Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Overasselt op 21-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Snel hulp gevonden,helaas wist de hulp niet dat ze ingeschreven was bij jullie en Kon niets voor mij doen. Snel tweede match, meisje van 17 jaar, onervaren en volledig onbetrouwbaar wat betreft afspraken maken. Wist van te voren nooit of ze wel of niet zou komen. Een half jaar geprobeerd, toen was de maat vol. Ondanks het recht op bemiddeling gedurende een jaar, nooit meer een nieuwe hulp gekregen. Die service stelt niets voor. Blijkt een commercieel lokkertje te zijn. Inmiddels,zelf een, zelfstandige, betrouwbare, ongelooflijke goede hulp gevonden. Op het internet, kon ik voor €10 kiezen uit zeker 10 mensen. Had ik dat maar meteen gedaan.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Wij hebben uw feedback in goede orde mogen ontvangen. Wij doen zoveel mogelijk ons best een goede match te maken met een hulp die bij uw wensen en eisen past. Hierin zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid/bereikbaarheid/bereidheid van onze hulpen. Onze hulpen geven dan ook zelf aan beschikbaar te zijn. We vinden het erg jammer dat u een minder goede ervaring heeft. Wij geven u een jaar garantie op uw aanvraag voor om bij dit soort situaties verder te zoeken zonder extra kosten. Wij wensen u dan alsnog een fijne samenwerking met uw eigen gevonden hulp.

Door uit Roosendaal op 20-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Van zoeken tot hulp was heel snel geregeld.

Door uit Nes op 19-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik heb nog geen ervaring met jullie omdat we onze huishoudelijke hulp zelf hebben aangedragen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Het is inderdaad ook mogelijk om uw huishoudelijke hulp zelf aan te dragen. Wij verzorgen dan de administratie, zodat u een factuur krijgt, en de hulp een jaaroverzicht. Wel zo makkelijk!

Door uit Schiedam op 19-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Aangenaam

Door uit Dronten op 19-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Een zoekprofiel aanmaken en ik zoek een huishoudelijke hulp gaat aan de slag om een passende hulp te vinden. Super fijn, handig en helder.

Door uit Arnhem op 19-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Dat jullie al vlug een hulp voor mij hadden gevonden. Ik zat behoorlijk omhoog omdat ik invalide ben het huishoudelijke niet goed voor elkaar kan boxen. Deze dame die ik nu krijg is duidelijk in het hoe en wat. Ik kijk ernaar uit dat zij hier bezig gaat.

Door uit Voorburg op 18-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Doelmatigheid.

Door uit Ulft op 18-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle service, fijn contact.

Door uit Zwolle op 17-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

snelle reactie

Door uit Gorinchem op 17-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Klantvriendelijk: snelle reacties

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!