Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer

Mevrouw van der Pluijm
Laad meer ervaringen

Door uit Brummen op 02-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

..

Door uit Linne op 02-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

fb

Door uit Spijkenisse op 02-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Aanvraag gedaan en gelijk 1 aanbod. Klikte niet. Nieuwe zoekpoging kwam pas na tussenkomst. Aanvraag aanpassen lukt ook niet zomaar. Ik verwacht van deze site meer automatisme, meer interactie, meer aanbod van kandidaten, niet steeds maar 1 tegelijk.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Jammer om te lezen dat u niet onverdeeld tevreden bent over de website. Wij zoeken iemand op basis van de door u opgegeven wensen. U kan vervolgens nagaan of het voor u ook klikt. Als dat niet zo is, wellicht omdat u de eisen nog niet helemaal naar uw wens heeft gesteld, kan u uw aanvraag heel gemakkelijk aanpassen via de website, of door ons de aangepaste tekst te mailen. Bovendien kan u in uw account aangeven dat u wil dat wij op zoek moeten gaan naar een nieuwe kandidaat. Dit moet u inderdaad wel aangeven. Dit is er echter wel maar één tegelijk. Omdat deze kandidaat is geselecteerd op basis van de door u beschreven eisen, is er vaak sprake van een klik. De kandidaat houdt ook rekening met een opdracht. Om ook andere matches in uw omgeving te kunnen maken, willen we voorkomen dat meerdere mensen rekening houden met dezelfde opdracht. Is er geen klik? Dan zoeken wij direct iemand anders.

Door uit Gouda op 01-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

nvt

Door uit Venlo op 01-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

ik wens geen gebruik te maken van uw contractdiensten

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

U kunt dit dan doorgeven in uw account. Wij zullen uw aanvraag hierbij sluiten en de kandidaat laten weten dat het niet meer door gaat.

Door uit Rotterdam op 01-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

de eerste kandidaat was voir mij helaas geen match. Dat was helemaal geen probleem, binnen een dag was er al een nieuwe kandidaat gevonden en zij gaat meteen aan de slag. Fijn.

Door uit Haastrecht op 01-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Fijne hulp, bedrijf reageert snel en duidelijk👍

Door uit Helmond op 01-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Gemakkelijk proces, zo een goede hulp gevonden!

Door uit Sassenheim op 29-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Barbara spreekt slecht Nederlands. Het blijft zo lastig om dingen uit te leggen. Ik vind het toch bezwaarlijk. Ik wil graag dat er goed begrepen wordt wat ik bedoel. De informatie komt nu niet goed over en kost mij veel meer tijd en energie. Ik heb liever iemand die goed Nederlands spreekt en de taal beheerst.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Wij doen ons best om u te kunnen voorzien van een goede hulp! Jammer dat de communicatie tussen u en de hulp niet vlekkeloos verloopt. Uiteraard kunnen wij binnen uw garantie voor u opzoek naar een nieuwe kandidaat die minder energie kost. U kunt het contract met uw hulp dan stoppen via uw account.

Door uit Bilthoven op 29-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Handig, geen gedoe

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!