Thuiszorg huishoudelijke hulp

Een thuiszorg als huishoudelijke hulp neemt de huishoudelijke taken van u over. Op deze manier hoeft u zelf het huishouden niet te doen en houdt u meer tijd over voor andere dingen.

Kosten thuiszorg

De kosten voor een thuiszorg als huishoudelijke hulp bedragen € 12,50 per uur. Daarnaast sluit u een schoonmaakabonnement af voor € 8,99 per maand met eenmalige bemiddelingskosten van € 29,95. Voor dit bedrag krijgt u vergoeding bij schade, vervangende hulp indien nodig en garantie gedurende de hele looptijd van uw abonnement. Met ons schoonmaakabonnement bent u goedkoper uit en geniet u gegarandeerd van uitstekende service!

Thuiszorg aanvragen

Bent u op zoek naar thuiszorg en dan een huishoudelijke hulp? Dan zit u bij ons goed. Het enige wat u zelf hoeft te doen, is uw wensen bij ons door te geven en de rest doen wij voor u. U vult het inschrijfformulier in met daarin uw eisen voor een huishoudelijke hulp in de thuiszorg in en wij gaan voor u op zoek. In ons grote aanbod van ruim 96.000 huishoudelijke hulpen is altijd een passende huishoudelijke hulp voor u te vinden. Geen administratieve rompslomp, alles wordt voor u gedaan. 

U kunt zich direct hier inschrijven