Hulp in huishouden gezocht

Ervaringen Waardering: 8,3

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2188 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Huishoudelijke taken moeten goed worden onderhouden om het huis goed leefbaar te houden. De bekende Nederlandse kunstschilder 'Jan Steen' schilderde vaak rommelige huishoudens. Daardoor is de uitdrukking 'een huishouden van Jan Steen' ontstaan, die vandaag de dag gebruikt wordt wanneer er wordt gesproken van een ongeregeld huishouden.

Huishoudelijke taken laten doen

Wanneer u zelf geen tijd hebt voor het doen van uw huishouden, of u kunt deze werkzaamheden door lichamelijke klachten niet meer uitvoeren, kan Ikzoekhuishoudelijkehulp wat voor u betekenen. Een hulp in het huishouden kan u veel werk uit handen nemen en kan huishoudelijke taken voor u verrichten.

Hulp bij het huishouden nodig?

Via Ikzoekhuishoudelijkehulp kunt u zich inschrijven om vervolgens een aanvraag te doen voor een huishoudelijke hulp die huishoudelijke werkzaamheden voor u verricht. Wanneer u een aanvraag doet voor een hulp in het huishouden, gaan medewerkers van Ikzoekhuishoudelijkehulp op zoek naar een geschikte hulp, aan de hand van uw opgegeven wensen. Er worden alleen kandidaten geselecteerd die voldoen aan uw wensen. Duizenden mensen gingen u voor en werden succesvol gematcht. Mocht het zo zijn dat u niet tevreden bent over de hulp of er is geen klik met de hulp, dan kunt u binnen vier weken gratis opnieuw een aanvraag indienen.

Schrijf u vandaag nog in voor hulp bij het huishouden!