8,4
Op basis van 900 beoordelingen.

Kosten Huishoudelijke Hulp

Wilt u graag een duidelijk beeld van de kosten van een huishoudelijke hulp? Op deze pagina leggen we uit wat een huishoudelijke hulp als uurloon heeft en wat de bemiddelingskosten zijn.

Het uurloon van de huishoudelijke hulp

De huishoudelijke hulp ontvangt een uurloon van € 12,50. Bij dit bedrag zijn alle kosten, zoals vakantiegeld en belasting, inbegrepen. Voor u komen er dus geen kosten meer bovenop wat betreft het uurloon.

Het bemiddelingsbedrag

Wij gaan voor u op zoek naar een goede match. Zodra wij een match voor u hebben gevonden, ontvangt u de gegevens van de huishoudelijke hulp en een factuur met daarop het bemiddelingsbedrag. Dit bedrag kunt u aan ons overmaken. De hoogte van het bemiddelingsbedrag is afhankelijk van het aantal uren dat de huishoudelijke hulp bij u gaat werken per week of maand.

Met de volgende bemiddelingstool kunt u berekenen hoe hoog de eenmalige bemiddelingskosten zijn voor u.

Bereken de kosten voor een huishoudelijke hulp
Voor hoeveel uur zoekt u een huishoudelijke hulp?
Voor om de hoeveel weken zoekt u een huishoudelijke hulp?

Garantie bij uw aanvraag

Het totaalbedrag betaalt u alleen indien wij daadwerkelijk gegevens van een hulp leveren. De kosten voor de bemiddeling kunt u naar ons overmaken. Als wij geen hulp beschikbaar hebben, bent u ons niets verschuldigd.

Bent u niet tevreden over uw huishoudelijke hulp? Dat is geen probleem! Wanneer de door ons aangedragen huishoudelijke hulp toch geen goede match blijkt te zijn, zoeken wij verder tot we een nieuwe match hebben gevonden. Deze garantie geven wij een jaar.

Wij hopen uiteraard dat alles duidelijk is. Maar mocht u nog vragen hebben laat het ons dan weten door contact op te nemen via 088 4303091 of door het invullen van het contactformulier.

Bent u eruit en wenst u niet langer al uw vrije tijd in het huishouden te stoppen of uw lichaam de rust te gunnen die het nodig heeft? Schrijf u dan in.

Ik wil me graag inschrijven voor huishoudelijke hulp

Inschrijven voor huishoudelijke hulp

 
Language English