Een huishoudelijke hulp is zo geregeld!

Een huishoudelijke hulp aanvragen is binnen no-time geregeld. Volg onderstaande stappen en geniet van een schoon huis en meer vrije tijd.

1. Inschrijven

Schrijf je eenvoudig en snel in.


2. Aanvraag indienen

Geef jouw wensen en eisen door.


3. huishoudelijke hulp gevonden

Meestal binnen 3 dagen een hulp.

Zo vinden wij je huishoudelijke hulp


Wij gaan direct op zoek
Zodra wij jouw aanvraag hebben ontvangen, gaan wij direct op zoek naar een passende huishoudelijke hulp in ons bestand van 314.723 hulpen.


Schoonmaaktraining check
Al onze huishoudelijke hulpen zijn gescreend en hebben een schoonmaaktraining afgerond.


Altijd een passende hulp
Heb je geen klik met de huishoudelijke hulp, dan gaan wij direct op zoek naar een nieuwe hulp.

Je eigen account

Onze service

Je kunt altijd rekenen op onze hulp als je er even niet uitkomt.

Contact met de huishoudelijke hulp

Een vaste plek voor alles rondom je huishoudelijke hulp. Maak gebruik van handige tips voor de kennismaking of het opstellen van een sleutelovereenkomst.

Uren overzicht

De huishoudelijke hulp vult na afloop de gewerkte uren in die je overzichtelijk terug kunt zien.

Vaste huishoudelijke hulp

Je krijgt een eigen huishoudelijke hulp (m/v) die altijd bij je komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, moeten ze een training volgen. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Je bent bij ons verzekerd van een nieuwe hulp als je schoonmaakster stopt. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement. Je zit dus nooit zonder hulp!