Hulp in de huishouding gezocht?

Ervaringen 7,4

Gemiddelde score op basis van 3251 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Een hulp in de huishouding neemt taken van je over die je niet meer zelf wilt of kunt doen. Zo houd je meer tijd over voor leuke dingen en heb je tóch een schoon huis. Een goedkope hulp in de huishouding vind je gemakkelijk en snel op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl.

Hulp in de huishouding gezocht

Een hulp in de huishouding neemt huishoudelijke taken van je over. Je bepaalt zelf wat de hulp voor je doet. Je kunt hulp krijgen met schoonmaken, tuinonderhoud, de boodschappen en meer. Het is bij ons ook mogelijk om een hulp in de huishouding via de Wmo aan te vragen.

Een hulp bij het huishouden aanvragen gaat snel en eenvoudig. In slechts drie stappen heb je een huishoudelijke hulp gevonden:

 1. Schrijf je eenvoudig en snel in via ons inschrijfformulier;
 2. Geef jouw wensen en eisen door in jouw aanvraag;
 3. Vind binnen 3 dagen een hulp in de huishouding.

Hulp in de huishouding aanvragen

Kosten hulp in de huishouding

Een hulp in de huishouding kost € 15,- per uur. Daarnaast betaal je een maandelijks bedrag voor een schoonmaakabonnement.

Voor slechts € 14,95 per maand kijk je nooit meer om naar jouw huishouden en jouw zoektocht naar een geschikte hulp in de huishouding. Het abonnement bied je vele voordelen. Zo kun je gebruikmaken van een fonds bij schade door de hulp, regelen wij een nieuwe hulp als jouw hulp stopt en kun je gebruikmaken van een persoonlijke omgeving met overzichtelijke administratie. Je geniet van de volgende voordelen:

 • Fonds bij schade door hulp;
 • Een hulp voor € 15,- per uur;
 • Garantie gedurende de gehele looptijd;
 • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig;
 • Omgeving met overzichtelijke administratie;

Vind een hulp in de huishouding voor mij!

Geniet ook van het gemak van een huishoudelijke hulp (m/v) in huis

Net als 15.267 andere huishoudens

De voordelen

 • Jij hebt altijd een gemotiveerde hulp
 • Je beslist na 3 maanden of de hulp blijft of gaat
 • De eerste 3 maanden heb je een hulp voor €15 p/u
 • Vanaf dag 1 recht op het fonds bij schade door de hulp

Na 3 maanden een goede hulp gevonden?

 • Wij verlagen het abonnement naar €9,95 p/mnd
 • Jij betaalt jouw schoonmaaktopper €18 p/u
 • Jij hebt altijd een schoon en fris huis

Vaste huishoudelijke hulp

We sturen je de gegevens van een hulp die aangeeft bij jou te willen werken. Jullie maken zelf afspraken wanneer en hoe vaak de hulp komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, volgen ze een training. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Wij gaan dan direct op zoek naar een nieuwe hulp. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement.