Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van Alphen

Mevrouw Van den Bergh

Mevrouw Kuilman

Meneer Westerweel

Meneer Bessems

Mevrouw Hommes

Mevrouw van Deutekom

Mevrouw Plas - de Boer
Laad meer ervaringen

Door uit Hoogeveen op 22-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen een week had ik de huishoudelijke hulp in huis om kennis te maken en had ik de afspraak staan wanneer we zouden beginnen.

Door uit Almelo op 19-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Vandaag is Sandra geweest. Had wat te teleurstellingen met andere hulpen.Dus sceptisch! Vond de bemiddeling heel goed.Had met Sandra een goed gesprekje over respect naar elkaar hebben. Je laat maar weer iemand toe in je huis. Hulpen kunnen alles zien er ervaren. Zijn dus best wel intiem! Grappig verhaal: Sandra stond ik mijn keuken om haar heen te kijken en zei:"Nou, hier wil wel werken!" Hoop echt, dat het nu lukt!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw feedback. Wij hopen uiteraard ook dat de samenwerking nu wel succesvol zou verlopen.

Door uit Oirschot op 19-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle reactie jullie zijde, meteen afspraak gemaakt, kennis gemaakt, en Maartje begint 22 augustus bij me te werken. Vaste dag en in de morgen zoals ik het graag heb, ook heb ik veel geïnformeerd over haar werkwijze en zoals ze het me uitlegde stond het me zeker aan. De uitvoering hiervan start op 22 augustus a.s.

Door uit Someren op 19-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Goed geregeld

Door uit 's-Gravenzande op 19-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Makkelijk en snel een antwoord duidelijke site

Door uit Arnhem op 18-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goede service en beloven wat ze waarmaken

Door uit Vlaardingen op 16-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

x

Door uit Berlicum op 16-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Snel geregeld!

Door uit Appelscha op 16-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

goed gevoel

Door uit Opijnen op 15-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik kreeg een match, een 19 jarige jongen met 5 jaar werkervaring, en zijn reactie was” ik moet gewoon werken”.... niet echt een serieuze kandidaat vind ik.....

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw feedback. Begrijpelijk dat u niet een geheel goede indruk krijgt van deze hulp. Wij kunnen uiteraard voor u opzoek gaan naar een andere kandidaat als u dat wenst. U kunt uiteraard ook contact opnemen met de hulp voor een toelichting.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!