Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 7.4

Video Reviews


Heer of mevrouw

Heer of mevrouw

Heer of mevrouw

Heer of mevrouw van Alphen

Heer of mevrouw Van den Bergh

Heer of mevrouw Kuilman

Heer of mevrouw Westerweel

Heer of mevrouw Bessems
Laad meer ervaringen

Door uit Schiedam op 14-02-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer slecht)

Omschrijving site:

Er was voor mij een huishoudelijke hulp gevonden en daarop een factuur gestuurd. Ik heb nooit iemand gezien of iemand gehoord die met mij contact op nam. Dit schaadt het vertrouwen in de organisatie huishoudelijke hulp.

Door uit Doetinchem op 13-02-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer slecht)

Omschrijving site:

De toegevoegde waarde van het bedrijf is zeer beperkt. Er wordt geadverteerd met een geschikte kandidaat binnen 3 dagen. Wij wachten al 2 maanden op een (goede) kandidaat en ondertussen zit je al wel vast aan een jaarcontract met maandelijkse kosten. Dit ligt op het randje van misleiding.

Door uit Heeswijk-Dinther op 13-02-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer slecht)

Omschrijving site:

Ik sta sinds oktober bij dit bedrijf ingeschreven. In die tijd is het ze niet gelukt om mij in contact te brengen met een huishoudelijke hulp die daadwerkelijk op komt dagen. Ik heb tot twee keer toe meer dan een uur zitten wachten op iemand die zonder bericht niet op een geplande afspraak is verschenen en vervolgens niks meer van zich heeft laten horen. Op mijn klachten krijg ik geen reactie en er wordt wel doodleuk geld van mijn rekening afgeschreven. Kortom: ik ben zeer ontevreden

Door uit Den Bosch op 17-02-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel geregeld

Door uit Etten-Leur op 16-02-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Na wat problemen met vorige hulp, snel actie ondernomen.

Door uit Delft op 14-02-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heel service gericht

Door uit Raalte op 12-02-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Iedere keer een aanvraag gestuurd en dan krijg je een paar dagen later een automatisch gegenereerd bericht waarop je 1 antwoord kunt geven maar je kunt niet verder uitleg geven wat het probleem is. Voor mij is het nu eigenlijk wel klaar en ben ik inmiddels opzoek gegaan via andere wegen.

Door uit Eelde op 11-02-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling voor mijn verzoek om huishoudelijke hulp en de hulp, die ik gekrgen heb is top!

Door uit Harderwijk op 09-02-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Weet nog niet

Door uit Roermond op 08-02-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Poetsvrouw nam het werk niet aan

Door uit Tiel op 07-02-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De 1e ervaring bij zoeken naar een hulp is goed.

Door uit Hilversum op 05-02-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima

Door uit Dordrecht op 31-01-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Alléén een kennismaking gesprek gehad. Mijn eindoordeel is daarom nog niet positief, omdat vanaf aug. 2023 mijn kontakt met een eventuele hulp tot vier maal toe op niets uit liep! Ik heb mijn hoop dus nú op Alice ssagynu gesteld!

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf je dan nu vrijblijvend in!

Vaste huishoudelijke hulp

Je krijgt een eigen huishoudelijke hulp (m/v) die altijd bij je komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, moeten ze een training volgen. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Je bent bij ons verzekerd van een nieuwe hulp als je schoonmaakster stopt. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement. Je zit dus nooit zonder hulp!