Huishoudelijk werk

Onder huishoudelijk werk worden alle taken verstaan in en rondom jouw huis, die ervoor zorgen dat je prettig in jouw woning kunt leven. Huishoudelijk werk is werk dat je zelf kunt doen, of kunt uitbesteden aan een huishoudelijk werk(st)er. Je kunt ervoor kiezen dit werk uit te besteden wanneer je zelf druk bent en hier niet aan toe komt, of doordat je niet (meer) in staat bent huishoudelijk werk uit te voeren door bijvoorbeeld ouderdom of een handicap.

        Ik zoek huishoudelijke hulp

Via ikzoekhuishoudelijkehulp kun jij je inschrijven om een huishoudelijk werk(st)er aan te vragen die je helpt bij al jouw huishoudelijke taken. Deze hulp neemt werkzaamheden uit handen zoals stofzuigen, afstoffen, verschonen van bedden of door het doen van boodschappen.

Je kunt bij jouw inschrijving zelf aangeven hoe vaak je wenst dat de huishoudelijk werk(st)er bij jou langs komt en je kunt tevens aangeven welke ander wensen je hebt. De medewerkers van ikzoekhuishoudelijkehulp gaan zo snel mogelijk voor je op zoek naar de meest geschikte huishoudelijk werk(st)er die je kan helpen bij al jouw huishoudelijke taken. Mocht het zo zijn dat je niet tevreden bent over de huishoudster, dan kun je dit aangeven binnen vier weken, en gratis een nieuwe aanvraag doen.

Vaste huishoudelijke hulp

We sturen je de gegevens van een hulp die aangeeft bij jou te willen werken. Jullie maken zelf afspraken wanneer en hoe vaak de hulp komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, volgen ze een training. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Wij gaan dan direct op zoek naar een nieuwe hulp. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement.