Kosten schoonmaakster

Schoonmaakabonnement

Voor € 11,99 per maand en € 29,95 eenmalige bemiddelingskosten kijk je nooit meer om naar je huishouden en je zoektocht naar een geschikte huishoudelijke hulp.

Het abonnement biedt je vele voordelen. Zo krijg je een voordelige huishoudelijke hulp voor € 13,50 per uur, fonds bij schade door hulp (max. €2.500,-), regelen wij een vervangende hulp indien de hulp stopt en kun je gebruik maken van een eigen account met overzichtelijke administratie.


  • Fonds bij schade door hulp
  • Uurtarief huishoudelijke hulp € 13,50
  • Garantie zolang je abonnement loopt
  • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
  • Eenvoudige online administratie
  • Eerste 3 maanden gratis

Eerlijk voor de hulp & voordeel voor u

De hulp
Het uurloon van € 13,50 is helemaal van de huishoudelijke hulp. Zo verdienen zij goed en eerlijk.


Jouw voordeel
Het abonnement van € 11,99 bied je vele voordelen. Zo kun je gebruik maken van een fonds bij schade door de hulp, zoeken wij een vervangende huishoudelijke hulp wanneer de hulp stopt en heb je altijd een voordelige huishoudelijke hulp in huis.


Garantie
Je abonnement gaat pas in als wij een huishoudelijke hulp voor je hebben gevonden. Wanneer je geen klik hebt met de huishoudelijke hulp, zoeken wij gewoon voor je verder. Mocht het zo zijn dat wij helemaal geen huishoudelijke hulp voor je vinden, betaal je ons niets.

Handig om te weten over je abonnement

Je betaalt de maandelijkse kosten via een automatische incasso of via een maandelijks betalingsverzoek. Wij zullen nooit zonder je toestemming geld van je rekening afschrijven.

Op het moment dat wij een huishoudelijke hulp hebben gevonden, krijg je een factuur voor de eenmalige bemiddelingskosten. De eerste betaling bedraagt € 29,95 en geeft je recht op 3 maanden korting op het abonnement. Na deze drie maanden betaal je het reguliere tarief van € 11,99 p/m.

Mocht het voorkomen dat wij binnen een maand geen huishoudelijke hulp voor je kunnen vinden, dan brengen wij geen abonnementskosten in rekening.

Je sluit het abonnement voor een periode van een jaar af. Na dit jaar kun je je abonnement maandelijks opzeggen. Dit doe je in je persoonlijke account of per e-mail naar info@ikzoekhuishoudelijkehulp.nl.

Met ons systeem heb je in één keer overzicht in de administratie rondom je huishoudelijke hulp. Hierbij moet je denken aan het aantal gewerkte uren van de huishoudelijke hulp en de facturen die je periodiek krijgt. Dit overzicht is niet alleen handig voor je eigen administratie, ook voor je belastingaangifte of voor eventuele toeslagen kan dit van belang zijn. Je hebt met ons urenregistratiesysteem dus direct volledige fiscale informatie.

Staat je vraag hier niet tussen? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen.

De grootste aanbieder van huishoudelijke hulpen in Nederland

Grootste aanbod

Wij hebben 255.759 huishoudelijke hulpen in heel Nederland.

Geen wachtlijsten

Ruim 87% heeft binnen 3 dagen een huishoudelijke hulp.

Garantie

Vervanging wanneer je vaste hulp stopt met werken.

Geniet ook van het gemak van een huishoudelijke hulp in huis

Net als 16.261 andere huishoudens


  • Een huishoudelijke hulp voor € 13,50 per uur
  • Een huishoudelijke hulp met schoonmaakcertificaat
  • Eigen account met handig urenoverizcht
  • Fonds bij schade door hulp
  • Een vervangende hulp

Vaste huishoudelijke hulp

Je krijgt een eigen huishoudelijke hulp die altijd bij je komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, moeten ze een training volgen. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door uw hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster

Onze insteek is dat uw huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin uw schoonmaakster eerder stopt dan verwacht. Je bent bij ons verzekerd van een nieuwe hulp als je schoonmaakster stopt. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement. Je zit dus nooit zonder hulp!