Huishoudster gezocht?

Huishoudster gezocht? Zoek niet verder. Wij nemen de zoektocht naar een betrouwbare huishoudster voor u over. Zo heeft u binnen 3 werkdagen al een huishoudster die aan al uw wensen en eisen voldoet. Dat levert u direct meer vrije tijd op! 

Huishoudster gevraagd: de kosten

Wij begrijpen dat u graag helderheid heeft over de huishoudster kosten. Een huishoudster inhuren brengt de volgende kosten met zich mee:

  • Een uurloon van € 12,50. Dit bedrag betaalt u rechtstreeks aan de huishoudster en is 100% voor haar. De witte huishoudster is zelf verantwoordelijk voor de belastingaangifte.
  • Een schoonmaakabonnement van € 8,99 per maand met eenmalige bemiddelingskosten van € 29,95. Voor dit bedrag krijgt u vergoeding bij schade, garantie gedurende de gehele looptijd en een vervangende huishoudster indien nodig.

Vind een betrouwbare huishoudster

Hoe werkt een huishoudster inhuren

Een betrouwbare huishoudster vinden kan een moeizaam proces zijn. Wij hebben een groot bestand betrouwbare huishoudster. Zo kunnen wij een huishoudster bij u aan de buurt aan u koppelen. Wij houden hierbij rekening met uw wensen en eisen ten aanzien van een huishoudster. 

  1. Schrijf u in;
  2. Vul wensen en eisen in en dien een aanvraag in;
  3. Wij gaan direct voor u op zoek naar een passende huishoudster;
  4. U ontvangt de gegevens van een potentiële hulp per e-mail;
  5. Plan een kennismakingsgesprek om te zien of er een klik is tussen u en de huishoudster.

Is er een klik? Stel dan een contract op en de huishoudster kan direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Laat het ons weten dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een huishoudster die beter bij u past.

Vind een huishoudster voor mij!

In ons bestand staan 244.915 huishoudsters, dus er is altijd wel iemand bij u in de buurt. Dien vandaag nog een aanvraag in en wij gaan direct voor u op zoek naar een betrouwbare huishoudster.