Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.3

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer

Mevrouw van der Pluijm
Laad meer ervaringen

Door uit Vleuten op 14-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

ik heb zeer snel hulp kunnen vinden. dank u.

Door uit Haarlem op 14-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik heb nu de 3e hulp via de website. Het is fijn. De 2e hulp was alleen zomaar weg. Hij had duidelijk geen verbintenis met het werk. Fijn dat jullie van te voren wel weten of iemand serieus is met het werk. Verder super.

Door uit Nieuwolda op 14-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Had binnen 3 dagen een hulp

Door uit Lelystad op 14-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle service

Door uit Sevenum op 13-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Gisteren aangemeld en vandaag al een eerste kennismakingsgesprek gehad. Site is overzichtelijk en duidelijk.

Door uit Breda op 13-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Goede service. Het heeft even geduurd. Maar toch hadden jullie telkens een nieuwe kandidaat gevonden.

Door uit Lelystad op 13-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik vind dat U bij de sollicitatie procedure mee moet nemen dat de kandidaat Nederlands spreken. Ravina spreekt slecht Nederlands en dat zou een probleem kunnen worden. Voorlopig probeer ik het met haar

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Indien er wensen zijn wat betreft de taal die de hulp spreekt, kunt u dit als eis in uw aanvraag opgeven.

Door uit Groningen op 12-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

We hadden binnen twee dagen een prima hulp in huis. We hadden veel eerder gebruik moeten maken van deze dienst.

Door uit Alphen aan den Rijn op 12-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

ik heb een laag cijfer gegeven voor de site met andere woorden de site is erg onduidelijk maar voor het vinden van een match zijn jullie heel goed

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw feedback! We kunnen begrijpen dat u het wat lastig vind dingen via uw account te kunnen vinden. Wij proberen dan ook de gebruikersvriendelijkheid van onze site hier zo goed mogelijk op aan te passen en zijn blij met uw feedback.

Door uit Almere op 12-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

N.t.b.

Door uit Hilversum op 12-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen 24 uur reactie ontvangen; vervolgens binnen 2 dagen kennismakingsafspraak met kandidaat gemaakt en ze start al over 3 dagen. Dus de hele procedure heeft nog geen week geduurd. Top!

Door uit Joure op 12-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

snelle hulpverlening

Door uit Hilvarenbeek op 11-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

ik kreeg vlot een andere kandidaat toegewezen

Door uit Gorssel op 10-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Na mijn aanmelding werd de volgende dag al een hulp gevonden. Inmiddels heb ik kennis met haar gemaakt en denk dat deze hulp goed bij ons en onze wensen aansluit.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!