Op zoek naar een Alfahulp? Slechts € 12,50 p/u

Bent u op zoek naar een alfahulp? Een alfahulp maakt bij u thuis schoon en kan verschillende taken uit het huishouden uit handen nemen. Ikzoekhuishoudelijkhulp.nl vindt voor u snel een betrouwbare en efficiënte huishoudelijke hulp.

Direct een alfahulp zoeken >

Wat is een alfahulp?

Een alfahulp (of alphahulp) helpt u in het huishouden als u door een ziekte of beperking niet alles meer in huis kunt doen. Zij kan allerlei taken voor u uitvoeren binnen het huishouden. Dit kunnen schoonmaaktaken zijn, maar een alfahulp kan ook de was doen, de tuin onderhouden of boodschappen doen. U spreekt samen met de huishoudelijke hulp af wat voor werk zij voor u gaat doen. Onze hulpen zijn flexibel en denken altijd met u mee.

Alfahulp zoeken: onze procedure

Alfahulp gezocht? Onze werkwijze is eenvoudig en snel. Bij uw aanvraag geeft uw eisen en wensen wat betreft de alfahulp aan. Op basis daarvan gaan wij direct voor u op zoek naar een geschikte en passende huishoudelijke hulp. Door het voeren van een kennismakingsgesprek kunt u bepalen of de alfahulp ook werkelijk bij u past. Is er geen match? Geen probleem: dit valt onder onze garantie. Wij gaan graag voor u verder op zoek!

De voordelen van een alfahulp

Een alfahulp van Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl voorziet u van de volgende voordelen:

U sluit een schoonmaakabonnement af voor € 8,99 per maand met eenmalige bemiddelingskosten van € 29,95. Met dit abonnement profiteert u van veel voordeel.

  • Vergoeding bij schade
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie zolang uw abonnement loopt
  • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
  • Eenvoudige online administratie
  • 3 maanden gratis

Alfahulp en PGB ook mogelijk!

Wanneer u door uw ziekte of beperking een PersoonsGebonden Budget ontvangt, kunt u ook bij ikzoekhuishoudelijkehulp.nl terecht. Wij gaan voor u op zoek naar een geschikte alfahulp.

Schrijf u hier in voor een Alfahulp