Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.4

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Meneer huijgen

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer

Mevrouw van der Weiden

Mevrouw van der Pluijm
Laad meer ervaringen

Door uit IJsselstein op 16-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle reactie

Door uit Geldrop op 16-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Binnen 2 dagen iemand gevonden voor mij

Door uit Wijlre op 14-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Had ik maar eerder contact opgenomen.

Door uit Lamswaarde op 13-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

snelle respons, al na een dag of twee hebben ze iemand gevonden,dus op een week tijd is alles rond en kan de poetshulp starten

Door uit Waalre op 13-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

kan het nog niet goed beoordelen is nog maar een keer geweest.

Door uit Maasland op 12-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Nog geen ervaring. Ze moet nog de eerste keer komen.

Door uit Haarlem op 12-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

snel iemand gevonden !! begint op 17 10 2 uur in de 14 dagen op de woendagmiddag . rekening voor jullie is onderweg. erg tevreden over de snelle oplossing. gr.ruud baars

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Wij wensen u een prettige samenwerking!

Door uit 's-Gravenhage op 12-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

We hebben inmiddels verschillende keren een nieuwe hulp gevonden via ikzoekhuishoudelijkehulp.nl. Het werkt erg makkelijk, heel fijn. Elke keer dat we een aanvraag deden, was er binnen 1-3 dagen een match. Vaak is dat iemand die vlak in de buurt woont, wat ook handig is voor de hulp qua reistijd. Doordat je vervolgens zelf contact zoekt met de nieuwe hulp, krijg je een indruk of de hulp makkelijk/snel communiceert (wat ik een belangrijke eigenschap vind voor een goede hulp). Vervolgens kan je eerst kennismaken, voordat je definitief besluit of je iemand graag wilt aannemen als huishoudelijke hulp. Het werkt ideaal, echt een aanrader dus!

Door uit Dordrecht op 11-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel en gericht aanbod

Door uit Lelystad op 11-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Super!

Door uit Nijverdal op 11-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

We zijn zeer goed geholpen door ikzoekhuishoudelijkehulp.nl. Snelle reacties en een goede match met een hulp met ervaring.

Door uit Delft op 11-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ervaring is goed, (alternatieve) hulp is snel gevonden.

Door uit St. Willebrord op 10-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

ik vind het geweldig hoe jullie het organizeren

Door uit Prinsenbeek op 10-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

goed.

Door uit Giessenburg op 09-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Een handige website die vraag en aanbod probeert te koppelen. Er is wel wat geduld nodig om tot een match te komen. Sommige kandidaten komen niet op hun afspraak of zijn bij nader inzien toch niet beschikbaar.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Language English