Huishoudster gezocht?

Ervaringen Waardering: 8,1

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2840 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Bent u op zoek naar een witte huishoudster? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Een huishoudster in dienst nemen ontlast u en het levert u direct meer vrije tijd op! 

Wat kost een huishoudster?

Wij begrijpen dat u graag helderheid heeft over de kosten van een huishoudster. Het tarief van een huishoudster wordt als volgt berekend:

  • Uurtarief huishoudster: € 12,50 . Hier komt dus niets meer bij. De witte huishoudster is zelf verantwoordelijke voor de belastingaangifte.
  • Abonnementskosten. Bij deze kosten zit onder andere vergoeding bij schade en diefstal inbegrepen.

Vind een betrouwbare huishoudster

Betrouwbare huishoudster gevraagd

Een betrouwbare huishoudster vinden kan een moeizaam proces zijn. Wij hebben een groot bestand betrouwbare huishoudster. Zo kunnen wij een huishoudster bij u aan de buurt aan u koppelen. Wij houden hierbij rekening met uw wensen en eisen ten aanzien van een huishoudster. 

  1. Schrijf u in;
  2. Vul wensen en eisen in en dien een aanvraag in;
  3. Wij gaan direct voor u op zoek naar een passende huishoudster;
  4. U ontvangt de gegevens van een potentiële hulp per e-mail;
  5. Plan een kennismakingsgesprek om te zien of er een klik is tussen u en de huishoudster.

Is er een klik? Stel dan een contract op en de huishoudster kan direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Laat het ons weten dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een huishoudster die beter bij u past.

Vind een huishoudster voor mij!

In ons bestand staan 235.052 huishoudsters, dus er is altijd wel iemand bij u in de buurt. Dien vandaag nog een aanvraag in en wij gaan direct voor u op zoek naar een betrouwbare huishoudster.