Een huishoudelijke hulp in Groningen

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2718 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

WHlFv4MIFjc watch_video

Woont u in of rondom de beste binnenstad, de leukste studentenstad en de meest fietsvriendelijke stad? Woont u in Groningen en bent u op zoek naar een huishoudelijke hulp? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl helpt u bij het zoeken naar de beste huishoudelijke hulp voor een zo laag mogelijke vergoeding. Onze huishoudelijke hulpen werken voor slechts € 13,50 per uur. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is u in te schrijven en een aanvraag in te dienen. Aan de hand van uw wensen gaan wij op zoek naar een huishoudelijke hulp die bij u past.

Kosten huishoudelijke hulp

U betaalt de werkster een vaste vergoeding van € 13,50 per uur. Hiernaast betaalt u ons eenmalig een bemiddelingsbedrag voor onze service. Dit bedrag betaalt u op het moment dat wij de gegevens van een witte werkster doorgeven. Op deze eenmalige kosten heeft u een jaar garantie. Als u binnen een jaar een andere werkster nodig heeft, betaalt u dus niet nogmaals bemiddelingskosten.

Eenmalige vergoeding berekenen

Onze vergoeding is slechts € 25,75 + € 3,50 per opgegeven uur.

aantal uren in de week

Huishoudelijke hulp Groningen aanvragen

Het aanvragen van een huishoudelijke hulp in Groningen is niet moeilijk. Het enige wat u nog hoeft te doen is uzelf in te schrijven en een aanvraag in te dienen, dan doen wij de rest voor u.

Bij ikzoekhuishoudelijkehulp.nl in Groningen profiteert u altijd van onze garantie. Wij bieden u namelijk een jaar lang garantie op onze hulpen. Mocht een hulp toch niet goed bevallen, langdurig ziek worden of stoppen met werken dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een vervangende hulp. Ook profiteert u bij ikzoekhuishoudelijkehulp.nl van het grootste aanbod. Wij beschikken over een database met het grootste aanbod huishoudelijke hulpen in Nederland. Er is dus altijd wel iemand die bij u past. Naast deze voordelen zorgen wij er ook voor dat u geen gedoe hebt. Wij nemen u al het werk uit handen. Van de zoektocht naar een huishoudelijke hulp tot de administratie en het jaaroverzicht. U profiteert dus altijd van het gemak.

Snel een huishoudelijke hulp vinden? Schrijf u nu in!