Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer

Mevrouw van der Pluijm
Laad meer ervaringen

Door uit Tegelen op 17-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

deze mevrouw komt vandaag voor het eerst,maar zij maakt een fatsoenlijke, opgewekte en werklustige indruk, dus ik denk dat zij goed werk gaat doen bij mij. ik ben blij met haar hulp.

Door uit Groningen op 15-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

men gaat direct te werk binnen enkele uren hebben ze iemand

Door uit Wijchen op 15-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

-

Door uit Gasselternijveen op 14-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel contact met een beschikbare hulp.

Door uit Hengelo op 14-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

snel een match gevonden

Door uit Einighausen op 14-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

aanvraag gemakkelijk, snelle reactie, snel iemand gevonden

Door uit Veldhoven op 13-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Onervaren hulpen hadden zich via uw organisatie aangemeld.De eerste liet na telefoontjes en mail niets van zich horen.De tweede is 1 keer geweest,melde zich af,wilde na 3 weken toch weer komen werkenen melde zich vervolgens een half uur voordat ze zou komen werken voorgoed af.Ik vraag mij af hoe u sollicitanten beoordeelt.Ik vermoed:SLECHT !

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw feedback. Wij willen elke hulp een kans bieden via ons aan de slag te gaan, dus ook hulpen die weinig tot geen ervaring hebben. Wij geven ook aan op onze website dat wanneer u zeker wilt zijn dat u een ervaren hulp krijgt, dan kunt u zich aanmelden via tophulp.nl. Echter het niets meer van zich laten horen of afzien van een aanvraag heeft niets te maken met de ervaring van een hulp. Wij geven alle hulpen aan dat zij niet zomaar van een aanvraag kunnen afzien en dat zij de gemaakt afspraken moeten nakijken. Indien hulpen dit niet doen, zitten er ook gevolgen voor hen aan, waardoor zij niet zomaar nieuwe aanvragen zullen ontvangen. Op deze manier proberen wij te voorkomen dat hulpen onbereikbaar zijn of van een aanvraag afzien.

Door uit Soest op 13-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik zoek voor drie uur om de twee weken een huidhoudelijke Hulp graag deze week al

Door uit Middelburg op 12-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

dinsdag 7 mei jl zou Samantha om 11.30 kennis komen maken, maar na een uur wachten heb ik haar gebeld en kreeg 2x een voicemail. Als je je bedacht hebt bel dan even, he is onfatsoenlijk om niets te laten horen. In de omschrijving van mijn advertentie staat nog steeds 2 uur werken. svp wijzigen in 2.3 uur.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw feedback. De feedback die wij vragen gaat over onze website en dienstverlening en niet zo zeer over de hulpen. Nadat wij bericht van u hebben ontvangen dat de hulp de afspraak niet is nagekomen, zijn wij gelijk verder gaan zoeken. Wij hebben u ook een nieuwe hulp voorgesteld. Verder staat uw aanvraag nu op 2,5 uur per week. Is dit niet correct?

Door uit Kampen op 12-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Tot nu toe netjes. Verder moet blijken.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!