Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Evers-Palmrn

Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom
Laad meer ervaringen

Door uit 's-Gravenhage op 15-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

De mailtjes vind ik lastig met telkens dat de hulp stop gezet wordt. Ik weet niet hoe dat precies op de website werkt of dit dit automatisch gaat?

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Indien een hulp bij u stopt, ontvangt u hiervan uiteraard een bevestiging. Deze ontvangt u automatisch maar is uiteraard wel van belang om u hiervan op de hoogte te brengen.

Door uit Amsterdam op 14-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel geregeld, duidelijk in de afspraken, geeft goed gevoel.

Door uit Haarlem op 14-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Twee keer kreeg ik een match de eerste reageerde veel te laat en de tweede helemaal niet. Mail en Whatsapp bericht gestuurd.Uiteindelijk gebeld ook geen reactie. Wel bemiddelingskosten betaald maar geen hulp. Kan de kosten die ik heb betaald niet retour krijgen. SCHANDALIG!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. U heeft bij ons een garantie. In de garantie periode kunnen wij weer voor u opzoek gaan naar een hulp zonder extra kosten.

Door uit Oldenzaal op 17-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Aangezien ik nog maar net bij dit bedrijffben ingeschreven kan ik nog geen oordeel geven over de service.

Door uit Oene op 12-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Hulp is top..zo blij mee

Door uit Apeldoorn op 11-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ben onhandig met online antwoorden er was volgens mij weleen klik met Lisethe en ook afspraken gemaakt over begindatum en werktijden, ze zou met mij het online gebeuren nog doornemen, groot was mijn teleurstelling in haar dat zij en ook van jullie totaal geen bericht of oorzaak van haar wegblijven heb ontvangen.Aanvankelijk was ik wel verrast door de snelle en ook wel vriendelijke aanpak van jullie bureau

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw feedback. Echter is de feedback knop om ons te beoordelen en niet de hulp. Over alle feedback rondom de hulp kunt u ons mailen. Wij proberen u altijd op een vriendelijke manier te kunnen helpen.

Door uit Enschede op 10-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

er is snel een hulp voor mij gevonden, mijn vorige hulp heeft 9 jaar bij mij gewerkt, aan deze mevrouw zal ik even moeten wennen, geef haar het voordeel van de twijfel

Door uit Utrecht op 10-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

helaas hebben jullie het niet goed op orde. ondanks mijn klacht vorige maand krijg ik wederom een factuur. op een uitzondering na heb ik slechte ervaringen met jullie service gerichtheid.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen dat er onduidelijkheid is over de factuur. De hulp heeft een fout gemaakt door het versturen van een lege factuur. Deze mag u beschouwen als niet verzonden. Jammer dat u onze service heeft beoordeeld naar aanleiding van een factuur die de hulp u heeft gestuurd. Mochten wij nog wat voor u betekenen horen we het graag.

Door uit Bergambacht op 10-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik ben tevreden met Aly.

Door uit Bloemendaal op 06-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Begon al goed.. eindelijk een hh-hulp waar we lang op hebben gewacht, 20 jaar ... kwam niet opdagen en heeft niet gereageerd op de whatsapp. Schandalig om ons zo te laten zitten. Inmiddels wachten we op de 2e match. Hopelijk leest de organisatie dit en spreekt deze de hulp hier op aan!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Erg vervelend om te lezen. Indien een hulp niet komt opdagen op een afspraak, kunt u dit via uw account doorgeven. Wij zullen een hulp hier altijd op aan spreken. Indien wij meerdere soortgelijke klachten ontvangen over de hulp, komt deze ook op inactief te staan. Wij willen uiteraard alleen betrouwbare hulpen in ons bestand, die ook hun afspraken nakomen.

Door uit Dordrecht op 31-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Nummer 5 was de match, gelukkig werkt de garantie goed geleverd door dit bedrijf. Poetshulp is geweest en maar wens

Door uit Zierikzee op 29-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

2 keer een huishoudelijke hulp aangeboden gekregen die niet aan de eisen voldeed (beschikbaarheid) Binnen 3 dagen een nieuw persoon voorgesteld gekregen en de derde was een super match, ontzettend blij mee.

Door uit Dongen op 29-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Kan nog niet echt een ervaring geven aangezien mijn hulp pas een keer geweest is. Wel kan ik zeggen dat na een vervelende start net een toegewezen hulp die niet op kwam dagen ik snel weer een nieuw aanbod kreeg.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!