Thuiszorg huishoudelijke hulp

Een thuiszorg huishoudelijke hulp neemt de huishoudelijke taken van je over. Op deze manier hoef je zelf het huishouden niet te doen en houd je meer tijd over voor andere dingen.

Huishoudelijke hulp thuiszorg kosten

De kosten voor een thuiszorg als huishoudelijke hulp bedragen € 14,50 per uur. Daarnaast sluit je een schoonmaakabonnement af voor € 14,95 per maand. Voor dit bedrag kun je gebruikmaken van een fonds bij schade door de hulp, nieuwe hulp als jouw hulp stopt en garantie gedurende de hele looptijd van je abonnement. Met ons schoonmaakabonnement ben je goedkoper uit en geniet je gegarandeerd van uitstekende service!

Huishoudelijke hulp in de zorg aanvragen

Ben je op zoek naar een huishoudelijke hulp als thuiszorg? Dan zit je bij ons goed. Het enige wat je zelf hoeft te doen, is je wensen bij ons door te geven en de rest doen wij voor jou. Je vult het inschrijfformulier met daarin je eisen voor een huishoudelijke hulp in de thuiszorg in en wij gaan voor je op zoek. In ons grote aanbod van ruim 96.000 huishoudelijke hulpen is altijd een passende huishoudelijke hulp voor je te vinden. Geen administratieve rompslomp, alles wordt voor je gedaan. 

Je kunt je direct hier inschrijven

Vaste huishoudelijke hulp

We sturen je de gegevens van een hulp die aangeeft bij jou te willen werken. Jullie maken zelf afspraken wanneer en hoe vaak de hulp komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, volgen ze een training. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Wij gaan dan direct op zoek naar een nieuwe hulp. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement.