Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 7.9

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom
Laad meer ervaringen

Door uit Tilburg op 18-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim voldoende)

Omschrijving site:

Snelle reactie

Door uit Oirschot op 14-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

snelle match

Door uit Zoetermeer op 12-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Slecht gestart. Twijfels over screening. Maar vervolgens snelle reactie, uiteindelijk leidend tot match.

Door uit Apeldoorn op 09-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heb al twee periodes gebruik gemaakt van deze organisatie en met beide dames zeer tevreden.

Door uit Bunde op 08-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim voldoende)

Omschrijving site:

verliep prima goede tips vooraf

Door uit Ede op 05-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Bijna voldoende)

Omschrijving site:

De matching verliep niet soepel. Ik kreeg verschillende keren iemand aangeboden die niet paste bij mijn vraag. Na drie keer wel.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw review, alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Wij zijn blij dat we inmiddels een passende hulp hebben kunnen voorstellen.

Door uit Weurt op 02-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Uiteindelijk een hulp gevonden, moet nog beginnen. De eerste hulp kwam niet opdagen. Ik vind het zelf een hoop geregel, contact opnemen, afspraken maken, contract regelen, achter iemand aan zitten die niet op komt dagen. En uiteindelijk zijn we maandelijks net zoveel kwijt als dat je alles uitbesteedt aan een bedrijf. Ik zie de meerwaarde niet van deze manier van werken.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw review, alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Op deze manier kunnen wij onze dienst goedkoper leveren dan het gemiddelde bedrijf.

Door uit Huizen op 25-05-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim voldoende)

Omschrijving site:

tevreden

Door uit 's-Gravenzande op 19-05-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goed

Door uit Enschede op 17-05-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Bijna voldoende)

Omschrijving site:

Ze begon met ziek zijn, dus weet ik het nog niet.

Door uit Arnhem op 14-05-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima

Door uit Heeze op 09-05-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Beoordeling bedrijf redelijk. Wat moeilijk door Corona. Hulp moeilijk bij het maken van een afspraak.

Door uit Wintelre op 08-05-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim voldoende)

Omschrijving site:

8

Door uit Hengelo op 07-05-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer slecht)

Omschrijving site:

Mijn hulp blijkt heel andere maatstaven te hebben van schoon dan ik. Dat werkt niet.Het systeem werkt snel maar is niet zaligmakend. Ze zei dat ze een diploma had voor schoonmaken, dan sta je niet met je schoenen aan op een antiek stoel die met trijp is bekleed.

Door uit Franeker op 05-05-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Er werd al snel een kandidaat voorgesteld. Dat is goed. Maar de kandidate en wij hebben nog geen kennis gemaakt. Wij hebben dus van beide kanten nog geen beslissing genomen. Door een misverstand (?) stuurt u mij een mail waarin u zegt dat de kandidate zegt dat ons contract is begonnen op 5 mei 2021. Dat is dus niet zo. Vreemd ook, want op 3 mei heb ik u een mail gestuurd waarin ik zeg hoe de kandidate en wij verder gaan. Namelijk eerste kennismaking op 18 mei en als het bij beiden! klikt, start vanaf 24 mei als mijn man en ik onze tweede vaccinatie hebben gehad. U stuurt mij daarna zelfs nog een mail waarin u aangeeft dat u mij zal herinneren aan onze afspraak op 18 mei! De regel onder dit veld vind ik heel raar. Ik ga geen product aanschaffen! Er gaat, hopelijk, een mens ons helpen in de huishouding.

Door uit Wijchen op 29-04-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Duidelijke communicatie

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Geniet ook van een huishoudelijke hulp in huis

Net als 14.509 andere huishoudens


  • Een huishoudelijke hulp voor € 12,50 per uur
  • Een huishoudelijke hulp met schoonmaakcertificaat
  • Eigen account met handig urenoverizcht
  • Vergoeding bij schade of ongevallen
  • Een vervangende hulp