Garantie, groot aanbod en geen gedoe

Wij bieden je garantie gedurende de gehele looptijd van je schoonmaakabonnement. Wanneer je hulp ziek wordt, onverwacht de voorkeur geeft aan een andere baan of om andere redenen niet meer bij kan of wil werken, zoeken wij een nieuwe huishoudelijke hulp voor u.

Garantie

Wij vinden het belangrijk dat je een hulp hebt waarmee met klikt. Wij zullen daarom ook altijd je wensen meenemen bij het zoeken naar een geschikte hulp. Indien de hulp bij jou aan de slag gaat betaal je deze slechts € 13,50 per uur. Wanneer je toch niet tevreden bent met de hulp die wij voor je geselecteerd hebben zoeken wij een nieuwe voor je.

Groot aanbod

Ons bestand met hulpen in de huishouding blijft maar groeien. Op dit moment staan er 255.740 hulpen geregistreerd in ons bestand. Hierdoor zijn er altijd wel hulpen te vinden die aan je wensen voldoen. Ons grote aanbod zorgt ervoor dat we je altijd van dienst kunnen zijn.

In het kaartje hieronder zie je waar er bij jou in de buurt huishoudelijke hulpen ingeschreven staan.

Geen gedoe

Wanneer je een aanvraag bij ons doet nadat je je bij ons hebt ingeschreven, nemen wij je al het werk uit handen. Aan de hand van je wensen gaan wij op zoek naar geschikte kandidaten. Daarnaast verzorgen wij ook de administratie. Zo kun je bij ons een voorbeeldcontract vinden dat je kunt gebruiken bij het opstellen van een contract met je hulp en houden wij voor je het aantal gewerkte uren van de hulp bij. 

Ook een hulp die voldoet aan je wensen?

Schrijf je dan hier in!

Geniet ook van het gemak van een huishoudelijke hulp in huis

Net als 16.256 andere huishoudens


  • Een huishoudelijke hulp voor € 13,50 per uur
  • Een huishoudelijke hulp met schoonmaakcertificaat
  • Eigen account met handig urenoverizcht
  • Fonds bij schade door hulp
  • Een vervangende hulp

Vaste huishoudelijke hulp

Je krijgt een eigen huishoudelijke hulp die altijd bij je komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, moeten ze een training volgen. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door uw hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster

Onze insteek is dat uw huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin uw schoonmaakster eerder stopt dan verwacht. Je bent bij ons verzekerd van een nieuwe hulp als je schoonmaakster stopt. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement. Je zit dus nooit zonder hulp!