Huishoudelijke hulp Rotterdam

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2469 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

WHlFv4MIFjc watch_video
 

Er blijft steeds minder tijd over voor het uitvoeren van huishoudelijke werkzaamheden. Ikzoekhuishoudelijkehulp helpt u graag om uw huis schoon te houden. Voor slechts € 13,50 per uur heeft u al een huishoudelijke hulp in Rotterdam. Het enige wat u hier voor hoeft te doen is uzelf in te schrijven en een aanvraag voor een huishoudelijke hulp in te dienen.

Schrijf u hier in voor een hulp uit Rotterdam.

Kosten huishoudelijke hulp

De vergoeding voor een huishoudelijke hulp in Rotterdam is op te splitsen in de vergoeding voor de huishoudelijke hulp en het eenmalige bemiddelingsbedrag. De vergoeding voor de hulp uit Rotterdam bedraagt slechts € 13,50 per uur. De hoogte van het bemiddelingsbedrag is afhankelijk van het aantal uren in uw aanvraag.

Huishoudelijke hulp Rotterdam aanvragen

Wilt u zo snel mogelijk een huishoudelijke hulp uit Rotterdam? Volg dan onderstaande stappen:

  1. Schrijf u in;
  2. Dien een aanvraag in;
  3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct voor u op zoek naar een geschikte hulp in Rotterdam;
  4. Als wij een hulp hebben gevonden die aan uw wensen en eisen voldoet ontvangt u de gegevens van de hulp;
  5. U kunt dan een kennismakingsgesprek plannen om te kijken of er een klik is. Geen klik? Dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een hulp die beter bij u past.

Naast het feit dat wij altijd een hulp zoeken die aan uw wensen en eisen voldoet zoeken wij ook altijd een hulp bij u uit de buurt. Uw hulp komt dus altijd uit (de omgeving van) Rotterdam.