vervangende huishoudelijke hulp wanneer nodig en heeft u altijd een voordelige huishoudelijke hulp in huis.


Garantie
Uw abonnement gaat pas in als wij een huishoudelijke hulp voor u hebben gevonden. Wanneer u geen klik heeft met de huishoudelijke hulp, zoeken wij gewoon voor u verder. Mocht het zo zijn dat wij helemaal geen huishoudelijke hulp voor u vinden, betaalt u ons niets.

Handig om te weten over uw abonnement

U betaalt de maandelijkse kosten via een automatische incasso of via een maandelijks betalingsverzoek. Wij zullen nooit zonder uw toestemming geld van uw rekening afschrijven.

Op het moment dat wij een huishoudelijke hulp hebben gevonden, krijgt u een factuur voor de eenmalige bemiddelingskosten. De eerste betaling bedraagt € 29,95 en geeft u recht op 3 maanden korting op het abonnement. Na deze drie maanden betaalt u het reguliere tarief van € 11,99 p/m.

Nee. U betaalt pas als wij een huishoudelijke hulp voor u hebben gevonden. Vanaf dat moment start uw abonnement.

Mocht het voorkomen dat wij binnen een maand geen huishoudelijke hulp voor u kunnen vinden, dan brengen wij geen abonnementskosten in rekening.

U sluit het abonnement voor een periode van een jaar af. Na dit jaar kunt u uw abonnement maandelijks opzeggen. Dit doet u in uw persoonlijke account of per e-mail naar info@ikzoekhuishoudelijkehulp.nl.

Met ons systeem heeft u in één keer overzicht in de administratie rondom uw huishoudelijke hulp. Hierbij moet u denken aan het aantal gewerkte uren van de huishoudelijke hulp en de facturen die u periodiek krijgt. Dit overzicht is niet alleen handig voor uw eigen administratie, ook voor uw belastingaangifte of voor eventuele toeslagen kan dit van belang zijn. U heeft met ons urenregistratiesysteem dus direct volledige fiscale informatie.

Staat uw vraag hier niet tussen? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen.

De grootste aanbieder van huishoudelijke hulpen in Nederland

Grootste aanbod

Wij hebben 251.555 huishoudelijke hulpen in heel Nederland.

Geen wachtlijsten

Ruim 87% heeft binnen 3 dagen een huishoudelijke hulp.

Garantie

Vervanging wanneer uw vaste hulp stopt met werken.

Geniet ook van het gemak van een huishoudelijke hulp in huis

Net als 14.907 andere huishoudens


 • Een huishoudelijke hulp voor € 13,50 per uur
 • Een huishoudelijke hulp met schoonmaakcertificaat
 • Eigen account met handig urenoverizcht
 • Fonds bij schade door hulp
 • Een vervangende hulp