Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Oudehaske op 18-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

bij de eerste voorgestelde kandidaat was er geen match omdat ze niet op de hoogte was van onze wensen, en het dus totaal niet aansloot. Dat was onhandig. Bij de tweede kandidaat ging het wel goed.

Door uit Eindhoven op 17-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

eenmaal mislukt door onvolledige wensspecifikatie onzerzijds. Andere keer ging het niet goed door aanbieding te jonge onrijpe kandidate Derde keer raak. Dat is een goe resultaat op een lastige markt.

Door uit Eindhoven op 17-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goede en vlotte service

Door uit Geertruidenberg op 16-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Na een paar teleurstellende ervaringen met voorgestelde hulpen waar we geen contact mee konden krijgen verliep het dit keer wel zoals het moet gaan. We hebben een teleurstellende ervaring gehad maar deze kandidaat lijkt ons heel geschikt dus we starten vol goede moed opnieuw!

Door uit Zutphen op 15-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De eerste kandidaat leek een match, maar kwam op de dag dat zij zou beginnen niet opdagen. Ook na een tweede kans kwam zij niet opdagen. De tweede kandidaat had op de dag dat ik de naam door kreeg net een andere baan aangenomen. De derde kandidaat lijkt nu een march te zijn

Door uit Oisterwijk op 15-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Allereerst kreeg ik een email dat jullie twee weken lang gingen zoeken naar een hulp. Vervolgens krijg ik op 05/08 een email met de vraag of ik mijn criteria wil aanpassen. Heb ik gedaan, vervolgens krijg ik een email waarin staat dat jullie nog een week zoeken. Vervolgens krijg ik vandaag 15/08 een bericht dat jullie hulp hebben gevonden. Ik was in de veomderstelling dat wanneer jullie binnen een week geen hulp konden vinden het hiermee afgedaan was. Kan ook netgens vinden waar ik me kan uitschrijven. Bij deze mij graag uitschrijven.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

De afspraak was dat wij verder zouden zoeken voor u. Als we moeten doorzoeken zoeken wij gewoon door, niet maar één week. Als u niet reageert binnen een week zetten wij het stop. We zullen een uitzondering voor u maken en de kosten die wel degelijk gemaakt zijn niet in rekening brengen. U kan zichzelf uitschrijven via uw account.

Door uit Tilburg op 15-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima geregeld, snel en een goede hulp gevonden

Door uit Breda op 12-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het contact verliep soepel en er wordt op tijd feedback gevraagd waardoor er bijgestuurd kon worden.

Door uit Eindhoven op 09-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Op afstand Arnhem - Eindhoven prima werkbaar

Door uit Capelle aan den IJssel op 09-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik ben zeer snel geholpen door u.

Door uit Budel-Schoot op 09-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Op een soepele manier werd vraag en aanbod bij elkaar gebracht.

Door uit Dronten op 08-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

priema

Door uit 's-Gravenhage op 08-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel, overzichtelijk en veel informatie

Door uit Heemstede op 08-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

De site doet wat je verwacht.

Door uit Leeuwarden op 08-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Zeer snel geholpen, overzichtelijke website.

Door uit Kerkrade op 07-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Heb een fijne hulp getroffen heel fijn in omgang werkt netjes en is flexibel

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!