Poetshulp gezocht?

Een poetshulp voert verschillende huishoudelijke taken voor je uit. Een poetshulp aanvragen via ikzoekhuishoudelijkehulp.nl heeft flink wat voordelen:

Vind een poetshulp voor mij

Betrouwbare poetshulp gezocht

Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl neemt het zoekproces naar een poetshulp van je over en zorgt dat je snel een poetshulp in huis hebt. Via de volgende stappen doe je binnen een paar minuten een aanvraag:

  1. Schrijf je in;
  2. Activeer jouw inschrijving en dien een aanvraag in;
  3. Wij gaan direct op zoek naar een geschikte witte poetshulp;
  4. Wij mailen je de gegevens van een geschikte poetshulp;
  5. Plan een kennismakingsgesprek in om te kijken of er een klik is met de hulp.

Is er sprake van een klik? Dan kun je een contract opstellen en kan de poetshulp direct bij jou aan de slag. Is er geen klik? Geen probleem. Wij gaan altijd gratis op zoek naar een poetshulp die beter bij jou past.

Prijs poetshulp

Je betaalt de poetshulp rechtstreeks het uurloon van € 14,50 per uur. Daarnaast betaal je € 14,95 per maand voor het schoonmaakabonnement. Hiermee profiteer je van vele voordelen:

  • Fonds bij schade door hulp
  • Een hulp voor € 14,50 op basis van je wensen
  • Garantie zolang je abonnement loopt
  • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
  • Eenvoudige online administratie

Vind mijn poetshulp

Ervaringen 7,4

Gemiddelde score op basis van 3122 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Vaste huishoudelijke hulp

Je krijgt een eigen huishoudelijke hulp (m/v) die altijd bij je komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, moeten ze een training volgen. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Je bent bij ons verzekerd van een nieuwe hulp als je schoonmaakster stopt. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement. Je zit dus nooit zonder hulp!