Hulp in huishouden gezocht

Ervaringen 7,4

Gemiddelde score op basis van 3220 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Huishoudelijke taken komen steeds weer terug. Net als je er klaar mee bent, ligt de volgende taak alweer te wachten. Het huishouden is nooit klaar. Wanneer het huishouden zwaar voor je is of erg veel tijd van je vraagt, wordt het een last. Gun jezelf wat hulp, je hoeft niet alles alleen te doen! Wij zijn er om snel een betrouwbare hulp bij jouw huishouden te vinden.

Hulp bij huishoudelijke taken?

Een hulp in het huishouden kan jou veel werk uit handen nemen door huishoudelijke taken voor jou te doen. Wanneer je dit via ikzoekhuishoudelijkehulp.nl regelt, geniet je van nog meer voordelen...

 • Recht op fonds bij schade door hulp;
 • Het zoekproces word je uit handen genomen;
 • Garantie op jouw huishoudelijke hulp;
 • Een betrouwbare hulp voor slechts € 14,50 p/u;
 • Vaak al binnen drie dagen een betrouwbare hulp in huishouding gevonden.

Vind betrouwbare hulp bij huishouden

Wat kost hulp bij huishouden?

Konden we soms maar een uurtje vrije tijd kopen! Zou dat niet heerlijk zijn? Het is niet alleen heerlijk, het is ook mogelijk! Door een hulp bij huishoudelijke taken te regelen, geef je jezelf vrije tijd terug. De kosten voor een hulp bij huishouden zijn:

 • Een uurloon van slechts € 14,50;
 • Maandelijkse kosten voor het schoonmaakabonnement van € 14,95.

 • Fonds bij schade door hulp
 • Een hulp voor € 14,50 op basis van je wensen
 • Garantie zolang je abonnement loopt
 • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
 • Eenvoudige online administratie

Hulp in huishouden gezocht?

De zoektocht naar een betrouwbare hulp kan flink wat tijd en energie van je vragen. Dit is niet nodig! Met het grootste bestand aan hulp bij huishoudelijke taken, kunnen wij vaak binnen drie dagen een geschikte hulp voor jou vinden. Een hulp bij huishoudelijke taken gezocht? Schrijf je dan vandaag nog in

 1. Na inschrijving, dien je een aanvraag in gebaseerd op jouw wensen en eisen;
 2. Wij gaan direct voor jou op zoek en kunnen in 87% van de zoekopdrachten binnen drie dagen een geschikte hulp aandragen;
 3. Je ontvangt de gegevens van de hulp in huishouden per mail;
 4. Plan een kennismakingsgesprek in. Is er sprake van een klik? Stel dan een contract op en de hulp kan bij jou aan de slag.

Is er geen klik? Geen probleem! Wij gaan gratis voor jou op zoek naar een hulp in de huishouding die beter bij jou past.

Vind betrouwbare huishoudelijke hulp

Vaste huishoudelijke hulp

We sturen je de gegevens van een hulp die aangeeft bij jou te willen werken. Jullie maken zelf afspraken wanneer en hoe vaak de hulp komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, volgen ze een training. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Wij gaan dan direct op zoek naar een nieuwe hulp. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement.