Voorbeeld contract huishoudelijke hulp

Op zoek naar een voorbeeldcontract voor de huishoudelijke hulp? Lees wat er in een contract staat en hoe je een voorbeeldcontract kunt opstellen.

Waarom een contract met de huishoudelijke hulp?

Als je een huishoudelijke hulp wilt, is het belangrijk om precies te weten waar jij en de hulp aan toe zijn. Om dit duidelijk te maken, raden wij je aan een contract op te stellen met de hulp. In een contract voor huishoudelijke hulp leg je alle belangrijke afspraken samen vast. Zo hebben jullie beiden altijd iets om op terug te vallen en dat geeft zekerheid.

Afspraken in contract huishoudelijke hulp

In het contract leg je alle belangrijke afspraken vast. Denk hierbij aan:

  • Uurloon van de hulp (€12,50 per uur)
  • Werktijden
  • Looptijd
  • Uit te voeren werkzaamheden
  • Overige afspraken

Voorbeeldcontract huishoudelijke hulp: deel van onze service

Wij helpen je bij het opstellen van het contract. Als je bij ons een aanvraag doet voor een huishoudelijke hulp, kun je gratis een voorbeeldcontract downloaden! Deze kun je naar eigen wens aanpassen. Naast het voorbeeldcontract profiteer je bij ons van:

  • Een digitale omgeving met eigen urenadministratie;
  • Fonds bij schade door hulp;
  • Voordelig uurloon;
  • Garantie: nieuwe hulp als jouw hulp stopt.
Huishoudelijke hulp nodig? Wij helpen met zoeken. Schrijf je nu in >

Vaste huishoudelijke hulp

Je krijgt een eigen huishoudelijke hulp (m/v) die altijd bij je komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, moeten ze een training volgen. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Je bent bij ons verzekerd van een nieuwe hulp als je schoonmaakster stopt. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement. Je zit dus nooit zonder hulp!