Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.3

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer

Mevrouw van der Pluijm
Laad meer ervaringen

Door uit Velserbroek op 14-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

snelle reacties

Door uit Drunen op 14-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Wij hadden eerder iemand aangeboden gekregen, maar die had nauwelijks tijd om te helpen omdat ze en op school zat en stage liep en een lange reistijd had naar ons toe. Die had er zelf ook een andere voorstelling bij om wat voor werk het zou gaan. Zij had in mijn ogen door jullie beter gescreend moeten worden.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Wat jammer om dit te lezen. De hulpen krijgen namelijk van ons te horen waar de werkzaamheden plaats zullen vinden en we vragen hen dan ook om zelf goed na te gaan of zij hiertoe bereid zijn en pas daarna sturen wij u iemand door. Helaas kunnen we hiermee niet altijd voorkomen dat iemand toch niet goed leest of er toch vanaf ziet. Fijn dat de tweede kandidaat wel bij u aan de slag is gegaan!

Door uit Sittard op 14-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik ben pas bij U organisatie

Door uit Vijfhuizen op 13-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Vlotte behandeling van de aanvraag. Nog te vroeg om al oordeel te geven over de gecontracteerde hulp.

Door uit Huizen op 13-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Er werd snel gereageerd op onze vraag en er was snel iemand gevonden binnen twee weken hadden we hulp in huis

Door uit 's-Gravenzande op 13-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

In eerste instantie iemand toegewezen gekregen die ik niet kon bereiken. Dit werd snel hersteld door de volgende kandidaat waar we een goede klik mee hadden en volgende week begint

Door uit Nootdorp op 13-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Binnen een paar dagen een goede hulp gevonden.

Door uit Breda op 13-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

De eerste kandidaat was een Poolse man en dat leek ons geen goed idee voor een 96-jarige slechthorende dame. De volgende kandidaat leek heel goed maar zei de afspraak die we gemaakt hebben af en reageerde daarna niet meer op telefoontjes of sms-jes. De derde kandidaat was niet te bereiken. De vierde kandidaat gaat binnenkort beginnen!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen dat pas de vierde hulp aan de slag gaat en de andere hulpen niet geschikt waren of afspraken niet zijn nagekomen. Alle hulpen die wij voorstellen wijzen wij er op bereikbaar te zijn en afspraken na te komen, indien zij dit niet zijn, worden zij hier zeker op aangesproken. Indien het vaker voorkomt, heeft dit ook gevolgen voor de hulp en worden zij minder snel voorgesteld als kandidaat. Wij hopen dat de samenwerking met de vierde hulp uiteraard goed verloopt en voor lange duur zal zijn.

Door uit Olst op 13-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik kreeg dezelfde dag nog reactie op mijn aanvraag en de volgende dag heb ik al een afspraak met de gekozen persoon kunnen maken.

Door uit Maastricht op 12-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

tot nu toe is het goed, ik heb nog niet veel ervaring. De eerste hulp klikte niet met de werkzaamheden. Nu denk ik wel, maar ze start pas Donderdag. Verder geen opmerkingen, (nog)

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!