Particuliere huishoudelijke hulp

Een particuliere huishoudelijke hulp is een eenvoudige oplossing voor schoon en hygiënisch huis. Door te kiezen voor een particuliere hulp, kiest u voor meer geluk. U krijgt meer vrije tijd voor dingen die u echt leuk vindt en iemand anders neemt het huishouden van u over.

Particuliere hulp gezocht

Via onderstaand stappenplan heeft u binnen mum van tijd een particuliere hulp in de huishouding gevonden.

  1. Schrijf uzelf in op ikzoekhuishoudelijkehulp.nl;
  2. Na uw inschrijving kunt u een aanvraag indienen waarbij u uw wensen en eisen kenbaar maakt;
  3. Aan de hand van deze wensen en eisen gaan wij op zoek naar een geschikte particuliere huishoudelijke hulp;
  4. Als wij een goede kandidaat gevonden hebben, sturen wij u zijn of haar contactgegevens;
  5. U kunt nu contact opnemen met de kandidaat om een kennismakingsgesprek te plannen. Indien de particuliere hulp u geschikt lijkt, kan deze direct aan het werk. Is dit onverhoopt niet het geval, dan zoeken wij een nieuwe kandidaat voor u. Dit valt onder onze garantie.

Kosten particuliere huishoudelijke hulp

Een particuliere hulp in de huishouding is via ikzoekhuishoudelijkehulp.nl helemaal niet duur. U betaalt namelijk slechts € 12,50 per uur. Hij of zij is zelf verantwoordelijk voor de belastingaangifte. Voor u komen er dus geen kosten of administratie meer bij het uurloon op. Naast het uurloon voor de huishoudelijke hulp sluit u een schoonmaakabonnement af met eenmalige bemiddelingskosten van € 29,95. Hier zit vergoeding bij voor schade, vervangende schoonmaak en garantie bij inbegrepen.

Ik ga voor meer vrije tijd en meer geluk!