Huishoudelijke hulp particulier

Particuliere huishoudelijke hulp gezocht? Een particuliere hulp in de huishouding is een eenvoudige oplossing voor schoon en hygiënisch huis. Het grote voordeel van een particuliere schoonmaakster is dat u geen schoonmaakbedrijf hoeft te zoeken of een werkster in dienst hoeft te nemen. Onze werksters vallen onder het vrijgesteld huispersoneel.

Particuliere hulp gezocht

Het is helemaal niet ingewikkeld om een particuliere huishoudelijke hulp aan te vragen. U hoeft zichzelf alleen maar in te schrijven en een aanvraag te voltooien, daarna doen wij het zoekwerk voor u! Via onderstaand stappenplan heeft u binnen mum van tijd een particuliere hulp in de huishouding gevonden.

  1. Schrijf uzelf in op ikzoekhuishoudelijkehulp.nl;
  2. Na uw inschrijving kunt u een aanvraag indienen waarbij u uw wensen en eisen kenbaar maakt;
  3. Aan de hand van deze wensen en eisen gaan wij op zoek naar een geschikte particuliere huishoudelijke hulp;
  4. Als wij een goede kandidaat gevonden hebben, sturen wij u zijn of haar contactgegevens;
  5. U kunt nu contact opnemen met de kandidaat om een kennismakingsgesprek te plannen. Indien de particuliere hulp u geschikt lijkt, kan deze direct aan het werk. Is dit onverhoopt niet het geval, dan zoeken wij een nieuwe kandidaat voor u. Dit valt onder onze garantie.

Kosten particuliere huishoudelijke hulp

Een particuliere hulp in de huishouding is via ikzoekhuishoudelijkehulp.nl helemaal niet duur. U betaalt namelijk slechts € 12,50 per uur. Dit bedrag is , u betaalt het direct aan de hulp. Hij of zij is zelf verantwoordelijk voor de belastingaangifte. Voor u komen er dus geen kosten of administratie meer bij het uurloon op. Naast het uurloon voor de huishoudelijke hulp sluit u een schoonmaakabonnement af. Hier zit vergoeding bij schade en diefstal, vervangende schoonmaak en garantie bij inbegrepen.

Particuliere hulp gezocht? Schrijf u vandaag nog in!