Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Heerlen?

Voor al uw hulp in het huishouden in Haerle


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!
Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2589 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Op zoek naar hulp in het huishouden in Heerlen? Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl staat voor u klaar. U hoeft uzelf alleen maar in te schrijven en wij gaan direct voor u op zoek naar een geschikte huishoudelijke hulp uit Heerlen.

De vergoeding voor een hulp

Al onze hulpen in Heerlen werken voor dezelfde vergoeding van € 13,50. Hiervoor verrichten zij werkzaamheden zoals afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en strijken. Met uw huishoudelijke hulp kunt u overleggen welke werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden. Naast de vergoeding voor de hulp dient u ons een eenmalig bemiddelingsbedrag te betalen.

Een hulp aanvragen in Haerle, hoe moet dat?

Het aanvragen van een huishoudelijke hulp in Haerle is niet moeilijk. Wij nemen u graag al het werk uit handen. Het enige wat u nog hoeft te doen is uzelf in te schrijven en een aanvraag in te dienen.

De voordelen op een rij

Als u een huishoudelijke hulp zoekt via ikzoekhuishoudelijkehulp.nl geniet u van verschillende voordelen:

Een hulp uit Heerlen

Wij weten als geen ander dat het fijn is om een hulp in huis te hebben die bij u uit de buurt komt. Deze hulp weet hoe het er aan toe gaat in Heerlen en problemen met betrekking tot het vervoer komen ook niet voor. In onderstaand kaartje ziet u de ingeschreven hulpen in Heerlen.


 

Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Heerlen