8,4
Op basis van 781 beoordelingen.
Wat klanten van onze dienst vinden

Kosten Huishoudelijke Hulp

Op het moment dat u zich aanmeldt bij ons hoeft u in eerste instantie niets te betalen. U betaalt pas indien wij ook daadwerkelijk een hulp voor u vinden. Wanneer wij niemand voor u vinden, hoeft u ons uiteraard ook niets te betalen. De bedragen voor een huishoudelijke hulp kunnen worden opgedeeld in een bedrag voor de bemiddeling en de vergoeding die de hulp van u ontvangt.

Vergoeding huishoudelijke hulp

U betaalt uw hulp altijd het vaste bedrag van € 12,50 per uur voor het werk dat de hulp voor u verricht. Hier zit ook het vakantiegeld bij inbegrepen. Als de hulp belasting moet betalen, dient de hulp dit zelf te doen van de € 12,50 . Dit uurtarief wordt dus nooit hoger. Het uurtarief betaalt u rechtstreeks aan de hulp, dit gaat dus niet via ons. 

Bemiddelingsbedrag

Het andere deel van de vergoeding betaalt u aan ons. Dit is het bemiddelingsbedrag. Dit bestaat uit een basisbedrag; een bedrag dat vermenigvuldigd wordt met het aantal uur per week waarvoor u een hulp zoekt en een extra bedrag indien u een leeftijdseis opgeeft. Voor uw andere wensen, bijvoorbeeld met betrekking tot de ervaring van de hulp of de woonplaats vragen wij niets extra. Het tarief dat wij voor deze drie factoren rekenen, vindt u hieronder:

Bemiddelingskosten Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl (inclusief BTW)
Basisbedrag:€ 25,75
Extra bedrag per opgegeven uur:€ 3,50
Extra bedrag als u een leeftijdseis op geeft:€ 18,50

Het totaalbedrag betaalt u alleen indien wij daadwerkelijk gegevens van een hulp leveren. De kosten voor de bemiddeling kunt u naar ons overmaken. Als wij geen hulp beschikbaar hebben, bent u ons niets verschuldigd. 

Nadat wij een potentiële werkster hebben gevonden en u het bemiddelingsbedrag heeft betaald, heeft u een jaar garantie. Het bemiddelingsbedrag hoeft u gedurende die periode niet nog een keer te betalen. Wij zoeken dan (max. één jaar lang) zonder extra kosten verder tot we een geschikte hulp voor u hebben gevonden.

Voor meer algemene informatie over de tarieven voor een huishoudelijke hulp verwijzen wij u graag naar de pagina 'De tarieven voor een huishoudelijke hulp'.

Hieronder kunt u berekenen wat de eenmalige bemiddelingskosten bedragen voor uw aanvraag.

Ik wil me graag inschrijven voor huishoudelijke hulp

Inschrijven voor huishoudelijke hulp

 
Language English