Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer

Mevrouw van der Pluijm
Laad meer ervaringen

Door uit Zutphen op 28-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik had verwacht dat jullie bij het 3 x niet verschijnen van (verschillende) hulpen mij zouden helpen. dat hebben jullie niet gedaan, ook niet na uitdrukkelijk verzoek

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Wat vervelend om te lezen dat u het gevoel heeft dat wij u niet helpen. We staan u zo goed mogelijk bij. Ik zie dat u gister een overeenkomst heeft gesloten met een hulp, als u hier ontevreden over bent kan u dat aangeven in uw account of per mail. Uiteraard doen wij ons best om u altijd zo goed mogelijk te helpen. Dit doen wij door iemand te zoeken die op de hoogte is van uw eisen, zelf aangeeft beschikbaar te zijn en graag aan de slag te willen. Vervolgens sturen wij u iemands gegevens voor het maken van een afspraak. Het daadwerkelijk om komen dagen is iets waarvoor wij afhankelijk zijn van de verantwoordelijkheid van de hulp. Helaas is dit niet volledig te controleren. Wel nemen wij dit soort meldingen over hulpen serieus en worden ze hier op aangesproken om te voorkomen dat het opnieuw gebeurt. Jammer genoeg kan dat pas achteraf, omdat iemand vooraf nooit zal aangeven niet van plan te zijn om op te komen dagen. We horen graag of u ontevreden bent met de overeenkomst die u nu heeft met de hulp en of uw feedback geplaatst moet worden op de website.

Door uit Castricum op 27-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goede bemiddeling. Prettig kennisgemaakt met de kandidaat.

Door uit MAARSSEN op 27-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

In de avond de aanvraag gedaan, de volgende ochtend een match en een week later start de zorg. Geweldig!

Door uit Vleuten op 24-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

In ongeveer vier weken hebben wij één ongeschikte kandidaat toegewezen gekregen, die we na onze weigering nog eens aangeboden kregen. Uiteindelijk lijkt het nu te lukken.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Erg jammer te lezen dat het lang heeft moeten duren om een hulp te vinden. Helaas zijn wij ook geheel afhankelijk van de beschikbaarheid van de hulpen in uw omgeving. Maar erg fijn om te lezen dat er nu een contract is aangemaakt en een hulp bij u aan de slag gaat. Hopelijk leidt dit tot een langdurige samenwerking.

Door uit Wergea op 24-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

goeie service

Door uit Tilburg op 24-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Zegt dags na de afspraak af omdat ze gevallen is.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw feedback. De feedback die wij vragen gaat omtrent onze website en dienstverlening, dus niet om de hulp. Wij gaan uiteraard voor u weer opzoek en vinden het erg jammer dat ze afzegt. Helaas kunnen wij hier geen invloed op uitoefenen.

Door uit LELYSTAD op 24-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

in korte tijd een geschikte hulp voor mijn ouders gevonden

Door uit Geldrop op 23-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik wil best een fee betalen voor een geschikte hulp, maar ik zit niet te wachten op meerdere hulpen! Één geschikte vind ik genoeg, nu krijg ik een hulp toegewezen, een studente, die nu al aangeeft dat het voor haar maar tijdelijk is. En daarvoor vind ik niet dat ik telkens een fee betalen moet. Mvg, Johan

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw feedback. Wij vragen elke hulp die wij voorstellen of zij minimaal 1 jaar beschikbaar zijn. Dit heeft de laatst voorgestelde hulp ook bij ons aangegeven. Als blijkt dat de hulp maar tijdelijk beschikbaar is en indien u dit niet wenst, dan kunnen wij uiteraard voor u verder zoeken. U heeft een garantie van een jaar. In de garantieperiode hoeft u niet nogmaals bemiddelingskosten te voldoen.

Door uit Beek op 22-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Na het ontvangen van de gegevens van een hulp, werd er meteen een factuur voorgeschoteld. Op zich niet erg, maar als de hulp niet eens de moeite doet om kennis te maken is dat een zure factuur. Uiteraard is de factuur niet betaald en gebeurd dit pas nadat een hulp zich heeft gemeld. Het bedrijf denkt zich goed in te kunnen dekken met de door hun opgestelde voorwaarden. Mijn tip: Zoek via de lokale winkel, door middel van een briefje, een poetshulp waar je concrete afspraken mee maakt. En in plaats van de factuur te betalen voor een onderhandeling (zoals ze dat bij ikzoekhuishoudelijkehulp zo mooi noemen) kun je beter de hulp eens verblijden met een bosje bloemen of iets dergelijke.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw feedback en vervelend dat u er zo over denkt. Echter was de voorgestelde hulp ziek geworden, waardoor de kennismaking verplaatst moest worden. Dit kan uiteraard gebeuren, echter wou u vervolgens van onze dienstverlening afzien en weigerde te betalen. Wij hebben u ook een voorstel gedaan om voor u verder te zoeken en hier bent u ook mee akkoord gegaan. Zoals inderdaad in onze voorwaarden staat vermeld, ontstaat de factuur op het moment dat wij gegevens leveren van een hulp en hiermee bent u ook akkoord gegaan.

Door uit Nijmegen op 22-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Nog geen ervaring

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!