8,4
Op basis van 864 beoordelingen.

Huishoudelijke hulp gezocht in Venlo?


Goedkoop en betrouwbaar


Woont u in of rondom Venlo en bent u op zoek naar een huishoudelijke hulp? Dan kunt u bij ons direct een hulp aanvragen!

Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl selecteert voor u de beste huishoudelijke hulp voor een zo laag mogelijk tarief. Wanneer u een hulp uit de omgeving Venlo in dienst neemt, betaalt u deze slechts €12,50 per uur. Als u zich bij ons inschrijft, gaan wij direct op zoek naar een hulpverlener die u de juiste hulp kan bieden. Dit doen wij aan de hand van de wensen die u bij uw inschrijving heeft kunnen opgeven.

Hebben wij een hulp voor u gevonden...

…Dan sturen wij u de gegevens van deze hulp direct toe. U kunt de hulp vervolgens zelf bellen of mailen om een kennismakingsgesprek te plannen. U krijgt zo de gelegenheid de hulp beter te leren kennen. Is er een klik met de hulp, dan maakt u een afspraak voor de eerste werkdag. U betaalt ons in dit geval eenmalig het bemiddelingsbedrag. Indien er geen klik is, kunt u binnen vier weken gratis een nieuwe aanvraag indienen. Vinden wij geen hulp voor u? Dan betaalt u vanzelfsprekend ook niets.

Interesse?
Schrijf u dan nu in en vind een huishoudelijke hulp in de gemeente Venlo

 
Language English