Huishoudster / huishoudhulp gezocht?

Ervaringen Waardering: 8,4

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 1717 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Huishoudster / huishoudhulp gezocht? Wij helpen u graag. In onze database met duizenden hulpen is altijd wel een geschikte huishoudster voor u te vinden. Wat kost een huishoudster?

Een huishoudster zoeken via ikzoekhuishoudelijkehulp.nl betekent garantie op een hulp, een groot aanbod met beschikbare hulpen en geen gedoe. Wij zoeken altijd een huishoudhulp aan de hand van de door u opgegeven wensen. Mocht u geen klik hebben met de hulp, dan gaan wij kosteloos op zoek naar een geschiktere huishoudster.

Onze huishoudsters werken voor slechts €12,50 per uur (all-in) bij u thuis. Deze huishoudhulp kan verschillende taken van u overnemen. Denk hierbij aan het doen van de was, strijken, afstoffen, afwassen en opruimen. De keuken en badkamer schoonmaken, ramen lappen en stofzuigen. U geeft de huishoudster aan welke taken uitgevoerd moeten worden.

Huishoudhulp nodig? Onze voordelen:

  • Garantie: U ontvangt altijd één jaar lang garantie
  • Groot aanbod: In ons bestand staan ruim 185.595 hulpen, dus altijd wel iemand bij u in de buurt
  • Geen gedoe: U profiteert van onze service, wij doen de rest
  • Huishoudhulp voor bejaarden/ouderen

Ook profiteren van onze garantie en de voordelen van een huishoudster? Schrijf u dan nu in, dien een aanvraag in en wij gaan direct voor u op zoek naar een geschikte huishoudster.

Huishoudhulp / huishoudster gevraagd?

Het vinden van een witte huishoudster is erg gemakkelijk, het enige wat u hoeft te doen is de volgende stappen doorlopen:

  • Schrijf u in om een huishoudster in te huren
  • Dien een aanvraag in, geef bij de aanvraag uw wensen en eisen op
  • Na het ontvangen van de aanvraag gaan wij direct voor u op zoek naar een geschikte huishoudhulp
  • Als wij een huishoudhulp voor u hebben gevonden, ontvangt u de gegevens van deze hulp.
  • U kunt dan een kennismakingsgesprek met de hulp plannen, is er een klik met de hulp? Dan kan deze direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dat dan bij ons aan, wij gaan dan direct op zoek naar een hulp die beter bij u past.

Huishoudster gevraagd? Schrijf u hier in!

 
Language English