Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 7.8

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer en/of mevrouw

Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes
Laad meer ervaringen

Door uit Oud Gastel op 06-08-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer slecht)

Omschrijving site:

Joanna is niet op komen dagen en ik kan vervolgens geen contact met jullie krijgen om een nieuwe hulp te zoeken

Door uit Weert op 30-07-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Niet goed

Door uit Delden op 04-08-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Marloes heeft hier al 1 keer gewerkt! We hebben eerst kennisgemaakt met koffie. En veel gepraat. Open en eerlijk. Allereerst vind ik Marloes een hele leuke vrouw, stabiel, invoelend, lief en eerlijk. En ze kan het ook goed met mijn dieren vinden. Ik vind haar innerlijke rust een verademing en ik kwam direct zelf tot rust. Toen ging ze aan het werk, rustig en zorgvuldig. Ik kon zelfs een uurtje slapen ivm herseninfarct. Ik vertrouwde haar direct! Echt, voor wat mij betreft, een hele goede match! Dank u wel! Tav mijn ervaringen naar u, geweldig! Jullie hebben supersnel een oplossing gevonden, efficiënt en vriendelijk! De eerste rekening aan jullie betaal ik morgen, rond het middaguur. Met Marloes heb ik afgesproken dat ik haar per week betaal, dat lijkt me wel zo netjes naar haar. Tjonge, wat ben ik blij met Marloes! Hartelijk dank, Astrid.

Door uit Middelburg op 31-07-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

plezierig

Door uit Warmenhuizen op 28-07-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goed bedrijf , goed contact

Door uit Bilthoven op 28-07-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima, snel een nieuw iemand gevonden die er wel voldoet.

Door uit Oudenhoorn op 15-07-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ze deed het goed.

Door uit Best op 14-07-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim voldoende)

Omschrijving site:

Prima hulp en duidelijke website

Door uit Tilburg op 13-07-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Uiteindelijk een goede en fijne hulp gevonden. Daar dan ook ontzettend blij mee. Echter ging dit niet vanzelf en de bereikbaarheid van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl laat te wensen over. Vervelend als je dan na 2 weken vast zit aan een jaarcontract. Gelukkig is onze hulp een geweldige jongen die ons heel fijn helpt. Dus dat is positief.

Door uit Wijchen op 09-07-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

snelle bemiddeling

Door uit Voorschoten op 01-07-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Na een eerste teleurstelling goede hulp gevonden.

Door uit Berkel en Rodenrijs op 01-07-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim voldoende)

Omschrijving site:

Dian heeft vandaag gewerkt bij mijn moeder en de werkzaamheden prima uitgevoerd. Het is heerlijk schoon en fris.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Geniet ook van het gemak van een huishoudelijke hulp in huis

Net als 16.256 andere huishoudens


  • Een huishoudelijke hulp voor € 13,50 per uur
  • Een huishoudelijke hulp met schoonmaakcertificaat
  • Eigen account met handig urenoverizcht
  • Fonds bij schade door hulp
  • Een vervangende hulp

Vaste huishoudelijke hulp

Je krijgt een eigen huishoudelijke hulp die altijd bij je komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, moeten ze een training volgen. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door uw hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster

Onze insteek is dat uw huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin uw schoonmaakster eerder stopt dan verwacht. Je bent bij ons verzekerd van een nieuwe hulp als je schoonmaakster stopt. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement. Je zit dus nooit zonder hulp!