Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.3

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer

Mevrouw van der Pluijm
Laad meer ervaringen

Door uit Ens op 27-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle service

Door uit Leusden op 26-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

nog geen ervaring met Rick, hij moet nog beginnen

Door uit Almere op 26-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Wij hebben binnen no-time iemand gevonden die geschikt is en bij ons aan de slag kan. Het proces was transparant, duidelijk en goed. Top!

Door uit Hoofddorp op 25-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

.

Door uit Gouda op 25-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle respons

Door uit Vleuten op 25-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

ik weet verder nog niet hoe het uitpakt. We vonden wel dat we snel een aanbod kregen van de huishoudelijke hulp centrale. We zullen zien.

Door uit Ede op 23-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

het is me nog steeds niet duidelijk hoeveel van haar uurloon de hulp moet afdragen aan uw organisatie.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

De kosten die een hulp aan ons verschuldigd is, verschilt per hulp. Hulpen kunnen op verschillende manieren kortingen vergaren en hoe meer contracten de hulp heeft, hoe minder er betaald moet worden. De kosten liggen tussen de €1,25 en €0,35 per gewerkt uur.

Door uit Ede op 23-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl is een vriendelijke organisatie, snel en resultaat gericht.

Door uit Amsterdam op 20-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle reactie van deze club, meteen een prettige interieurverzorgster aangenomen.

Door uit Castricum op 19-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Op zaterdag heb ik me ingeschreven, 2 dagen later op maandag had ik al contactgegevens van een hulp!

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!