Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.3

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer

Mevrouw van der Pluijm
Laad meer ervaringen

Door uit Heemskerk op 04-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Mevrouw werd begeleid door haar vriend die een app had die meteen vertaalde in het Russisch. Zo begrepen wij elkaar dus prima. Vriendelijke mensen en voldoende flexible. Hartelijk dank!

Door uit Bilthoven op 04-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

ik had donderdag een aanvraag gedaan en de maandag erop kwam de hulp al meteen. Een goede match!

Door uit Hoofddorp op 03-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Zeer nette dame

Door uit Warmenhuizen op 02-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Eerste keer duurde het nogal lang voor er iemand gevonden was. Ook geen match helaas. Tweede keer was top en ook een match!

Door uit Zwolle op 29-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Na 4 personen te hebben aanbevolen waarvan er 2 uiteindelijk op eigen initiatief hebben afgezegd, komt er alleen 2x een mail om te aanvraag te wijzigen. Als ik vraag hoe ik de aanvraag het beste kan wijzigen omdat ik geen inzicht in het aanbod heb, krijg ik daar geen antwoord op. Het blijft dan stil vanaf jullie kant. Vervolgens blijkt de aanvraag te zijn gesloten!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend dat wij tot op heden nog geen nieuwe geschikte hulp hebben kunnen vinden. Soms is het voor ons ook lastig in te schatten waarom hulpen niet reageren op uw aanvraag. Op uw vraag wat u moet wijzigen hebben wij dit ook aangegeven en zijn wij ook direct verder gaan zoeken, en is uw aanvraag niet op dit moment gesloten. Wij hopen uiteraard snel iemand te vinden.

Door uit De Hoeve op 29-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Dat weet ik nog niet

Door uit Heemskerk op 28-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Bij inschrijven snel en goede hulp geregeld.

Door uit Zevenaar op 27-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel en eenvoudig aan een huishoudelijke hulp gekomen.

Door uit Borne op 26-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel geregeld, hopelijk bevalt de hulp net zo goed!

Door uit Koningsbosch op 25-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ana is precies en werkt goed. Ze laat even van te voren weten dat ze er aan komt en is zeker op tijd aanwezig . Prima. Ik ben er zeker tevreden over. 22-5 komt ze weer . Ik verheug er me weer op. Eindelijk hulp in het poetsen wat ik appsoluut niet graag doe.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!