Particuliere huishoudelijke hulp

Een particuliere huishoudelijke hulp is een hulp die niet op de loonlijst van een overkoepelend bedrijf staat. Door te kiezen voor een particuliere hulp, kies je voor meer geluk. Je krijgt meer vrije tijd voor dingen die je echt leuk vindt en iemand anders neemt het huishouden van je over.

Particuliere hulp gezocht

Via onderstaand stappenplan heb je binnen mum van tijd een particuliere hulp in de huishouding gevonden.

 1. Schrijf je in op ikzoekhuishoudelijkehulp.nl;
 2. Na jouw inschrijving kun je een aanvraag indienen waarbij je jouw wensen en eisen kenbaar maakt;
 3. Aan de hand van deze wensen en eisen gaan wij op zoek naar een geschikte particuliere huishoudelijke hulp;
 4. Als wij een goede hulp gevonden hebben, sturen wij je zijn of haar contactgegevens;
 5. Je kunt nu contact opnemen met de hulp om een kennismakingsgesprek te plannen. Indien de particuliere hulp je geschikt lijkt, kan deze direct aan het werk. Is dit niet het geval, dan zoeken wij een nieuwe hulp. Dit valt onder onze garantie.

Kosten huishoudelijke hulp particulier

Een particuliere hulp in de huishouding is via ikzoekhuishoudelijkehulp.nl helemaal niet duur. Je betaalt namelijk slechts € 15,- per uur. Hij of zij is zelf verantwoordelijk voor de belastingaangifte. Voor jou komen er dus geen kosten of administratie meer bij het uurloon op. Naast het uurloon voor de huishoudelijke hulp sluit je een schoonmaakabonnement af. Hier zit het fonds bij schade door de hulp, vervangende schoonmaak en garantie bij inbegrepen.

Ik ga voor meer vrije tijd en meer geluk!

Geniet ook van het gemak van een huishoudelijke hulp (m/v) in huis

Net als 15.278 andere huishoudens

De voordelen

 • Jij hebt altijd een gemotiveerde hulp
 • Je beslist na 3 maanden of de hulp blijft of gaat
 • De eerste 3 maanden heb je een hulp voor €15 p/u
 • Vanaf dag 1 recht op het fonds bij schade door de hulp

Na 3 maanden een goede hulp gevonden?

 • Wij verlagen het abonnement naar €9,95 p/mnd
 • Jij betaalt jouw schoonmaaktopper €18 p/u
 • Jij hebt altijd een schoon en fris huis

Vaste huishoudelijke hulp

We sturen je de gegevens van een hulp die aangeeft bij jou te willen werken. Jullie maken zelf afspraken wanneer en hoe vaak de hulp komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, volgen ze een training. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Wij gaan dan direct op zoek naar een nieuwe hulp. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement.