Huishoudster

Een huishoudster neemt huishoudelijke taken van u over, zoals stofzuigen en ramen lappen. Zo houdt u meer tijd over voor dingen die echt belangrijk zijn. Wij nemen de zoektocht naar een betrouwbare huishoudster voor u over. Vaak heeft u binnen 3 werkdagen al een huishoudster die aan al uw wensen en eisen voldoet. Dat levert u direct meer vrije tijd op! 

Wat kost een huishoudster?

Een huishoudster kost € 13,50 per uur. De totale kosten van een huishoudelijke hulp zien er als volgt uit:

Huishoudster aanvragen

Huishoudster in dienst nemen

Een betrouwbare huishoudster vinden kan best lastig. Wij hebben een groot bestand beschikbare hulpen. Wij houden hierbij rekening met uw wensen en eisen ten aanzien van een werkster.

Een huishoudelijke hulp is zo geregeld:

  1. Schrijf u in;
  2. Dien een aanvraag in met uw wensen en eisen;
  3. Meestal binnen 3 dagen een huishoudster gevonden.

In ons bestand staan 252.977 huishoudsters, dus er is altijd wel iemand beschikbaar voor u.

Geniet ook van het gemak van een huishoudelijke hulp in huis

Net als 15.570 andere huishoudens


  • Een huishoudelijke hulp voor € 13,50 per uur
  • Een huishoudelijke hulp met schoonmaakcertificaat
  • Eigen account met handig urenoverizcht
  • Fonds bij schade door hulp
  • Een vervangende hulp

Vaste huishoudelijke hulp

U krijgt een eigen huishoudelijke hulp die altijd bij u komt schoonmaken. U hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij u thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij u in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat uw schoonmaakster bij u past. Dan is het onmisbaar dat u altijd dezelfde hulp in huis heeft.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, moeten ze een training volgen. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door uw hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door uw huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als uw eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als u eigen risico moet betalen, schakelt u ons fonds in. Bij schade kunt u bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster

Onze insteek is dat uw huishoudelijke hulp lang bij u blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin uw schoonmaakster eerder stopt dan verwacht. U bent bij ons verzekerd van een nieuwe hulp als uw schoonmaakster stopt. Hier betaalt u geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement. U zit dus nooit zonder hulp!