Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.1

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Hardinxveld-Giessendam op 20-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De eerste hulp kwam niet opdagen op afgesproken tijd. Heb nu nog steeds geen hulp

Door uit Purmerend op 19-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen een paar dagen na de aanvraag had ik hulp. Nog te kort om definitief oordeel te vellen maar voor nu heel tevreden.

Door uit Voerendaal op 15-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

JE krijgt snel reactie. Wel waren de eerste twee personen niet beschikbaar (gaven aan niet te willen). Verder jammer dat het contract ingaat als je je aanmeldt en niet zodra de dienstverlening start (er iemand is gevonden).

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Onze factuur heeft betrekking op het leveren van gegevens van een kandidaat. Dit is de reden dat u de factuur ontvangt na de eerste keer dat u gegevens van een kandidaat heeft ontvangen.

Door uit Etten-Leur op 12-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

eerste ervaring was beneden alle peil. Moet te veel handelingen doen om weer een nieuwe hulp te krijgen

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Indien een hulp niet start of stopt, kunt u dit gemakkelijk doorgeven via uw account. Dit heeft u ook succesvol gedaan. Wij zijn ook weer voor u opzoek naar een nieuwe hulp.

Door uit Pijnacker op 09-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Er moesten wat hobbels genomen worden voordat alles liep zoals het zou moeten

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Fijn dat het proces nu alsnog goed voor u verloopt.

Door uit Koewacht op 08-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Een groot schandaal, firma's als deze horen onder noemer maffia praktijk. Geen enkele vorm van dienst wordt verleend en toch een hoop geld vragen om niets te doen. Vraag je om een verklaring komt er geen. Enkel dat je binnen deze termijn moet betalen. Reclame die aanlokkelijk is tot je je hebt ingeschreven. Direct betalen zonder dat ze iets doen voor je. En dat mag allemaal...

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Spijtig dat u dit zo heeft ervaren. Wij hebben tweemaal een hulp voor u gezocht. Op het moment dat wij een hulp aan u voorstellen, gaat het abonnement in en dient u onze kosten te betalen. Op dat moment hebben wij namelijk tijd en kosten gemaakt voor uw zoekopdracht. Dit wordt duidelijk vermeld, op de website en voorwaarden waarmee u akkoord bent gegaan.

Door uit Lent op 16-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heel snel na aanmelding een match met een fijne, lieve en betrouwbare hulp

Door uit Venhuizen op 16-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Na opgave van deel neming werd zeer snel een hulp gevonden en binnen een paar dagen was de afspraak gemaakt. Vandaag heeft ze voor de eerste maal met onze tevredenheid gewerkt.

Door uit Scheemda op 09-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Is geen goed iemand te vinden bij jullie

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen dat u dit zo ervaart. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Asten op 08-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

makkelijk en snelle reactie

Door uit Roosendaal op 08-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

zeer snel een goede hulp gevonden.....!

Door uit Heikant op 07-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

de hulpen die zijn aangewezen zijn niet op komen dagen bij de afspraak of zijn na een dag ziek gemeld,van uit het buro heb ik dan ook weinig te verwachten...ik raad uw dienst dan ook zeker niet aan...wel mag ik 29,95 betalen terwijl ik nog steeds zonder hulp zit...ik vraag geen extreme dingen,dus gewoon mijn huis schoonmaken...

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Spijtig om te zien dat u dit op deze wijze ervaart, alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen.Onze factuur heeft betrekking op het leveren van gegevens van een kandidaat. Dit is de reden dat u de factuur ontvangt na de eerste keer dat u gegevens van een kandidaat heeft ontvangen. Mocht deze kandidaat niet bij u komen werken of mocht de hulp zijn/haar werkzaamheden binnen een jaar beëindigen (gezien vanaf eerste keer dat wij u een hulp hebben voorgesteld), dan zoeken wij een nieuwe hulp voor u. Dit is de garantie die wij u bieden.

Door uit Wagenborgen op 07-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel geregeld en prima hulp gevonden.

Door uit 's Gravenmoer op 06-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Uw bedrijf stuurt onprofessionele hulpen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van onze hulpen. Wij doen zoveel mogelijk ons best een ervaren hulp te sturen. Uiteraard werken wij ook met nieuwe hulpen daar waar wij meer mensen de kans willen geven op een leuke klus. Mocht u niet tevreden zijn over de hulp zoeken wij graag een nieuwe kandidaat voor u. U kunt de hulp dan afwijzen via uw account.

Door uit Schore op 06-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Jenny is vandaag voor de eerste keer geweest en voor beide partijen was het prima.

Door uit Eindhoven op 06-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Na mijn vraag om een huishoudelijke hulp , werd er snel gereageerd.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!