Een huishoudelijke hulp in Groningen

Ervaringen Waardering: 8,1

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2819 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

WHlFv4MIFjc watch_video

Woont u in of rondom de beste binnenstad, de leukste studentenstad en de meest fietsvriendelijke stad? Woont u in Groningen en bent u op zoek naar een huishoudelijke hulp? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl helpt u bij het zoeken naar de beste huishoudelijke hulp voor een zo laag mogelijke vergoeding. Onze huishoudelijke hulpen werken voor slechts € 12,50 per uur. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is u in te schrijven en een aanvraag in te dienen. Aan de hand van uw wensen gaan wij op zoek naar een huishoudelijke hulp die bij u past.

Kosten huishoudelijke hulp

Wij geven u graag duidelijkheid over het tarief van onze schoonmaaksters in Groningen. Het tarief van een schoonmaakster wordt als volgt berekend:

  • Uurtarief schoonmaakster: € 12,50 all-in

  • Het schoonmaakabonnement. U betaalt maandelijks € 8,99 voor ons abonnement. Met dit abonnement profiteert u van onder andere schadevergoeding, garantie gedurende de gehele looptijd en vervangende schoonmaak indien dit nodig is.

  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
  • 3 maanden gratis

Huishoudelijke hulp Groningen aanvragen

Het aanvragen van een huishoudelijke hulp in Groningen is niet moeilijk. Het enige wat u nog hoeft te doen is uzelf in te schrijven en een aanvraag in te dienen, dan doen wij de rest voor u.

Bij ikzoekhuishoudelijkehulp.nl in Groningen profiteert u altijd van onze garantie. Wij bieden u namelijk garantie gedurende de looptijd van uw abonnement. Mocht een hulp toch niet goed bevallen, langdurig ziek worden of stoppen met werken dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een vervangende hulp. Ook profiteert u bij ikzoekhuishoudelijkehulp.nl van het grootste aanbod. Wij beschikken over een database met het grootste aanbod huishoudelijke hulpen in Nederland. Er is dus altijd wel iemand die bij u past. Naast deze voordelen zorgen wij er ook voor dat u geen gedoe hebt. Wij nemen u al het werk uit handen. Van de zoektocht naar een huishoudelijke hulp tot de administratie en het jaaroverzicht. U profiteert dus altijd van het gemak.

Snel een huishoudelijke hulp vinden? Schrijf u nu in!