Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.1

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Waalwijk op 21-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

accuraat en snel een reactie gekregen op mijn vraag voor hulp en een zeer goed persoon die jullie voor mij hebben aangeprezen daar voor mijn dank ik zou haar voor ongeveer 3a4 maanden willen gr W.TYroifontaine

Door uit Oisterwijk op 20-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

snel reactie van deze organisatie en een gepaste hulp was snel gevonden, hartelijk dank aan het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

Door uit Tilburg op 19-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik kwam snel aan een huishoudelijke hulp, waar dat op andere manieren niet lukte. Nu ga ik ervaren of het ook gaat bevallen.

Door uit Wieringerwaard op 18-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Heb nog niet genoeg ervaring om een oordeel te geven

Door uit Gasselte op 18-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goed gedaan

Door uit Putte op 15-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Vinden van hulp duurde erg lang

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw feedback. Wij zijn geheel afhankelijk van de beschikbaarheid van de hulpen uit uw omgeving. Daarnaast dienen de hulp ook te voldoen aan uw wensen en eisen. De lockdown helpt helaas niet mee met de snelheid van het vinden van een hulp. Helaas kan dit er in deze tijd voor zorgen dat we niet altijd even snel een hulp vinden als we zouden willen. Uiteraard zijn we wel blij dat er uiteindelijk een hulp voor u is gevonden.

Door uit Westendorp op 18-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima

Door uit Tilburg op 18-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Hulp is snel gevonden maar de kwaliteit laat vaak de wensen over. Ook is het profiel van de hulp amper gecheckt. Poetsexamen stelt weinig voor en sinds 2018 aangesloten stelt ook niks voor want dat wil niet zeggen dat die ook al 3 jaar poetst.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit De Bilt op 13-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Sterre is een uitstekende kracht. Zeer beschaafd, vriendelijk en punctueel.

Door uit Schiedam op 13-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Superfijne dienstverlening. toen de eerste hulp stopte kwam er snel een aanbod voor een gesprek met een nieuwe kandidaat

Door uit Limmen op 12-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel en prima

Door uit Gouda op 12-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb dezelfde dag van mijn aanvraag deze gecanceld, dat is dus binnen 14 dagen. ik blijf mails krijgen en een factuur. Ongekend, slechte administratie.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw review. Wij doen ons best alle opdrachtgevers zo snel mogelijk te kunnen voorzien van een hulp. U heeft niet in uw aanvraag aangegeven dat u zou gaan emigreren. Wij hadden u hier er anders opnieuw op kunnen attenderen dat u een jaarcontract via onze site aan gaat. Wij geven duidelijk aan dat wij een schoonmaak abonnement leveren. Daarnaast heeft u ook al gegeven ontvangen van een potentiele hulp die we niet kunnen terug draaien. Ondertussen hebben wij contact met u gehad en hopen dat u alsnog naar tevredenheid bent geholpen.

Door uit Goirle op 11-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Al snel na onze aanmelding bij ikzoekhuishoudelijkehulp kregen we bericht dat er een hulp gevonden is. Top!

Door uit Munstergeleen op 11-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Vlotte afhandeling

Door uit Zevenhuizen op 11-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

,

Door uit Noorbeek op 08-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Wij hebben tot nu toe nog geen enkele goede ervaring gehad met geen enkele voorgestelde kandidaat. De kandidaat die vandaag zou komen is ook weer niet komen opdagen en dit zonder enige afmelding. Daar bovenop komt ook nog dat zij kenbaar heeft gemaakt dat zij 15€ per uur vroeg ipv van de door u opgegeven 12,50€ per uur. Door dit alles hebben wij geen vertrouwen meer in uw bedrijf en willen wij per direct afzien van iedere verdere samenwerking. Groeten, Victor Walpot en Ingeborg Vaessen

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!