Op zoek naar een huishoudelijke hulp in Ede?

Voor al uw hulp in het huishouden in Ede


Bekijk het filmpje hierboven en zie hoe wij te werk gaan!
Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2589 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Heeft u als Edese soms het gevoel dat u handen tekort komt in uw huishouden? Schrijf u dan in bij Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl. Wij zoeken graag een huishoudelijke hulp voor u. We vinden altijd iemand bij u in de buurt!

Vergoeding

Voor een Edese huishoudelijke hulp betaalt u slechts € 13,50 per uur. Hierbij zitten alle toeslagen inbegrepen. Naast de vergoeding die u direct aan de Edese hulp betaalt, vragen wij u nog een eenmalig bemiddelingsbedrag. Dit is afhankelijk van uw aanvraag, u kunt het specifieke bemiddelingsbedrag voor uw aanvraag berekenen op onze pagina over de bemiddeling.

Hoe schrijf ik me in?

Het is voor u heel makkelijk om een huishoudelijke hulp uit Ede te vinden. Als u de volgende stappen volgt, dan zetten wij de procedure in werking en zullen we u binnenkort berichten met het nieuws dat we iemand voor u gevonden hebben!

  1. Schrijf u in op Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

  2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in

  3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp

  4. U ontvangt de gegevens van een hulp die bij u past

  5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan, wij gaan dan op zoek naar een andere hulp die beter bij u past.

Voordelen van Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

Als u via Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl een hulp in de buurt van Ede zoekt, geniet u van een aantal voordelen. Zo bieden wij u het volgende:

Een hulp uit Ede

Als u Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl inschakelt, zoeken wij voor u een hulp in de buurt van Ede. Dit geeft u als voordeel dat u zich niet druk hoeft te maken om het vervoer en geen reiskostenvergoeding hoeft te betalen.

In onderstaand kaartje ziet u waar hulpen wonen die staan ingeschreven in of rondom Ede.   


Schrijf u nu in voor een huishoudelijke hulp in Ede