Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Utrecht?

Voor al uw hulp in het huishouden in Utrecht

U zoekt een huishoudelijke hulp in de hoofdstad van de provincie Utrecht? Wij staan voor u klaar. Voor slechts € 12,50 per uur (excl. eenmalig bemiddelingsbedrag) hebt u al een huishoudelijke hulp in huis.

Kosten huishoudelijke hulp

Al onze huishoudelijke hulpen in Utrecht werken voor hetzelfde tarief van € 12,50 per uur. U overlegt zelf met uw hulp welke huishoudelijke taken uitgevoerd gaan worden. Naast het tarief voor de huishoudelijke hulp dient u ons een eenmalig bemiddelingsbedrag te betalen. Dit bedrag is afhankelijk van het aantal uren dat de huishoudelijke hulp bij u aan het werk gaat.

Huishoudelijke hulp Utrecht aanvragen

Het aanvragen van een huishoudelijke hulp in Utrecht is niet moeilijk. Het enige wat u dient te doen is het volgen van de onderstaande stappen:

  1. Schrijf u in op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl;
  2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in;
  3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte huishoudelijke hulp uit Utrecht;
  4. U ontvangt de gegevens van een hulp die bij u past;
  5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp. Als jullie een klik hebben, kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er toch geen klik? Dat kunt u bij ons aangeven, dan gaan wij op zoek naar een andere hulp die beter bij u past.

Schrijf u hier in voor een huishoudelijke hulp in Utrecht

Altijd een huishoudelijkehulp uit (de omgeving van) Utrecht

Wij weten hoe fijn het is om een huishoudelijke hulp te hebben die bij u uit de buurt komt. Deze hulp weet hoe het er aan toe gaat bij u in de omgeving en de kans op een klik is daardoor het grootst. Wij zoeken dan ook altijd naar een geschikte hulp bij u uit de omgeving. Op onderstaand kaartje ziet u de ingeschreven hulpen in en rondom Utrecht.

Language English