Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Landgraaf?

Voor al uw hulp in het huishouden in Lankgraaf


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!
Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2589 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Komt u door tijdsgebrek of beperkingen niet meer toe aan het huishouden? Zoekt u een huishoudelijke hulp in Landgraaf? Een hulp van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl biedt u de oplossing.

Het tarief voor een hulp in Landgraaf

Al onze hulpen in Landgraaf werken voor hetzelfde uurtarief van € 13,50. Hiervoor verrichten zij werkzaamheden zoals afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en strijken. Met uw huishoudelijke hulp kunt u overleggen welke werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden. Naast het uurtarief voor de hulp dient u ons een eenmalig bemiddelingsbedrag te betalen.

De voordelen van een hulp

  • Garantie: u ontvangt altijd een jaar lang garantie van ons, bevalt de hulp niet, wordt de hulp langdurig ziek of stopt de hulp met werken, dan zoeken wij gratis een vervangende hulp voor u
  • Groot aanbod: wij beschikken over een database met vele hulpen, al deze hulpen staan klaar om bij u aan de slag te gaan
  • Geen gedoe: wij nemen u al het werk uit handen, wij houden de administratie voor u bij en sturen u aan het eind van het jaar een jaaroverzicht.

Een aanvraag indienen voor een hulp in Lankgraaf

Wilt u zo snel mogelijk een huishoudelijke hulp in huis? Volg dan onderstaande stappen:
  1. Schrijf u in
  2. Dien een aanvraag in

Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct voor u op zoek naar een geschikte hulp in Lankgraaf. Als wij een hulp hebben gevonden die aan de door u opgegeven wensen en eisen voldoet ontvangt u de gegevens van de hulp. U kunt dan een kennismakingsgesprek plannen om te kijken of er een klik is. Geen klik? Dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een hulp die beter bij u past.

Altijd een hulp uit Landgraaf

Bij de selectie van een hulp zoeken wij altijd iemand bij u uit de buurt. Op het onderstaande kaartje ziet u de ingeschreven hulpen bij u in de buurt.


 

Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Landgraaf