Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.3

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer

Mevrouw van der Pluijm
Laad meer ervaringen

Door uit Utrecht op 13-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goede hulp gevonden, tevreden!

Door uit Lichtenvoorde op 13-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik vind het prettig dat er een grote mate van flexibiliteit is bij "ikzoekhuishoudelijkehulp.nl". Flexibiliteit in de zin dat je niet aan iemand vast zit als het niet klikt of je niet tevreden bent over het werk dat is gedaan.

Door uit Almere op 12-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heel duidelijk en snelle actie. Binnen een week een leuke hulp gematcht.

Door uit Houten op 12-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

geen toelichting

Door uit Oost West en Middelbeers op 12-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Maandag avond aangemeld en zojuist al het contract getekend. Helemaal blij, ze begint volgende week:)

Door uit Best op 11-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Mijn vorige hulp die ik heel snel gevonden had via ikzoekhuishoudelijkehulp was me prima bevallen. En dat de facturatie via ikzoekhuishoudelijkehulp gaat is erg handig. Vandaar dat ik nu opnieuw een aanvraag heb geplaatst en wederom heb ik alweer snel een nieuwe hulp gevonden.

Door uit Ermelo op 10-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen 1 dag al een voorstel voor een huishoudelijke hulp. Echt blij mee

Door uit Voorthuizen op 10-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen twee dagen hadden wij de gegevens voor een kandidaat interieurverzorgster binnen. Na een gesprek gaat zij bij mijn moeder aan het werk.

Door uit GRONINGEN op 10-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Zeer prettig dat er snel actie wordt ondernomen bij inschrijving. kosten zijn transparant, zowel van uurtarief als koppelingskosten. Bij ons de eerste 2 geen match, maar bij terugkoppeling binnen 24uur nieuwe gegevens gekregen.

Door uit Utrecht op 10-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

goed

Door uit Vlaardingen op 10-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

IK had dezelfde dag dat ik mij aangemeld had al een voorstel voor een hulp ontvangen. Of ze net zo goed is als ze zegt moet nog blijken. Maar so far, so good

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Language English