Ik zoek een betrouwbare hulp

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2718 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Ik wil graag een hulp die mij kan helpen met huishoudelijke taken, maar hoe vind ik een goede hulp die ik kan vertrouwen?”

Een betrouwbare goede hulp in de huishouding vindt u niet overal. Helaas worden er veel hulpen aangeboden die minder betrouwbaar zijn dan ze op het eerste oog lijken. Pas daarom op waar u een hulp regelt.

Hoe vind ik een goede hulp in de huishouding?

Een goede hulp in de huishouding vinden kan best een uitdaging zijn. Allereerst is het belangrijk dat de hulp betrouwbaar is en aansluit bij uw wensen en eisen. Hulpen worden op veel plekken aangeboden, maar ze dat zijn helaas niet allemaal goede hulpen in de huishouding. Aangezien de hulp in uw vertrouwde omgeving aan het werk gaat, moet u uw hulp kunnen vertrouwen. Betrouwbaarheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Naast het feit dat wij als bedrijf vertrouwelijk met uw gegevens omgaan en niets doen zonder uw toestemming, vinden wij het ook erg belangrijk, en misschien nog wel belangrijker, dat de huishoudelijke hulpen betrouwbaar zijn. Hulpen kunnen bij ons een schoonmaaktraining volgen, zodat ze weten hoe ze huishoudelijke taken moeten aanpakken. Wij bieden u ook een garantie. Wanneer er geen klik met de huishoudelijke hulp is, zoeken wij een gratis verder. U vindt bij ons dus een betrouwbare en goede hulp in de huishouding. 

Vind een betrouwbare hulp

Waarom onze hulpen betrouwbaar zijn

Ervaring:

 • Dankzij onze tien jaar ervaring hebben wij een bestand met ruim 208.342 betrouwbare hulpen opgebouwd;
 • Nieuwe hulpen moeten zich aan voorwaarden en afspraken houden om voor ons te mogen werken;
 • Wanneer een nieuwe hulp niet aan de voorwaarden voldoet, nemen wij de hulp niet op in ons bestand;
 • Wanneer een hulp bij ons in het bestand staat, maar zich niet aan de afspraken houdt, verwijderen wij deze hulp uit ons bestand.

Uw belang telt

 • Om er zeker van te zijn dat de voorgestelde hulp bij u past, plant u een kennismakingsgesprek in. Dit gesprek is om te kijken of u een klik heeft met de hulp en om eventueel al afspraken te maken over werkdagen, tijden en taken. Is er sprake van een klik dan kan de hulp bij u aan de slag. Is er geen klik? Dan gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe hulp.
 • Wanner u via ikzoekhuishoudelijkehulp een hulp aanvraagt, ontvangt u tips die u helpen de veiligheid te vergroten. Deze tips kunt u ook met de hulp doornemen.
 • Is de hulp bij u aan de slag gegaan, maar is er toch geen sprake van een klik? Dan kunt u binnen vier weken gratis een nieuwe hulp aanvragen.

Een goede hulp in de huishouding vindt u hier

Wij doen er alles aan om een betrouwbare en goede hulp in de huishouding voor u te regelen. Zoals u hierboven al kon lezen, worden er diverse middelen ingezet om de betrouwbaarheid te waarborgen. Regelt u een hulp via ons dan geniet u van nog meer voordelen en zekerheden:

 • Altijd een hulp bij u in de buurt;
 • Voordelig uurtarief van de hulp van € 13,50 per uur (all-in)
 • Grootste bestand hulpen van Nederland;
 • Meer dan 87% van de aanvragen ontvangt binnen drie dagen een match;
 • Een jaar garantie op uw hulp.

Ook een betrouwbare hulp aanvragen? Schrijf u direct in