Garantie, groot aanbod en geen gedoe

Wij bieden u het recht op een jaar lang garantie. Wanneer uw hulp binnen een jaar ziek wordt, onverwacht de voorkeur geeft aan een andere baan of om andere redenen niet meer bij kan of wil werken, heeft u het recht op gratis nieuwe bemiddeling.

Garantie

Wij vinden het belangrijk dat u een hulp hebt waarmee met klikt. Wij zullen daarom ook altijd uw wensen meenemen bij het zoeken naar een geschikte hulp. Indien de hulp bij u aan de slag gaat betaalt u deze slechts € 13,50 per uur. Wanneer u toch niet tevreden bent met de hulp die wij voor u geselecteerd hebben kunt u binnen vier weken gratis een nieuwe hulp aanvragen. Bevalt de hulp weer niet? Dan kunt u wederom gratis binnen vier weken een nieuwe hulp aanvragen.

Groot aanbod

Ons bestand met hulpen in de huishouding blijft maar groeien. Op dit moment staan er 226.168 hulpen geregistreerd in ons bestand. Hierdoor zijn er altijd wel hulpen te vinden die aan uw wensen voldoen. Ons grote aanbod zorgt ervoor dat we u altijd van dienst kunnen zijn.

In het kaartje hieronder ziet u waar er bij u in de buurt huishoudelijke hulpen ingeschreven staan.

Geen gedoe

Wanneer u een aanvraag bij ons doet nadat u zich bij ons heeft ingeschreven, nemen wij u al het werk uit handen. Aan de hand van uw wensen gaan wij op zoek naar geschikte kandidaten. Daarnaast verzorgen wij ook de administratie. Zo kunt u bij ons een voorbeeldcontract vinden dat u kunt gebruiken bij het opstellen van een contract met uw hulp en houden wij voor u het aantal gewerkte uren van de hulp bij. Voor deze service betaalt u slechts een eenmalig bemiddelingsbedrag. U ervaart gemak en wij doen de rest.

Ook een hulp die voldoet aan uw wensen?

Schrijf u dan hier in!