Betalingsmoment

U kunt zich bij ons inschrijven en eisen aan een huishoudelijke hulp opgeven. Pas wanneer wij gegevens leveren van een kandidaat, vragen wij u te betalen.

Dit betreffen het bemiddelingsbedrag en een extra bedrag voor elk opgegeven uur. Op de pagina over het bemiddelingsbedrag kunt u nu alvast berekenen wat het uiteindelijke bedrag zal zijn.

Garantie

Bij ons krijgt u altijd garantie. Wanneer uw hulp binnen een jaar langdurig ziek wordt, de voorkeur geeft aan een andere baan of om andere redenen niet meer bij u kan of wil werken, gaan wij gratis voor u op zoek naar een andere hulp. Ook wanneer er geen klik is met de hulp, gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een andere hulp. U dient dit wel binnen vier weken nadat u de gegevens van de eerste hulp hebt gekregen bij ons aan te geven. Binnen dit jaar hoeft u het bemiddelingsbedrag dus maar één keer te betalen.

Vergoeding voor de hulp

De vergoeding voor de hulp dient u zelf uit te betalen. Hier kunt u in het kennismakingsgesprek en bij het opstellen van het contract afspraken over maken.

Schrijf u hier in voor een huishoudelijke hulp.