Op zoek naar een Alfahulp?

Uw zoektocht naar een alfahulp begint hier!


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!
Ervaringen Waardering: 8,1

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2824 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Kunt u door ziekte of een beperking niet meer alles doen in huis? En bent u daarom op zoek naar een huishoudster? Dan bent u bij ikzoekhuishoudelijkehulp.nl aan het goede adres. Bij ons weet u van tevoren precies wat de kosten zijn en u kunt specifieke eisen opgeven met betrekking tot de hulp.

De vergoeding voor een alfahulp

Wanneer u ervoor kiest om een alfahulp of huishoudster in huis te nemen dient u ook rekening te houden met de vergoeding voor deze hulp. De vergoeding voor een alfahulp is op te splitsen in de vergoeding voor de hulp en het bemiddelingsbedrag. De vergoeding voor de hulp bedraagt slechts € 12,50 per uur, het bemiddelingsbedrag is afhankelijk van het aantal uren dat de hulp bij u moet werken. Lees hier meer over de kosten voor een alfahulp .

Alfahulp en PGB

Wanneer u door uw ziekte of beperking een PersoonsGebonden Budget ontvangt, kunt u ook bij ikzoekhuishoudelijkehulp.nl terecht. Wij gaan voor u op zoek naar een geschikte alfahulp.

Hoe werkt het?

Wij snappen dat het soms lastig kan zijn om een geschikte alfahulp te vinden. Daarom helpen wij u graag. Het enige wat u hoeft te doen is het volgen van de onderstaande stappen:

  1. Schrijf u in op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl;
  2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in;
  3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp;
  4. U ontvangt de gegevens van hulp die bij u past;
  5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan, wij gaan dan op zoek naar een andere hulp die beter bij u past.

Alfahulp gezocht? Schrijf u dan in, dien een aanvraag in en wij gaan direct voor u op zoek!

Schrijf u hier in voor een Alfahulp