Gratis Bol.com-bon t.w.v. € 20!

Hulp-in-huis wil haar tevreden klanten de mogelijkheid bieden om een gratis Bol.com-bon van € 20 te ontvangen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is het opnemen en het uploaden van een video waarin je vertelt wat jouw positieve ervaring is met onze bemiddeling. Jouw video wordt uitsluitend gebruikt op de betreffende site om nieuwe potentiële klanten te informeren.
Na het doorsturen van de link ontvang je binnen vijf dagen een Bol.com-bon ter waarde van 20 euro.

Hieronder vind je een handleiding voor het maken van een video.

5 stappen om de Bol.com-bon te ontvangen:

1. Zet jouw webcam, smartphone of andere apparatuur klaar om een video op te nemen.

2. Zorg dat je in beeld vertelt wat je van onze site (graag met naam, dus of ikzoekhuishoudelijkehulp.nl, ikzoekeenschoonmaakster.nl, sopje.nl, schoonmaak-student.nl, ikzoekeenwittewerkster.nl) vindt. Bijvoorbeeld:

  • Hoe heb je onze site gevonden? 
  • Hoe snel heeft de site jou een hulp aangeleverd? 
  • Hoe zou je onze site omschrijven? 
  • Wat is volgens jou de meerwaarde van de site?

3. Upload de video op www.youtube.com (Mocht je nog geen account hebben dan zul je deze eerst moeten aanmaken (kosteloos)).

4 Voeg informatie toe.
Titel: Bedenk een titel die de lading van jouw video dekt.
Beschrijving: Je mag hier alles invullen. Let hierbij goed op dat je in de beschrijving onze url vermeldt.
Tags: Voeg minimaal 4 tags toe. 

5. Stuur de YouTube-link naar info@hulp-in-huis.nl. Je ontvangt de Bol.com-bon per mail binnen vijf werkdagen na het mailen van de YouTube-link.

Door deel te nemen aan onze actie geef je ons toestemming om jouw video op onze website te vertonen. Wij zullen jouw video uitsluitend op onze ervaringenpagina tonen.

Voorbeeld van een video die door een van onze klanten is gemaakt.

Vaste huishoudelijke hulp

Je krijgt een eigen huishoudelijke hulp (m/v) die altijd bij je komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, moeten ze een training volgen. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Je bent bij ons verzekerd van een nieuwe hulp als je schoonmaakster stopt. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement. Je zit dus nooit zonder hulp!