Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.3

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer

Mevrouw van der Pluijm
Laad meer ervaringen

Door uit IJsselmuiden op 24-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Regelmatig wordt er gevraagd of er een match is. Daarbij wordt er snel gereageerd op e-mail berichten. Ze hadden snel een hulp gevonden.

Door uit Tiel op 24-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Pas sinds 3 dagen in geschreven. Snelle reactie. Goed werkend systeem of er een match is. Tot nu toe prima.

Door uit Apeldoorn op 21-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle reactie, duidelijke communicatie

Door uit 's-Gravenhage op 20-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

ik heb mijn twijfels over de selectieprocedure, deze is voor ons niet inzichtelijk.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Op basis van de eisen die u opgeeft in uw aanvragen, zullen wij hulpen benaderen uit uw omgeving. De hulpen geven aan ons door of zij voor u beschikbaar zijn en aan uw eisen voldoen. Uit de hulpen die reageren stellen wij een hulp voor. U kunt hiermee kennis maken en nagaan of de hulp geschikt is en of er een klik is. Is deze er niet, kunnen wij in de garantieperiode voor u verder zoeken.

Door uit Rotterdam op 19-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Het was heel snel geregeld en een fijne betrouwbare hulp!

Door uit Amsterdam op 18-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb meteen binnen een week contactgegevens ontvangen. Vervolgens heb ik 3 weken lang deze mevrouw proberen te bellen maar er is geen contact totstandgekomen. Vervolgens kreeg ik de contactgegevens van een 2e mevrouw. Zij verbrak de verbinding tijdens het gesprek en nam vervolgens haar telefoon niet meer op. Dit bedrijf claimt dat zij een check doen bij de hulpen om te kijken of ze aan de eisen voldoen. Ik ben zeer benieuwd wat dit inhoudt? Het lijkt wel alsof je willekeurige namen en nummers ontvangt. Vervolgens mag je wel de rekening betalen voor bemiddelingskosten. Welke bemiddeling? Ik heb zelden zo’n slechte service meegemaakt. Het kost je meer tijd (en geld) dan dat het je iets oplevert.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Vervelend dat u onze dienstverlening zo heeft ervaren. Wij zetten uw aanvraag bij de hulpen uit uw omgeving uit, vervolgens geven zij aan of zij beschikbaar zijn en aan uw eisen voldoen. Vervolgens zullen wij een kandidaat voorstellen uit de hulpen die hebben gereageerd. Wij spreken met de hulpen af dat zij bereikbaar moeten zijn voor u en de gemaakte afspraken moeten nakomen. Helaas komt het alsnog wel eens voor dat de hulpen niet bereikbaar zijn. Wij spreken hen hier ook op aan. Wij kunnen uiteraard wel voor u opzoek gaan naar een nieuwe kandidaat. Dit is de garantie die u krijgt op de bemiddelingskosten.

Door uit Amersfoort op 18-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Vervelend dat Ik de eerste keer geen contact kreeg met Lauren. Nu met Kumari verwacht dat alles goed verloopt.

Door uit Eindhoven op 18-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel een hulp aangeboden gekregen en na een positief gesprek tot een afronding gekomen.

Door uit Wateringen op 16-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Wordt geholpen, jammer dat telefonisch bereiken lastig is

Door uit Amstelveen op 16-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Prima, duidelijk.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!