Kosten huishoudelijke hulp

Kosten huishoudelijke hulp

Uw huishoudelijke hulp heeft een uurtarief van € 12,50 per uur inclusief toeslagen en vakantiegeld. U krijgt gegarandeerd een legale huishoudelijke hulp. Wij kunnen dit aanbieden dankzij ons schoonmaak abonnement.

 • Voordelig uurloon
 • Legale huishoudelijke hulp
 • Handig uren overzicht
 • Het uurloon is volledig van de hulp

Schoonmaak abonnement

€ 8,99 p/m + € 29,95 eenmalige bemiddelingskosten

Voor slechts € 8,99 per maand kijkt u nooit meer om naar uw huishouden en uw zoektocht naar een geschikte huishoudelijke hulp. Het abonnement biedt u vele voordelen. Zo krijgt u vergoeding bij schade, regelen wij een vervangende hulp indien nodig en kunt u gebruik maken van een persoonlijke omgeving met overzichtelijke administratie.

 • vergoeding bij schade
 • Een hulp voor € 12,50 per uur
 • Garantie zolang uw abonnement loopt
 • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
 • Eenvoudige online administratie
 • 3 maanden gratis
Eenmalig
€ 29,95
3 maanden gratis
€0,00 / mnd
Daarna slechts
€ 8,99 / mnd

Met ons abonnement bent u goedkoper uit. Bereken het direct.

Rekenvoorbeeld
Huishoudelijke hulp
Anderen
€12,50
per uur
per uur
per week
per week
8,99
per maand
 • Vergoeding
 • Vervangende hulp
 • Voordelig uurloon
158,99
per maand
186,00
per maand
€27.01
voordeliger

Eerlijk voor de hulp & voordeel voor u

De hulp
Het uurloon van € 12,50 is helemaal van de hulp. Zo verdienen zij goed en eerlijk.

Uw voordeel
Het abonnement van biedt u vele voordelen. Zo krijgt u vergoeding bij schade, zoeken wij een vervangende huishoudelijke hulp wanneer nodig en heeft u altijd een voordelige huishoudelijke hulp in huis.

Garantie
Uw abonnement gaat pas in als wij een huishoudelijke hulp voor u hebben gevonden. Wanneer u geen klik heeft met de hulp, zoeken wij gewoon voor u verder. Mocht het zo zijn dat wij helemaal geen hulp voor u vinden, betaalt u ons niets.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Handig om te weten over uw abonnement

U betaalt de maandelijkse kosten via een automatische incasso of via een maandelijks betalingsverzoek. Wij zullen nooit zonder uw toestemming geld van uw rekening afschrijven.

Op het moment dat wij een schoonmaakster hebben gevonden, krijgt u een factuur voor de eenmalige bemiddelingskosten. De eerste betaling bedraagt € 29,95 en geeft u recht op 3 maanden korting op het abonnement. Na deze drie maanden betaalt u het reguliere tarief van € 8,99 p/m.

Nee. U betaalt pas als wij een hulp voor u hebben gevonden. Vanaf dat moment start uw abonnement.

Mocht het voorkomen dat wij binnen een maand geen hulp voor u kunnen vinden, dan brengen wij geen abonnementskosten in rekening.

U sluit het abonnement voor een periode van een jaar af. Na dit jaar kunt u uw abonnement maandelijks opzeggen. Dit doet u in uw persoonlijke account of per e-mail naar info@ikzoekhuishoudelijkehulp.nl.

Met ons systeem heeft u in één keer overzicht in de administratie rondom uw huishoudelijke hulp. Hierbij moet u denken aan het aantal gewerkte uren van de hulp en de facturen die u periodiek krijgt. Dit overzicht is niet alleen handig voor uw eigen administratie, ook voor uw belastingaangifte of voor eventuele toeslagen kan dit van belang zijn. U heeft met ons urenregistratiesysteem dus direct volledige fiscale informatie.

Staat uw vraag hier niet? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen.