Kosten huishoudelijke hulp

Schoonmaakabonnement

Voor € 11,99 per maand en € 29,95 eenmalige bemiddelingskosten kijk je nooit meer om naar jouw huishouden en jouw zoektocht naar een geschikte huishoudelijke hulp.

Het jaarabonnement biedt jouw vele voordelen. Zo krijg je een voordelige huishoudelijke hulp voor € 13,50 per uur, fonds bij schade door hulp (max. €2.500,-), regelen wij een vervangende hulp als de hulp stopt en kun je gebruikmaken van een eigen account met overzichtelijke administratie.


 • Fonds bij schade door hulp
 • Uurtarief huishoudelijke hulp € 13,50
 • Garantie zolang je abonnement loopt
 • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
 • Eenvoudige online-administratie
 • Eerste 3 maanden gratis abonnement

Eerlijk voor de hulp & voordeel voor u

De hulp
Het uurloon van € 13,50 is helemaal van de huishoudelijke hulp. Zo verdienen zij goed en eerlijk.


Jouw voordeel
Het abonnement van € 11,99 biedt je vele voordelen. Zo kun je gebruikmaken van een fonds bij schade door de hulp, zoeken wij een vervangende huishoudelijke hulp wanneer de hulp stopt en heb je altijd een voordelige huishoudelijke hulp in huis.


Garantie
Je abonnement gaat pas in als wij een huishoudelijke hulp voor je hebben gevonden. Zodra jij de gegevens van de huishoudelijke hulp van ons ontvangt, start je abonnement. Wanneer je geen klik hebt met de huishoudelijke hulp, zoeken wij gewoon voor je verder. Mocht het zo zijn dat wij helemaal geen huishoudelijke hulp voor je vinden, betaal je ons niets.

Handig om te weten over je abonnement

Je betaalt de maandelijkse kosten via een automatische incasso of via een maandelijks betalingsverzoek. Wij zullen nooit zonder jouw toestemming geld van jouw rekening afschrijven.

Op het moment dat wij een huishoudelijke hulp hebben gevonden, krijg je een factuur voor de eenmalige bemiddelingskosten. De eerste betaling is € 29,95 en geeft je recht op 3 maanden korting op het abonnement. Na deze drie maanden betaal je het gewone tarief van € 11,99 per maand.

Heb je een lopend abonnement en kunnen wij binnen een maand geen vervangende huishoudelijke hulp voor je vinden? Dan brengen wij die maand geen abonnementskosten in rekening. Let op! Zodra je van ons gegevens van een huishoudelijke hulp ontvangt, betaal je abonnementskosten. Ook als later blijkt dat jullie geen goede match zijn. Zolang jouw abonnement loopt, blijven wij onbeperkt zoeken naar een geschikte huishoudelijke hulp voor jou.

Je sluit het abonnement af voor een periode van een jaar. Na dit jaar kun jij je abonnement maandelijks opzeggen. Dit doe je in je persoonlijke account of per e-mail naar info@ikzoekhuishoudelijkehulp.nl.

Met ons systeem heb je in één keer overzicht in de administratie rondom jouw huishoudelijke hulp. Hierbij moet je denken aan het aantal gewerkte uren van de huishoudelijke hulp en de facturen die je per periode krijgt. Dit overzicht is niet alleen handig voor jouw eigen administratie, ook voor jouw belastingaangifte of voor eventuele toeslagen kan dit van belang zijn. Je hebt met ons urenregistratiesysteem dus direct volledige fiscale informatie.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen.

De grootste aanbieder van huishoudelijke hulpen in Nederland

Grootste aanbod

Wij hebben 274.318 huishoudelijke hulpen in heel Nederland.

Geen wachtlijsten

Ruim 87% heeft binnen 3 dagen een huishoudelijke hulp.

Garantie

Vervanging als jouw vaste hulp stopt met werken.

Geniet ook van het gemak van een huishoudelijke hulp in huis

Net als 18.678 andere huishoudens

 • Een huishoudelijke hulp voor € 13,50 per uur
 • Een huishoudelijke hulp met schoonmaakcertificaat
 • Eigen account met handig urenoverizcht
 • Fonds bij schade door hulp
 • Een vervangende hulp

Vaste huishoudelijke hulp

Je krijgt een eigen huishoudelijke hulp die altijd bij je komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, moeten ze een training volgen. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door uw hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster

Onze insteek is dat uw huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin uw schoonmaakster eerder stopt dan verwacht. Je bent bij ons verzekerd van een nieuwe hulp als je schoonmaakster stopt. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement. Je zit dus nooit zonder hulp!