Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Naarden op 30-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Tot nu toe tevreden over de geboden diensten. echter nog geen ervaring met de kwaliteit van de geboden huishoudelijke hulp.

Door uit Waddinxveen op 29-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Door uit Hulshorst op 29-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

het is wat vreemd als een jonge vrouw als top kandidaat wordt aangemerkt, terwijl ze geen enkele ervaring heeft. Jullie reden is : ingeschreven per .... ( al langere tijd) Echter: ze heeft nog niet voor / via jullie gewerkt!! Ze kan inderdaad een topkandidaat zijn. Maar dat weten jullie en ik nog niet.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Indien u opzoek bent naar een tophulp, dan dient u zich in te schrijven wij tophulp.nl. De hulp die wij u nu hebben voorgesteld heeft aangegeven voor u aan de slag te willen gaan en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Indien dit niet het geval is, kunnen wij uiteraard voor u opzoek naar een nieuwe hulp.

Door uit Voorburg op 29-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Duidelijk en eenvoudige manier

Door uit Maarssen op 28-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

goede snelle service

Door uit Feinsum op 28-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Is slechts één keer geweest. 1e indruk heel goed

Door uit Hilversum op 25-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

snel geholpen

Door uit Zoetermeer op 24-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Een verzoek ingediend. Overal op de webiste wordt aangegeven. De kosten voor huishoudelijk hulp bedragen 13.50 per uur inclusief vakantiegeld. En bemiddelingskosten als er een geschikte kandidaat wordt gevonden. Er wordt vervolgens een hulp gestuurd. Deze vraagt 15 euro per uur. En bij het aanspreken van de organisatie daarop krijg ik te horen. Is niet ons probleem. Bemiddelingskosten moet je gewoon betalen. Na diverse mailwisseling en nadat ik heb doorgeven dat ik de factuur betaal zodra jullie een kandidaat sturen die 13,50 per uur vraagt, krijg ik te horen “ je moet de bemiddelingskosten gewoon betalen omdat wij je een hulp hebben aangeleverd. Is niet ons probleem dar deze tegen de regels 15 euro per uur vraagt”. Hier heb ik alleen 1 woord voor oplichterij.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Erg vervelend dat u de situatie zo heeft ervaren. Echter is het incorrect dat wij hebben aangegeven dat dit niet ons probleem zou zijn, dat de hulp meer loon vraagt. Wij hebben u aangegeven dat wij inderdaad een vast uurloon rekenen en de hulp hiermee akkoord is gegaan bij ons. Indien een hulp meer uurloon vraagt, spreken wij de hulp hier altijd op aan. Wij hebben u ook aangegeven dat wij graag voor u opzoek gaan naar een andere hulp.

Door uit Hillegom op 23-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ingeschreven, na een dag of tien naam gekregen. Vandaag gesprek, volgende week eerste werkdag.

Door uit Nieuw-Vennep op 23-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goede service

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!