Op zoek naar een Alfahulp? Slechts € 14,50 p/u

Ben je op zoek naar een alfahulp? Een alfahulp maakt bij jou thuis schoon en kan verschillende huishoudelijke taken uit handen nemen. Ikzoekhuishoudelijkhulp.nl vindt voor jou snel een betrouwbare en efficiënte huishoudelijke hulp.

Direct een alfahulp zoeken >

Wat is een alfahulp?

Een alfahulp (of alphahulp) helpt je in het huishouden als je door een ziekte of beperking niet alles meer in huis kunt doen. Zij kan allerlei taken voor je uitvoeren binnen het huishouden. Dit kunnen schoonmaaktaken zijn, maar een alfahulp kan ook de was doen, de tuin onderhouden of boodschappen doen. Je spreekt samen met de huishoudelijke hulp af wat voor werk zij voor je gaat doen. Onze hulpen zijn flexibel en denken altijd met je mee.

Alfahulp zoeken: onze procedure

Alfahulp gezocht? Onze werkwijze is eenvoudig en snel. Bij je aanvraag geef je de eisen en wensen wat betreft de alfahulp aan. Op basis daarvan gaan wij direct voor je op zoek naar een geschikte en passende huishoudelijke hulp. Door het voeren van een kennismakingsgesprek kun je bepalen of de alfahulp ook werkelijk bij jou past. Is er geen match? Geen probleem: dit valt onder onze garantie. Wij gaan graag voor je verder op zoek!

De voordelen van een alfahulp

Een alfahulp van Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl geeft jou de volgende voordelen:

Je sluit een schoonmaakabonnement af voor € 14,95 per maand. Met dit abonnement profiteer je van veel voordeel.

  • Fonds bij schade door hulp
  • Een hulp voor € 14,50 op basis van je wensen
  • Garantie zolang je abonnement loopt
  • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
  • Eenvoudige online administratie

Alfahulp en PGB ook mogelijk!

Wanneer je door ziekte of beperking een Persoons Gebonden Budget ontvangt, kun je ook bij ikzoekhuishoudelijkehulp.nl terecht. Wij gaan voor je op zoek naar een geschikte alfahulp.

Schrijf je hier in voor een Alfahulp

Vaste huishoudelijke hulp

Je krijgt een eigen huishoudelijke hulp (m/v) die altijd bij je komt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er telkens iemand anders bij je thuis komt. Een vaste huishoudelijke hulp weet na een tijdje precies hoe ze bij jou in huis moet schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je schoonmaakster bij je past. Dan is het onmisbaar dat je altijd dezelfde hulp in huis hebt.

Gecertificeerde huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke hulpen hebben een schoonmaakcertificaat. Zodra hulpen zich bij ons inschrijven, moeten ze een training volgen. Na het afronden van de training mogen ze als schoonmaakster (m/v) aan de slag. Bij deze training leren onze huishoudelijke hulpen de basis van het schoonmaken. Daarnaast leren ze bijvoorbeeld hoe ze hun gewerkte uren moeten factureren.

Fonds voor schade door de hulp

Wij bieden een uniek fonds voor schade. Het gaat hierbij om schade die is veroorzaakt door je huishoudelijke hulp tijdens het schoonmaken. Als je eigen verzekering de schade niet (volledig) dekt of als je eigen risico moet betalen, schakel je ons fonds in. Bij schade kun je bijvoorbeeld denken aan een afstandsbediening die van tafel is gestoten of een omgevallen spiegel.

Gratis nieuwe schoonmaakster (m/v)

Onze insteek is dat de huishoudelijke hulp lang bij je blijft werken. Er kunnen altijd omstandigheden zijn waarin jouw schoonmaakster of schoonmaker eerder stopt dan verwacht. Je bent bij ons verzekerd van een nieuwe hulp als je schoonmaakster stopt. Hier betaal je geen extra toeslag voor, deze garantie is onderdeel van ons schoonmaakabonnement. Je zit dus nooit zonder hulp!