Hulp in huis gevraagd

Ervaringen Waardering: 8,4

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 1982 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

huishoudelijke hulp

Bij gebruik van onze diensten profiteert u gelijk van onze service. U ontvangt de volgende diensten wanneer u een aanvraag bij ons indient:

 • Betalen naar resultaat
  Wij gaan altijd op zoek naar een hulp die aan de door u opgegeven wensen voldoet. Hiervoor betaalt u eenmalig een bemiddelingsbedrag. U gaat echter pas betalen op het moment dat wij daadwerkelijk de gegevens van een hulp aan u geleverd hebben. Zo weet u zeker dat u nooit betaalt voor service die u niet ontvangt.
 • Gratis tips
  Voor onze leden hebben wij exclusief een gratis e-book met tips die van pas kunnen komen wanneer u een hulp in dienst hebt.
 • Voorbeeldcontracten
  Voordat u een hulp in dienst neemt, sluit u onderling een contract af. Om u hierbij te helpen vindt u, na inschrijving op onze site, voorbeeldcontracten. U kunt deze gebruiken als voorbeeld voor het vastleggen van afspraken tussen u en de hulp.
 • Hulp bij uw administratie
  Wanneer u een hulp heeft gevonden via ikzoekhuishoudelijkehulp.nl kunt u gebruik maken van ons urenbriefjessysteem. Deze briefjes kunt u downloaden op de website. Tevens kunt u bij uw persoonlijke pagina een overzicht van de door uw hulp gewerkte uren vinden. Hierdoor heeft u een duidelijk overzicht van de werkzaamheden van de hulp en weet u precies voor hoeveel uur u deze dient uit te betalen.
 • Garantie
  Als u gebruikt maakt van ons bemiddelingspakket bieden wij u de volgende garanties:
  • Privacy: Uw privacy wordt altijd gewaarborgd. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt. U krijgt de gegevens van de hulp toegestuurd waardoor u contact op kunt nemen met de huishoudelijke hulp wanneer dit u uitkomt;
  • Tevredenheid: Wanneer u niet tevreden bent over de eerste hulp die wij voor u geselecteerd hebben, kunt u binnen vier weken gratis een nieuwe hulp aanvragen. Wij zoeken (binnen deze termijn van vier weken) naar een hulp voor u totdat u tevreden bent. Als de hulp binnen een jaar stopt, gaan wij gratis voor u op zoek naar een nieuwe hulp.
Geniet ook van het gemak van een huishoudelijke hulp en vul het inschrijfformulier in

Schrijf u in voor huishoudelijke hulp

Language English