Huishoudster

Ervaringen 7,4

Gemiddelde score op basis van 3250 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Een huishoudster neemt huishoudelijke taken van je over, zoals stofzuigen en ramen lappen. Zo houd je meer tijd over voor dingen die echt belangrijk zijn. Wij nemen de zoektocht naar een betrouwbare huishoudster van je over. Vaak heb je binnen 3 werkdagen al een huishoudster die aan al jouw wensen en eisen voldoet. Dat levert je direct meer vrije tijd op! 

Wat kost een huishoudster?

Een huishoudster kost € 15,- per uur. De totale kosten van een huishoudelijke hulp zien er als volgt uit:

Huishoudster aanvragen

Huishoudelijke hulp in dienst nemen

Een betrouwbare huishoudelijke hulp vinden kan best lastig zijn. Wij hebben een groot bestand beschikbare hulpen. Wij houden hierbij rekening met jouw wensen en eisen ten aanzien van een hulp.

Een huishoudelijke hulp is zo geregeld:

  1. Schrijf je in;
  2. Dien een aanvraag in met jouw wensen en eisen;
  3. Meestal binnen 3 dagen een huishoudster gevonden.

In ons bestand staan 323.815 huishoudelijke hulpen, dus er is altijd wel iemand beschikbaar voor jou.

Geniet ook van het gemak van een huishoudelijke hulp (m/v) in huis

Net als 15.278 andere huishoudens

De voordelen

  • Jij hebt altijd een gemotiveerde hulp
  • Je beslist na 3 maanden of de hulp blijft of gaat
  • De eerste 3 maanden heb je een hulp voor €15 p/u
  • Vanaf dag 1 recht op het fonds bij schade door de hulp

Na 3 maanden een goede hulp gevonden?

  • Wij verlagen het abonnement naar €9,95 p/mnd
  • Jij betaalt jouw schoonmaaktopper €18 p/u
  • Jij hebt altijd een schoon en fris huis

Vaste huishoudelijke hulp

We sturen je de gegevens van een hulp die aangeeft bij jou te willen werken. Jullie maken zelf afspraken wanneer en hoe vaak de hulp komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, volgen ze een training. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Wij gaan dan direct op zoek naar een nieuwe hulp. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement.