Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 7.6

Video Reviews


Heer of mevrouw

Heer of mevrouw

Heer of mevrouw van Alphen

Heer of mevrouw Van den Bergh

Heer of mevrouw Kuilman

Heer of mevrouw Westerweel

Heer of mevrouw Bessems

Heer of mevrouw Hommes
Laad meer ervaringen

Door uit Maarssen op 27-01-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

alhoewel ik nog niets heb aangeschaft vind ik het een sterk punt van dit bedrijf dat ze zo snel een mogelijke kandidaat voor mij hebben gevonden

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo Pien, Fijn om te lezen dat u daar zo tevreden over bent, mochten wij verder iets voor u kunnen doen vernemen wij het graag en hopen wij u daarmee net zo snel verder te kunnen helpen. Groetjes Hans

Door uit Rockanje op 27-01-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Bijna voldoende)

Omschrijving site:

Eerst lezen wij op de mail; zodra u een werkster heeft gaat u abonnement betalen, 2 mails later; wanneer u de gegevens ontvangt vd werkster gaat u abon betalen, Groot verschil tussen een werkster hebben en gegevens ontvangen

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo John, Wij hebben dit nagekeken en hierover even telefonisch contact gehad, wij hopen dat een en ander nu duidelijker is. Wij zullen uw feedback hierover meenemen ter verbetering van onze diensten. Mochten wij verder nog iets kunnen beteken dan vernemen wij dat graag. Groetjes Hans

Door uit Amsterdam op 23-01-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb verder geen ervaring omdat degene voor wie ik een huishoudelijke hulp zocht 95 jaar is en geen internet heeft. Ze kan dus ook niet met iDeal betalen…

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo mevrouw Koopman, Wij hebben inmiddels reeds alles afgesloten en hopen dat u alsnog tevreden bent met onze dienstverlening naar aanleiding van deze oplossing. Mochten wij verder nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij het graag. Groeten Hans

Door uit Swalmen op 25-01-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Zeer goed

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo Piet, Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Groeten Hans

Door uit Den Bosch op 25-01-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Nu na 3 weken nog geen hulp.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo C.M. Ruizeveld, Bedankt voor jouw review, helaas is de voorgestelde kandidaat niet bij u aan de slag gegaan. Wij zijn nu weer voor u op zoek naar een vervangende kandidaat, wij hopen snel een kandidaat voor te stellen die wel bij u aan de slag zal gaan. Indien wij verder nog iets voor u kunnen doen dan vernemen wij dit graag. Groetjes Hans

Door uit Tilburg op 25-01-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Heel fijn en vlot

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo Violet, Wij vinden het erg prettig om te lezen dat u een zeer goede ervaring heeft met onze dienstverlening. Groetjes Hans

Door uit Nijmegen op 22-01-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Loopt erg goed

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo Joke, Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening. Groetjes Hans

Door uit Almelo op 16-01-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer goed)

Omschrijving site:

Ging erg vlot allemaal en met onze wensen werd rekening gehouden.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo K. Langeveld, Erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening. Groeten Hans

Door uit Weesp op 15-01-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Geen ervaring

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo Ria, Bedankt voor uw review! Groeten Hans

Door uit Drachten op 13-01-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Slecht

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo A. Bos, Uw recensie is ons helaas niet geheel duidelijk, er is namelijk geen sprake van een afwijkend herroepingsrecht voor het verlenen van diensten waardoor dit ook niet vermeld hoeft te worden. Uw abonnement is inmiddels beëindigt en stopgezet. Wij vinden het jammer dat u dit niet vermeld in uw review. Groeten Hans

Door uit Nieuwe-Tonge op 13-01-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim voldoende)

Omschrijving site:

Snel iemand voor me gevonden, maar me een factuur sturen voordat ik de betreffende dame gesproken had, was wel erg voorbarig.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo Kees, Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening, mocht er verder nog iets zijn dan vernemen wij dit graag. Groeten Hans

Door uit Nieuwerkerk aan den IJssel op 10-01-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim onvoldoende)

Omschrijving site:

Goede internet ervaring, maar geen contact met werkster.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo Arian, Vervelend om te lezen dat u geen contact kon krijgen met de aangeboden kandidaat, wij zullen passende maatregelen treffen tegen deze kandidaat. Inmiddels hebben wij u reeds een vervangende kandidaat voorgesteld en hopen dat deze snel bij u aan de slag zal gaan. Groeten Hans

Door uit Zaltbommel op 09-01-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Zie de titel

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Hallo Sandra, Helaas bleek de eerste kandidaat niet geschikt, wij hebben inmiddels passende maatregelen getroffen tegen deze kandidaat en zijn inmiddels weer voor u op zoek naar een nieuwe hulp. Wij hopen snel alsnog een geschikte kandidaat voor te stellen. Mocht er verder nog iets zijn dan vernemen wij het graag van u. Groeten Hans

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf je dan nu vrijblijvend in!

Vaste huishoudelijke hulp

Je krijgt een eigen huishoudelijke hulp (m/v) die altijd bij je komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, moeten ze een training volgen. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Je bent bij ons verzekerd van een nieuwe hulp als je schoonmaakster stopt. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement. Je zit dus nooit zonder hulp!