Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Utrecht op 07-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

xx

Door uit Leeuwarden op 07-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het werkt snel en voelt betrouwbaar. En je betaalt wit.

Door uit Steenbergen op 05-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

prima afgehandeld

Door uit Nieuw Namen op 02-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Via jullie bureau op enkele weken tijd een geschikte en vriendelijke poetshulp gevonden. Erg fijn. Ook via mail aangenaam contact gehad.

Door uit Almere op 02-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle service. Binnen 2 of 3 dagen een huishoudelijke hulp gevonden

Door uit Den haag op 01-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Binnen een vlotte tijd zijn we aan een huishoudelijke hulp gekoppeld. Er was een klik met de schoonmaakster in kwestie en we kijken uit naar de samenwerking.

Door uit Groningen op 01-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Mijn ervaring snelle reactie

Door uit Zaandam op 01-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prettige manier om iemand te vinden ipv iedereen in je omgeving te vragen of ze iemand weten.

Door uit Zoetermeer op 31-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Na mijn aanvraag voor huishoudelijke hulp werd er binnen 16 uur een hulp voorgesteld. Dit is ongelofelijk snel. De aangeboden hulp paste prima in het profiel wat ik geschetst had. Een goede match. Maandag gaat ze aan de slag.Ik heb er alle vertrouwen in.

Door uit Son en Breugel op 30-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Volgende motivatie ontvangen: Motivatie: Son en breugel is voor mij goed te doen i.v.m auto . De zomervakantie begint weer en wil niet stil zitten. Wat bij verdienen is voor mij erg handig op het moment. Poets ervaring op doen is ook een reden. Het is niet dat ik het niet kan maar om er beter in te worden voordat ik op mezelf ga wonen. Ook dat ik een ander help voelt goed. Geen behoeften om mijn huis open te stellen aan iemand die wil oefenen en voor de zomer wat geld wil bijverdienen. Dat is voor mij geen vaste kracht om een vertrouwens relatie mee op te bouwen. Moet echter volle mep betalen, geen mogelijkheid om af te wachten op een andere kandidaat. Flink balen en accuut uitgeschreven. Flink teleurgesteld en ontevreden hierover.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Erg vervelend dat dit zo heeft ervaren. Echter heeft u in uw aanvraag geheel geen eisen gesteld qua leeftijd en/of ervaring van de hulp. Wij willen hulpen de mogelijkheid bieden om ervaring op te doen en hebben dan ook zowel startende hulpen als ervaren hulpen in ons bestand. Als u geen eisen opgeeft, kunnen wij hier ook geen rekening mee houden.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!