Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.3

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer

Mevrouw van der Pluijm
Laad meer ervaringen

Door uit Beek op 01-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Fijne website om mee te werken, communiceren goed waarmee ze bezig zijn.

Door uit Eindhoven op 31-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Op het invullen van mijn verzoek werd er direct slechts 1 naam van een mogelijke kandidaat gestuurd en direct daarna ook de factuur. Er was geen inhoudeling 'match' slechts op basis van beschikbaarheid. Ik vind de dientverlening veel te beperkt en ben ontevreden.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Wij kunnen één hulp tegelijkertijd voorstellen. Indien u na contact of kennismakingsgesprek niet tevreden bent over de hulp, kunnen wij voor u opzoek gaan naar een nieuwe hulp. U heeft namelijk een jaar garantie op de bemiddelingskosten, waardoor wij in die periode zonder extra kosten een nieuwe hulp kunnen zoeken.

Door uit Rotterdam op 30-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

eenvoudige site, factuur per mail

Door uit Amstelveen op 30-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

geen

Door uit Winterswijk Kotten op 30-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

-

Door uit Sassenheim op 27-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Fijn dat er binnen 2 dagen een geschikte match werd gevonden. Eerste indruk was goed. Ik ben benieuwd naar het resultaat.

Door uit Rottum op 27-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

...

Door uit Huissen op 27-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

geen

Door uit Landgraaf op 27-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

We hebben zojuist pas overeenstemming bereikt met een passende hulp. Hulp was snel gevonden, kennismaking snel geregeld, maar we moeten nog verder even afwachten.

Door uit Dongen op 27-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De hulp heeft een goede eerste indruk gemaakt. Ikzoekeenhuishoudelijkehulp vind ik wel heel erg snel met het verzenden van de factuur. En de betalingstermijn is ook wel erg kort. Ik denk dat er wel gewacht mag worden met factureren als er een eerste kennismaking met de hulp is geweest. Pas als er een goede match is, dan is jullie werk pas naar behoren gedaan vind ik. Ik weet dat jullie precies doen wat in de voorwaarden staat, maar klantvriendelijk is anders. In mijn ogen willen jullie zo snel mogelijk cashen.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!