Wat je moet weten over het schoonmaakabonnement

De kosten van een schoonmaakhulp bestaat uit twee delen:

 1. Abonnementskosten voor het schoonmaakabonnement. De eerste 3 maanden betaal je € 14,95 per maand. Heb je een goede hulp gevonden? Dan verlagen wij het abonnement na 3 maanden naar € 9,95 per maand.
 2. Het uurtarief van de hulp. Tijdens de startperiode (de eerste 3 maanden) betaal je de hulp € 15,- per uur. Stopt de hulp? Dan zoeken wij gratis een nieuwe kandidaat en start opnieuw de startperiode van 3 maanden. Blijft de hulp? Dan verhoog jij het uurloon na de startperiode naar € 18,- per uur. Dit is inclusief vakantietoeslag.
 • Voordelig uurloon
 • Legale huishoudelijke hulp
 • Altijd een schoon huis
 • Handig urenoverzicht
 • Wij houden niets in van de huishoudelijke hulp
 • Garantie zolang je abonnement loopt

Voordelig dankzij ons schoonmaakabonnement

Bij ons hoef je niet een groot bedrag ineens te betalen voor de bemiddeling. Dankzij ons schoonmaakabonnement kan iedereen voordelig een huishoudelijke hulp vinden.

 • Jij hebt altijd een gemotiveerde hulp
 • Je beslist na 3 maanden of de hulp blijft of gaat
 • De eerste 3 maanden heb je een hulp voor 15 euro per uur
 • Na 3 maanden verlagen we de abonnementskosten van € 14,95 naar € 9,95 p/mnd
 • Jij hebt vanaf dag 1 recht op het fonds bij schade door de hulp
 • Jij hebt altijd een schoon en fris huis

Eerlijk voor de hulp en voordeel voor jou

Het uurloon van de hulp
De hulp verdient in de startperiode 15 euro per uur. Bevalt de hulp, dan beloon je de hulp door het uurloon na 3 maanden te verhogen naar 18 euro. Dit uurloon is helemaal voor de hulp. Zo verdienen zij goed en eerlijk.


Jouw voordeel
Tijdens de startperiode betaal je ons € 14,95 per maand voor het schoonmaakabonnement. Hiervoor zoeken wij een hulp die past bij jouw wensen. Je mag vanaf de 1e dag gebruikmaken van het fonds bij schade door de hulp. Wij zoeken een vervangende hulp als de hulp stopt. Maar ook als jij besluit dat je na de startperiode niet verder wil met de hulp, zoeken wij een nieuwe hulp voor je. Hier betaal je niets extra voor. Dit is allemaal bij het abonnement inbegrepen.

Heb je een goede klik met de hulp en wil je na 3 maanden verder met de hulp? Dan beloon jij de hulp door het uurloon te verhogen naar 18 euro. En wij belonen jou door de abonnementskosten te verlagen naar € 9,95 per maand.


Garantie
Het schoonmaakabonnement (looptijd 1 jaar) start zodra wij jij van ons de gegevens van een huishoudelijke hulp ontvangt. Na de startperiode komt het 3-maandsbeslismoment. Jij beslist dan of de hulp bij je blijft werken of niet. Bevalt de hulp niet? Dan zoeken wij gratis naar een nieuwe hulp. Dat is onze garantie.

Handig om te weten over je abonnement

Je betaalt de maandelijkse kosten via een automatische incasso of via een maandelijks betalingsverzoek. Wij zullen nooit zonder jouw toestemming geld van jouw rekening afschrijven.

Op het moment dat wij jou de gegevens van je huishoudelijke hulp sturen, gaat het abonnement in. Vanaf dat moment betaal je maandelijks € 14,95.

Heb je een lopend abonnement en kunnen wij binnen een maand geen vervangende huishoudelijke hulp voor je vinden? Dan brengen wij die maand geen abonnementskosten in rekening. Let op! Zodra je van ons gegevens van een huishoudelijke hulp ontvangt, betaal je abonnementskosten. Ook als later blijkt dat jullie geen goede match zijn. Zolang jouw abonnement loopt, blijven wij onbeperkt zoeken naar een geschikte huishoudelijke hulp voor jou.

Je sluit het abonnement af voor een periode van een jaar. Na dit jaar kun jij je abonnement maandelijks opzeggen. Dit doe je in je persoonlijke account of per e-mail naar info@ikzoekhuishoudelijkehulp.nl.

Met ons systeem heb je in één keer overzicht in de administratie rondom jouw huishoudelijke hulp. Hierbij moet je denken aan het aantal gewerkte uren van de huishoudelijke hulp en de facturen die je per periode krijgt. Dit overzicht is niet alleen handig voor jouw eigen administratie, ook voor de belastingaangifte of voor eventuele toeslagen kan dit van belang zijn. Je hebt met ons urenregistratiesysteem dus direct volledige fiscale informatie.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen.

De grootste aanbieder van huishoudelijke hulpen in Nederland

Grootste aanbod

Wij hebben 323.852 huishoudelijke hulpen in heel Nederland.

Geen wachtlijsten

Ruim 87% heeft binnen 3 dagen een huishoudelijke hulp.

Garantie

Vervanging als jouw vaste hulp stopt met werken.

Geniet ook van het gemak van een huishoudelijke hulp (m/v) in huis

Net als 15.267 andere huishoudens

De voordelen

 • Jij hebt altijd een gemotiveerde hulp
 • Je beslist na 3 maanden of de hulp blijft of gaat
 • De eerste 3 maanden heb je een hulp voor €15 p/u
 • Vanaf dag 1 recht op het fonds bij schade door de hulp

Na 3 maanden een goede hulp gevonden?

 • Wij verlagen het abonnement naar €9,95 p/mnd
 • Jij betaalt jouw schoonmaaktopper €18 p/u
 • Jij hebt altijd een schoon en fris huis

Vaste huishoudelijke hulp

We sturen je de gegevens van een hulp die aangeeft bij jou te willen werken. Jullie maken zelf afspraken wanneer en hoe vaak de hulp komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, volgen ze een training. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Wij gaan dan direct op zoek naar een nieuwe hulp. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement.