Een huishoudelijke hulp in Groningen

Ervaringen Waardering: 8,4

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 1717 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

g_cJc75Ll9Y watch_video

Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!

Woont u in of rondom de beste binnenstad, de leukste studentenstad en de meest fietsvriendelijke stad? Woont u in Groningen en bent u op zoek naar een huishoudelijke hulp? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl helpt u bij het zoeken naar de beste huishoudelijke hulp voor een zo laag mogelijke vergoeding. Onze huishoudelijke hulpen werken voor slechts €12,50 per uur. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is u in te schrijven en een aanvraag in te dienen. Aan de hand van uw wensen gaan wij op zoek naar een huishoudelijke hulp die bij u past.

Een huishoudelijke hulp uit Groningen

Wij gaan altijd op zoek naar een hulp die bij u in de buurt woont. Uw hulp zal dus gezocht worden in en rondom Groningen. Zo weet u zeker dat uw hulp dichtbij woont en dat er dus geen problemen zullen zijn met betrekking tot het vervoer.

Altijd een klik

Als wij weten wat uw wensen zijn gaan wij direct voor u op zoek naar een geschikte huishoudelijke hulp in Groningen. Als wij een hulp voor u hebben gevonden dan sturen wij u de gegevens van deze hulp direct toe. U kunt dan contact zoeken met de hulp om een kennismakingsgesprek te plannen. U leert de hulp beter kennen en kunt bepalen of er een klik is. Is er een klik? Dan maakt u een afspraak voor de eerste werkdag. U betaalt ons dan eenmalig de bemiddelingskosten. Geen klik? Geef dit dan binnen vier weken bij ons aan en wij gaan gratis voor u op zoek naar een hulp waar u wel een klik mee hebt. Wanneer wij geen hulp voor u kunnen vinden betaalt u vanzelfsprekend niets.

Snel een hulp vinden? Schrijf u nu in!

 
Language English