Huishoudelijke hulp particulier

Kost schoonmaken u om uiteenlopende redenen te veel moeite? Een particuliere hulp in de huishouding kan u helpen met uw huishoudelijke taken. Maak het uzelf gemakkelijk!

Particuliere hulp gezocht

Het regelen van een particuliere hulp in de huishouding doet u eenvoudig en snel via ons. U volgt simpelweg het volgende stappenplan, dan heeft u binnen mum van tijd een particuliere huishoudelijke hulp in huis.

  1. Schrijf uzelf in op ikzoekhuishoudelijkehulp.nl;
  2. Na uw inschrijving kunt u een aanvraag indienen waarbij u uw wensen en eisen kenbaar maakt;
  3. Aan de hand van deze wensen en eisen gaan wij op zoek naar een geschikte particuliere huishoudelijke hulp;
  4. Als wij een goede kandidaat gevonden hebben, sturen wij u zijn of haar contactgegevens;
  5. U kunt nu contact opnemen met de kandidaat om een kennismakingsgesprek te plannen. Indien de particuliere hulp u geschikt lijkt, kan deze direct aan het werk. Is dit onverhoopt niet het geval, dan zoeken wij een nieuwe kandidaat voor u. Dit valt onder onze garantie.

Kosten particuliere huishoudelijke hulp

Een particuliere hulp in de huishouding is via ikzoekhuishoudelijkehulp.nl helemaal niet duur. U betaalt namelijk slechts € 13,50 per uur. Dit bedrag is all-in, u betaalt het direct aan de hulp. Hij of zij is zelf verantwoordelijk voor de belastingaangifte. Voor u komen er dus geen kosten of administratie meer bij het uurloon op. Naast het uurloon voor de huishoudelijke hulp betaalt u ons eenmalig een bemiddelingsbedrag voor onze diensten. De hoogte hiervan is afhankelijk van uw aanvraag. U heeft een jaar garantie op de bemiddelingskosten. Dit betekent dat u deze kosten niet nogmaals betaalt als u binnen een jaar op zoek moet naar een nieuwe particuliere huishoudelijke hulp.

Particuliere hulp gezocht? Schrijf u vandaag nog in!